ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cosmetice naturale: CartofiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

In timpul iernii atunci când lipsa de fructe proaspete şi fructe de padure sunt bine utilizabile şi legume dolgohranyaschiesya. Una dintre aceste legume care sunt utile pentru pielea noastra, este de cartofi.

Descriere şi proprietăţile utile de cartofi

Plantă erbacee, perene, cultivate ca anuale. cartofi cultivate acum - provine din America de Sud (zonele montane din Chile şi insulele adiacente).

În cultura a fost introdus aproximativ 14 mii ani în urmă de către indienii vechi, ce au fost mult timp utilizate în produsele alimentare tuberculate speciilor sălbatice. În Europa, introdus în 1565, în primul rând în Spania, de unde a venit în alte ţări. În prezent, aceasta este cultivată în întreaga lume. In Rusia, primul a apărut în secolul al XVII-lea. Când Petru L-am trimis din Olanda. Totuşi, pentru a deveni cu adevărat integrate în cultura sa sub Ecaterina a II. În 1765 la Moscova din Germania a fost trimis un lot mare de cartofi de sămânţă şi a emis un decret al Senatului înfiinţarea "de cartofi în ţară. Astăzi, de cartofi este larg distribuit pe întreg teritoriul fostei URSS. Ştim mai mult de 1000 de soiuri de cartofi.

Note sunt împărţite în timpurie maturare (sezon de cultivare 60 - 80 zile), mediu timpuriu (70-80 zile), mediu (8-10 zile), mediu (100-110 zile) şi târziu (mai mult de 110 de zile).

Cartofi - planta se răcească climatice. Cele mai bune randamente culturi în latitudini temperate în anii cu veri răcoroase. Tuberculii încep să germineze la o temperatură de 5-8 °. Temperatura optimă pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor 17-20 °. Ridicată (peste 26 °) şi mică (sub 6 °) temperatura opreşte procesul de tuberculi. Muguri de plante tinere sunt deteriorate în timpul congelare - 1-2 °. plante matură plantelor poate rezista la îngheţarea -3 °. Fotofil, pretentios despre umiditatea solului, în special în timpul înfloririi şi tuberculi, dar se mişcă şi secetei pe termen scurt. Ea creşte bine pe pământ gras de nisip slab, mediu şi pământ gras, precum şi solurile de turbă srednekislyh.

Selectate pentru plantarea de tuberculi de greutate 60-80 g. preliminar (30-40 de zile înainte de plantare), soiurile timpurii de tuberculi încolţite la lumină într-o cameră cu o temperatură de 12-15 °, de stabilire a acestora în 2-3 straturi pe podea. Când germinare umed acestea sunt plasate în cutii cu humus-sol de turbă. Soiuri noi nu sunt încolţite, şi caldă până cu o săptămână înainte de aterizare, la o temperatură de 15-16 °. Soiurile timpurii sunt plantate în condiţii de Belarus în al treilea deceniu aprilie - începutul lunii mai, cand solul la o adâncime de 10 cm să se încălzească până la 8 °, mai târziu - după 5-8 zile. Distanţa între rânduri la plantare - 60-70 cm între plante în rânduri - 30-35 cm Cartofi timpurii sunt eliminate în iulie, când înflorire este de peste şi să înceapă să rândul său, mai mici frunze galbene, soiuri târziu - în septembrie - octombrie. A se păstra la întuneric, la o temperatură de 1 la 3 ° şi umiditate de 85-90%.

În tuberculii de cartof crud conţine 69-77% apă, până la 24% substanţă uscată, în principal amidon (17,5%), 0,5% zaharuri (glucoză, fructoză, zaharoză), 1-2% proteine, acizi organici (citric, oxalic, malic), grăsimi, aproximativ 1% săruri minerale (calciu, iod, sulf, o mulţime de fier şi fosfor), vitamina C (20-40 mg%), caroten, B1, B2, B5, B6, D, PP, N , E, U. În tuberculii proaspete -3-10 mg la 100 g de solanina alcaloid (în funcţie de conţinutul acesteia este crescut la 20-40 mg de verzuie, astfel tuberculii sunt otravitoare).

În cosmetice folosite de tuberculi de cartof în prime şi fierte, precum şi suc şi amidon.

Înmuiere şi de albire masca din cartofi cruzi

Clare de cartofi prime şi fin se ivi în felii. A le aplica la o fata curata timp de 15 minute, apoi spalati cu apa calduta. Procedura catifelează şi albeşte pielea, pielea devine mai fermă şi dobândeşte o stralucire naturala.

suc de cartofi în tratamentul de acnee, arsuri, vezicule, pungile de sub ochi

tuberculii de cartofi sunt curăţate, grătar pe răzătoare micişi stoarce sucul prin cheesecloth. Lubrifiaţi le persoana sau umeziţi-l tifon şi se aplică pe zonele afectate. Sucul de cartofi are efect anti-inflamator, este utilizat în tratamentul de acnee, arsuri, vezicule dureroase, elimina pungile de sub ochi. Sucul poate fi amestecat cu faina de ovaz sau de făină de grâu şi de a aplica masca pe fata pentru 15-20 de minute.

Masca de cartofi pentru ten sensibil predispus la iritatii, se confruntă cu edem, riduri

Crupe de cartof crud frecat pe o răzătoare fină, terci plasate între două straturi de tifon, se afla pe fata timp de 15-20 minute si clatiti cu apa calda. Masca este recomandat pentru pielea sensibilă, uşor iritat, şi se confruntă cu edem, riduri. Se netezeşte, catifelează, hidratează şi tonifică pielea. Cu o astfel de masca pentru a păstra acnee 1-2 ore.

Curăţarea pastă detergent pentru piele uscată

Pe geamul cartofi piure, amestecat cu lapte sau apă, până când crema de gros, se adaugă o lingurita de acid boric, o lingurita (feţe), crema de ras, se amestecă bine. grevă Paste la fata, este usor sa frecati cu vârful degetelor şi o minute clatiti cu apa rece. Compoziţia de bine curata pielea, pot fi păstrate în frigider pentru 2-3 zile.

Spălare lichid pentru piele sensibila, alergice spălare cu săpun

Cu pielea sensibila, de spălat cu săpun alergice, se recomandă spălarea cu apă şi cu pasta de amidon. Lingurita de amidon din cartofi pentru a dizolva o lingură de apă rece. Apoi diluată de amidon se toarnă o cantitate mică de apă clocotită şi se amestecă rapid. Pasta rezultată este diluat cu 1 litru de apă caldă.

masca suedez pentru spalatorii si imbatranirea pielii

Cartofi natur cu piei lor pentru a curăţa, plămădi, se adauga 1-2 linguri de lapte fierbinte si galbenus de ou. Piure sub formă de căldură pus pe fata si gat, se acoperă cu un prosop cald. După 20 de minute, spălaţi masca la prima apă rece şi caldă, apoi. Potrivit pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru spalatorii si imbatranirii: reîmprospătează, hrăneşte şi netezeşte pielea netedă şi îl face să elastice.

Masca de cartofi şi ridurilor castravete-

Grătar, cartofi pe răzătoare fină şi castraveţi, se amestecă şi se aplică pe fata si gat pentru 20 de minute. Se clăteşte cu apă, adăugaţi un pic de suc de lamaie, uscat, lubrifiat cu ulei de măsline şi de a face masaj. Ajută cu ridurile de pe fata lui.

Masca pentru ten decolorare

Pentru măştile faciale decolorare cartofi fierţi adecvate în piei şi piure sunt mari, care a adăugat o lingurita de smantana, lapte, ulei de măsline sau glicerina. Amestecul aplica pe fata timp de 15-20 minute, aproape de pânză. După îndepărtarea masca clătiţi cu apă caldă, ştergeţi infuzie de flori de tei şi de a aplica pentru 30-40 minute crema hranitoare.

Masca pentru ten uscat

Pentru pielii arse de soare face masca următoarele: Se fierbe câteva cartofi în piei lor, coaja, must în must şi se amestecă cu smântână proaspătă sau smântână pentru a coerenţei de masă mazhuscheysya bine. Amestec sub formă de căldură pus pe fata pentru 10-15 minute, apoi ştergeţi pielea cu un tampon de bumbac.

Masca de cartofi şi smântână pentru ten uscat

Cartofi, fierte în piei lor, coaja, se macină şi se amestecă cu o lingură de smântână. Aplica pe fata uniform. Masca este bine catifelează pielea uscată.

Înmuiere masca pentru ten uscat şi normal

Foarte masca racoritoare pielea uscată şi normală următoare: terci de cartofi fierţi în piei lor amestecat cu gălbenuş de ou şi la cald pentru a pune pe o fata pentru 20-30 de minute, pune un prosop pe deasupra.

Masca pentru gras si imbatranirea pielii

Se fierbe cartofii şi freca. piure de cartofi cu incalzire pentru a pune pe faţa lui. Masca este util pentru gras si imbatranirea pielii.

masca indian pentru tenul gras cu pori dilatati si a ridurilor

Ia-o linguriţă de miere, lapte cald,artofelnogo amidon, sare, şi se amestecă până la o suspensie. Amestecul aplica pe fata cu un tampon de bumbac, strat dupa strat, pana nu este consumat suc de fructe. După 20-25 de minute faţa ta o spală mai întâi cu calda, apoi apa rece. Este recomandat pentru tenul gras cu pori dilatati si a ridurilor. Se netezeşte pielea şi luminează.

fitokosmetika.net

Miercuri, 30 decembrie 2009
Vizualizări: 3731

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
280
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
451
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
329
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
448