ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Crearea ecovillage. Opţiunea?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateNu este nici un secret faptul că în ultimii ani, oamenii se simt tot mai mult nevoie de odihnă din viaţa oraşului şi a întineri. Pentru cineva pentru a ieşi deveni vizitele regulate la natura, tot felul de picnicuri şi activităţi în aer liber, precum şi pentru cele mai hotărîtă - o schimbare de reşedinţă.

casă la ţară în cererea de echilibru, ambele case de mai multe nivele şi una modesta-poveste casa mai. Ea a devenit de prestigiu să lucreze în oraş, să trăiască în linie, departe de zgomot şi străzi prăfuite, în cazul în care consideră întotdeauna revine împotriva peretii gri. Puteţi privi apusul soarelui, în seara şi dimineaţa - în zori, şi puteţi să se dedice clase - nu are loc în oraş: să crească o grădină, divizat într-un pat de flori ... Da, în knotsov final, doar se bucură de linişte! Şi modul în care copii să se simtă diferenţa între un apartament în cazul în care îşi petrec serile, atât în închisoare şi o casă pe un teren adiacent la site-ul - chiar Sternberg nu este meritat. :)

Deja, multe din oraş "încins" inele de vile. Dar există oameni care în dorinţa lor pentru o viaţă naturală şi armonioasă merge mai departe. Nivelul lor - sate şi ecovillage cabana.

Cum pot ecovillage emergente şi aşezări cabana?
Cele mai multe sunt entuziaşti-minded oameni ca împreună şi cumpărarea de matrice de terenuri in afara orasului. Aceasta este urmată de un proces de planificare comună şi la punerea în aplicare treptată. Deci, zi de zi, să depună eforturi pentru creştere şi dezvoltare de decontare. Cladire de montare şi sunt în curs de dezvoltare a teritoriului, etc

Dar există un alt mod. oameni de afaceri bogati folosesc capitalul lor, să efectueze toate de proiectare, lucrări de construcţii, să pregătească asistenţă juridică şi de a crea o aşezare Cabană gata. Desigur, satul a obţinut un convenabil, confortabile şi bine planificate. Şi numai atunci este formarea de vecinii colective. Iată un exemplu:


***
Proprietarul centrului comercial "Crocus City" Aras Agalarov construit pentru elita de decontare cabana Rusă în districtul Istria apropiere de Moscova. Antreprenor intenţionează să iau personal până chiriaşi pentru fiecare cabana, purtand cu ei interviu.

Fiecare dintre potentialii cumparatori ar trebui să semneze un document de 30 pagini, care descrie regulile care trebuie respectate în sat.

Orasul Agalarov teritoriul căruia va fi amplasat 14 lacuri artificiale, cascade si un hotel spa, va avea 340 de hectare. Este planificată pentru a construi 150-200 de case, evaluate la 20 dolari la 30 milioane dolari. Mai multe dintre acestea au fost deja finalizate. Completa de construcţie ar trebui să fie finalizat în 2009.
/ Www.lenta.ru /
***Deci, care metodă este mai de preferat, în termeni de realitate moderne da? - Unic Nici un răspuns la această întrebare nu putem. rănit deja o multime de criterii şi abordări pentru evaluare.

Desigur, cu sediul central satul are toate şansele să fie mai precise, bine planificat şi pregătit pentru viaţă. un impact financiar semnificativ face posibilă să creaţi rapid şi eficient infrastructura necesară. Este de asemenea important şi juridice de sprijin.

Dar ecovillage creat de entuziaşti au, de asemenea, beneficii palpabile. Personal vecini, care, împreună, sunt toate etapele de decontare, să rezolve dificultăţile întâmpinate şi, ca urmare a crea o soluţionare de succes este cu siguranta o mai coerentă, şi are o atmosferă prietenoasă. Nu este aceasta ceea ce este evaluat mai presus de toate? După decontare este creat pentru oameni şi bunăstarea acestora.

Este posibil de a combina aceste două abordări? Cred că - da. Având un acoperiş deasupra capului lor de prestigiu, dar nu au pace a mintii, sau să fie fericit, dar lipsit de facilităţile de bază? Orice ai alege, ai pierdut. Modul ideal - este de a combina stabilirea la o înţelegere cu sine înţeles că aceasta este făcută de şi pentru oameni. Toate acestea va vor dezvolta într-un mod ideal - timpul va spune. :)


Kolosov Denis
11.okt.2007

Joi, 11 octombrie 2007
Vizualizări: 2850

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
64
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111