Crearea intenţiei
Crearea intenţiei
În contextul dat, intenţia este o dorinţă, executarea căreia este garantată prin legile fizicii. Intenţia diferă de dorinţa prin prezenţa la subiect a unei Forţe, capabile să schimbe această realitate (cursul obişnuit al evenimentelor şi lucrurilor).
Crearea intenţiei se compune din mai multe etape:
1. Necesitatea de a formula clar dorinţa.
Deseori noi nu ştim cu adevărat ce vrem. Încercaţi să examinaţi ego-ul dvs. şi veţi vedea că toate dorinţele noastre sunt foarte vagi: vreau să fiu cool, fericit, să încerc ceva neobişnuit şi aşa mai departe. Este necesar să formulaţi mai clar dorinţa. Creaţi ceva concret şi, dacă este posibil, o dorinţă detaliată.
2. Necesitatea de a conştientiza posibilitatea de punere în aplicare a acestei dorinţe.
Acest punct este foarte important. Fără el, toate celelalte etape de a crea intenţia sunt inutile. Trebuie să conştientizaţi că realizarea dorinţei este într-adevăr posibilă. Nu confundaţi conştiinţa cu credinţa. Credinţa nu este o cunoaştere. Îndoieli, în acest caz, sunt dezastruoase. Cu cât mai profund veţi conştientiza că realizarea acestui lucru este posibilă, cu atât mai mult el va corespunde realităţii.
3. Necesitatea de a conştientiza importanţa dorinţei.
Trebuie să conştientizaţi că pentru dvs. realizarea acestei dorinţe este necesar vitală. Dacă veţi trata dorinţa dvs. ca un joc, divertisment, etc., atunci niciodată nu veţi fi în măsură s-o puneţi în aplicare. Convingeţi-vă că pentru dvs. irealizarea dorinţei este egală cu o moarte adevărată.
4. Necesitatea de a dedica timp pentru ca cererea dvs. să fie în zona dorită.
Cu alte cuvinte, cu cât mai mult timp vă veţi gândi la dorinţa dvs., cu atât este mai bine. Un exemplu practic din viaţa personală. Când am făcut studii într-o universitate tehnică, am observat un fenomen curios: dacă şedeam cu încăpăţânare asupra manualelor şi conspectelor, dădeam examenul excelent, chiar dacă obiectul a fost complet dincolo de înţelegerea mea. Dacă nu făceam acest lucru, atunci nota nesatisfăcătoare pentru mine a fost practic garantată, chiar dacă ştiam subiectul ca cele cinci degete.
5. Necesitatea de a efectua nişte acţiuni.
Acţiunile pot fi oricare. Dacă dorinţa este abstractă, atunci inventaţi un exerciţiu. Aici este mai important nu ceea ce veţi face, ci pentru ce veţi face. Chiar dacă exerciţiul va fi absolut absurd, şi, din punctul de vedere al raţiunii, nu poate afecta realizarea obiectivelor dvs.
6. Necesitatea de a fi răbdător.
Realizarea intenţiei, în experienţa mea, se produce aproape întotdeauna neaşteptat, atunci când nu vă aşteptaţi. Care este motivul, nu ştiu, dar acest fapt este evident pentru mine. Prin urmare, este necesar să nu pierdeţi niciodată speranţa şi, totodată, să nu grăbiţi lucrurile. Nerăbdarea poate lua de la dvs. Forţa pe care aţi reuşit să acumulaţi, realizând paşii de mai sus. Toate la timpul lor.
Autor: mike
Sursa: kartinamira.info