ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Criza ca o modalitate de construire a statului totalitar din lumeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Odată cu începutul crizei financiare globale, liderii comunităţii de Vest inspira puternic umanitatea să cred că acest şoc "lumea va veni altfel." În timp ce imaginea a "actualizat", a lumii rămâne o vagă şi neclară conturează ideea principală este clar: dacă nu vrem haos general, este necesar să se introducă un singur "guvernare globală".

De la gura de politicienii occidentali aud constant cuvinte despre "noua ordine mondiala", "noi arhitecturi financiare globale", "controlul supranaţionale, dar acum preferă să-i spunem globale" New Deal ". Primul este o expresie a folosit în septembrie 2007, (adică înainte de criză), Nicolas Sarkozy, în discursul său de la Adunarea Generală a ONU. Şi la reuniunea de la Berlin, în februarie 2009, pregătirea summit-ul de grup de douăzeci ", a repetat, Gordon Brown:" Avem nevoie de o lume "New Deal" ... Suntem conştienţi că, într-un domeniu în care sunt fluxurilor financiare globale, am nu iasă din situaţia pur cu autorităţile naţionale, avem nevoie de guvernele şi autorităţile de supraveghere din întreaga lume să monitorizeze să se asigure că activităţile instituţiilor financiare care operează pe piaţa mondială ar fi pentru noi a deschide pe deplin. " Ambele - Sarkozy şi Brown - substitute grupului financiar Rothschild.

Prezentări ale "elitei globale", spune că actuala criză este folosit ca un mecanism pentru a provoca o socială tulburare profundă, în care umanitatea, cufundat în haos şi speriaţi de spectrul de violenţă pe scară largă, va trebui să solicite intervenţia în sine în afacerile lumii "supranaţionale" arbitru cu dictatoriale autoritate. Evenimente relaxaţi-vă pe deplin în conformitate cu logica Marii Depresiuni din 1929-1933: criza financiară - recesiune - conflictul social - stabilirea unor dictaturi totalitare - izbucnirea războiului în scopul de a concentra putere şi de capital în mâinile unui mic cerc de oameni. Dar de data aceasta este yzhe privind stadiul final de punere în aplicare a strategiei de "guvernare globală" - pentru a da o lovitură decisivă la instituţia suveranităţii naţionale şi trecerea la un sistem de putere privată a elitelor transnaţionale.

David Rockefeller, autorul ideii de putere privat pentru a înlocui guvernul de la sfârşitul anilor 90-e, a declarat: "Suntem pe punctul de a schimbărilor globale,. Tot ce avem nevoie - acest lucru în mare criză şi apoi oamenii vor accepta noua ordine mondiala" .

Jacques Attali, Nicolas Sarkozy consilier şi fostul şef al BERD, vorbind despre incapacitatea elitelor pentru a rezolva problemele moneda în 1930, a declarat: "Mi-e teamă că o astfel de greşeală din nou. La început ne vom lupta, ucide 300 milioane, să fie urmat de reformă şi de Guvern Mondial", asa ca nu mai bine acum "a gândi despre guvern mondial." Despre repetă aceleaşi, şi Henry Kissinger: "În cele din urmă, sarcina principală este de a defini şi de a construi o preocupare comună de cele mai multe ţări, precum şi toate statele lider în ceea ce priveşte criza economică, având în vedere teama colectivă a jihad-ului teroriste. Apoi, toate din care ar trebui să fie transformat într-o strategie globală de acţiune ... Deci, America şi potenţialul de partenerii săi obţine o ocazie unică de a transforma un moment de criză, în perspectiva de speranţă. "

Pentru ideea de "noi ordini" lumea suma treptat, astfel încât să nu provoace evenimentele care au influenţă asupra protest la nivel mondial împotriva deteriorarea conditiilor existentei umane se va transforma "greşit" de direcţie şi să devină imposibil de gestionat. Mai presus de toate, ceea ce sa realizat aici, în prima fază - este de a începe o amplă discuţie de "guvernare globală" de "inadmisibilitateaprotecţionismului, cu accent pe inutilitatea "de" modele statului-naţiune a crizei. Această discuţie are loc în condiţii de presiune de informare, de hrănire anxietate general, frica şi oamenii de incertitudine. Printre actiunile acestor informaţii este necesar să se amintească estimărilor OIM, prezice că, în 2009 ani, sub nivelul sărăciei poate fi 1,4 milioane de oameni, de prevenire a OMC directorului general de ameninţarea ofensivei de la prăbuşirea masivă a comerţului mondial în istoria postbelică, o declaraţie FMI cap de Dominique Strauss-Kahn (un protejat al Sarkozy) că fără reformă majoră a sectorului financiar economia mondială se confruntă cu colapsul, care riscă să atragă nu numai tulburări sociale, şi de război.

În acest context, avansat şi ideea unei monede unice la nivel mondial ca noua piatra de temelie a ordinii "lumea nouă". Autorul acestui proiect de lungă durată rămâne în umbră şi în prim-plan, să ne deriva unele sau alţi reprezentanţi ai Rusiei. Aceasta se aseamănă cu situaţia în timpul primului război mondial, atunci când interesele britanice şi franceze, au dezvoltat planuri de redistribuire a lumii, însărcinat cu elaborarea programului de ansamblu a Antantei, Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, şi acest program şi merge în jos în istorie ca "programul Sazonov," deşi Rusiei în războiul nu a jucat rol independent şi a fost construit iniţial în interesele elitei financiare britanice.

19.03 la Moscova, în "Grupa a înţelepţilor" (D. Baker, D. Schultz, şi altele), Henry Kissinger a sosit pentru o intalnire cu liderii ruşi în ajunul summit-ului de "douăzeci". Director al Centrului Carnegie din Moscova Dmitri Trenin, un membru al ultimei reuniuni a grupului Bilderberg din SUA, numita întâlnire "semnal pozitiv". Şi pe 25 martie, Moskovski Komsomolets a publicat un articol Gavriil Popov (acum presedinte al Uniunii Internaţionale a Economiştilor), "Criza şi probleme globale, de asemenea, dedicată pregătirii întâlnirea de la Londra, care a stabilit un program de construire a unui ordin de" lume nouă ", reproduce deschis lumea planurile" în spatele scenei "sunt de obicei discutate în spatele uşilor închise. In acest articol vorbim despre un Parlament Mondiale, Guvernul lume, Forţelor Armate, Poliţia Mondială, Banca Mondială, necesitatea de a transfera control internaţional de arme nucleare, energia nucleară, rachete întregi şi tehnologia spaţială, toate mineralele de pe planetă, stabilirea de standarde pentru limitarea naşterilor, despre curăţare genetice a umanităţii, formarea de o copilarie de oameni străin de incompatibilitate, culturale şi religioase, şi aşa mai departe.

O ţară care nu ia-o perspectivă globală - a informat cititorii lui Gavril Popov - ar trebui să fie excluse din partea comunităţii internaţionale "...

Nimic nou în ceea ce priveşte înţelegerea strategiei de "elita globala", articol în Moskovski Komsomolets, desigur, nu. Este important la altul. Instaurarea unei ordini de poliţie totalitar şi de eliminare a statelor naţionale au propus deja ca o agendă deschisă, şi că a fost întotdeauna considerată şi, liberalii socialişti şi conservatori ca un fascismului "nou", este recomandat ca numai "salvare" calea pentru umanitate. Discutarea acestor proiecte doresc să se întoarcă la normal. Şi "avansat" push "foarte de încredere", reprezentanţi ai Rusiei, care va fi victima principale ale politicii de jafuri totală în cazul de instituire a unei guvernări "global".

La o reuniune a "douăzeci" nu este discuta o monedă mondială unică, nu este timp. Summit-ul a fost foarte un pas spre integrarea în haos, ca deciziile luate acolo, dacă a urmat orbeşte, doar ar agrava situaţia globală socio-economice şi, ca LaRouche Lyndon ", va termina rău."

Între timp, criza aprofundate, iar analistii spun despre epoca provin de şomaj în masă. Cel mai pesimist în această privinţă, analitice predicţii grfi marginalizate LEAP / Europa 2020 (Laboratorul European de politică de preempţiune / Europa 2020), 1 publicate în buletine periodice emise de aceasta şi conţinute într-o scrisoare deschisă trimisă liderilor "douăzeci", în ajunul întâlnirea de la Londra.

În februarie 2006, LEAP cu precizie uimitoare a descris perspectivele "crizei globale sistemice", ca o consecinţă a contaminării financiare care decurg din datoria Statelor Unite. Evenimentele de astăzi LEAP analişti vizualizat în contextul crizei generale care a început la sfârşitul anilor 70 şi a ajuns în prezent la etapa a patra, ultima şi cea mai gravă, aşa-numita "faza de pompare, la care colapsul economiei reale. Ca lider echipa Frank Biankeri nu este doar o recesiune, iar la sfârşitul anului în sistem, în care a lovit pilonul sale - economia Statelor Unite, astfel încât "ochii noştri termină o epocă."

Criza ar putea duce la consecinţe mai grave. LEAP prezice o creştere a şomajului la 15-20% în Europa şi până la 30% - în SUA. Dacă nu este rezolvată "problema a dolarului, care este cheia, dezvoltarea de evenimente mondiale iau o intorsatura tragica: prăbuşirea dolarului poate au avut deja loc în iulie 2009, şi criza, de a lua o sufla pe un deceniu, va provoca o descompunere" lume geo-politice "cu frămîntări sociale şi conflictele civile, cu împărţit lumea în blocuri separate, cu întoarcere la scară globală a "Europa 1914", conflicte militare, etc

Revolte apar cel mai puternic în ţările cu sistemul cel mai puţin dezvoltate de protecţie socială şi cea mai mare concentrare de arme, în principal în America Latină şi Statele Unite, unde violenţa socială este deja manifestă în activităţile de bande înarmate. Experţii nota începutul zborului a populaţiei americane în Europa, unde riscul imediată a scăzut pe toată durata vieţii. În conflicte armate, LEAP Analiştii prevăd o penurie de energie, alimente şi apă în zonele dependente de importurile de produse alimentare.

Grupul de experţi numit LEAP comportamentul elitelor occidentale total inadecvate: "Liderii noştri - se scrie - nu au înţeles nimic din ce sa întâmplat şi încă nu înţeleg. Am intrat într-o lungă perioadă de recesiune, şi a fost necesar pentru a face introducerea de măsuri pe termen lung pentru atenua impactul, iar liderii nostri inca mai spera, pentru a evita o recesiune prelungită ... toate au crescut în jurul sprijinul SUA şi nu văd că acest sprijin este distrus ... "

Dar asta nu vedea manageri politica de nivel mediu, in timp ce managerii din lume, cel mai înalt nivel a informat ca timp foarte bine, pun în aplicare o politică de "haos controlat" şi o dezintegrare general, inclusiv la sfârşitul planificate din 2009 războiul civil şi dezintegrarea Statele Unite ale Americii - un scenariu pe larg discutate astăzi, nu numai în SUA, dar mass-media lume.

În anticiparea planificate în diferite părţi ale conflictelor din lume, un sistem politic total, control militar, juridic şi electronice asupra populaţiei din centrul supra-naţionale, bazate pe scară largă aparat punitiv privat. Acest sistem foloseşte principiul de "reţea" de management, care vă permite să încorporaţi în orice societate structuri paralele de putere, care asculta de centrele externe de luare a deciziilor şi legalizat cu doctrina supremaţiei dreptului internaţional asupra legislaţiei naţionale. Shell este stat naţional, dar puterea reală - transnaţionale. Jacques Attali, îl numeşte un "stat mondial juridice."

Centrul de gestionare a statului de drept la nivel mondial "este în SUA, şi a bazei sale de a începe de stabilire înapoi în anii 90, dar dupa evenimentele din 11 septembrie" război împotriva terorismului "a condus la un fenomen calitativ nou. Odată cu adoptarea Patriot Act din 2001 "a fost posibil nu numai să instituie controlul asupra populaţiei de inteligenţă Americii şi ale suspecţilormymi străini, dar accelerat de asemenea, transferul a sferei publice de activitate în mâinile privat structuri transnaţionale corporative.

În mâini private, treci activităţile de informaţii, afacerile militare, sistemul penitenciar, informaţii de control, etc Acest lucru se realizează prin externalizarea aşa-numita - un fenomen relativ nou în afaceri, care este transferul anumitor funcţii la firme private care acţionează în calitate de contractor, şi externalizarea la organizarea de persoane pentru a rezolva problemele interne.

În 2007, guvernul SUA a arătat că 70% din bugetul său de informaţii clasificate este cheltuit pe contracte private, există o transformare "a birocraţiei inteligenta, Războiul Rece în ceva nou, care este dominat de interesele contractantului 1. Pentru publicul american (inclusiv Congres), activitatea lor rămâne închis, astfel încât acestea să înceapă să se concentreze în mâinile lor toate funcţiile mai importante.

Ex-ofiţeri CIA spune că aproximativ 60% din angajaţii săi - aceasta este prin contract. Ei analizează cele mai multe informaţii, sa scrie rapoarte pentru factorii de decizie în structurile de stat, a sprijini activitatea de comunicare între agenţiile de informaţii diferite, pentru a ajuta la rezidenţa străine, acestea analiza datelor interceptării. Ca urmare, Agenţia Naţională de Securitate este supusă din ce în ce încrederea în companiile private cu informaţii secrete şi, deloc surprinzător, că este lobby în Congres un proiect de lege care să garanteze imunitatea pentru corporaţii care a cooperat cu ANS în ultimii cinci ani.
Acelaşi lucru se întâmplă cu companiile militare private (CMP), care sunt luaţi la mai multe funcţii din armată şi politsii2. În cantităţi mari, a început în 90 ani în fosta Iugoslavie, dar în special părţile contractante au devenit utilizate pe scară largă în Afganistan, Irak şi alte zone de conflict, în special, pentru cele mai murdare "stocurilor", cum a fost în timpul războiului în Europa de Sud Osetia, care a acţionat la 3 de mii de mercenari. În prezent, PMC este o adevarata armata de până la 70.000 de oameni în fiecare şi să opereze în mai mult de 60 de ţări, iar venitul lor anual ajunge la 180 miliarde dolari (în funcţie de Brookings Institution, SUA). În Irak, de exemplu, în cazul în care contingentul 160000th militară a SUA a aproximativ 200.000 de angajaţi ai CMP american.

De asemenea, extinde rapid în sistemul american de închisori private.
Dezvoltarea de "închisoare industriale complexe", care a introdus munca fortata si sweatshop, este în plină expansiune, iar investitorii sale sunt de pe Wall Street. Utilizarea forţei de muncă închisoare de către societăţile private a fost deja legalizat în 37 state ale Americii, iar acest lucru implicate mari companii precum IBM, Boeing, Motorola, Microsoft, Texas Instrument, Intel, Pierre Cardin, etc În 2008, numărul deţinuţilor din închisori private din SUA sa ridicat la aproximativ 100.000 de oameni şi continuă să crească rapid, la creşterea numărului total de prizonieri din ţară (mai ales negrii şi hispanicii), în prezent se ridică la 2,2 milioane de oameni - 25% din totalul deţinuţilor din lume.

Când Bush a început privatizarea serviciilor de transport şi de detenţie a migranţilor în lagărele de concentrare pentru a le deporta, în special celor care lucrează în ramura condusă de Dick Cheney infam firma Halliburton Kellog Brown şi Root.

Cele mai mari succese în ultimii ani a fost formulată în de instituire a unui control electronic asupra persoanei desfăşurate în cadrul "antiteroriste" vălul: în prezent, FBI-ul a creat baza de date cea mai mare din lume, a datelor biometrice (amprente digitale, modele de iris, fete, prezenţa şi localizarea cicatrici , modul de a vorbi şi se mişcă, etc) cu aproape 55 milioane amprentele digitale. inovaţii recente: introducerea sistemului de scanare a corpului în aeroporturile din SUA, UTSliteratura ezhivanie, citit de către pasageri în timpul zborului, etc Caracteristici noi pentru colectarea de informaţii detaliate despre viaţa privată a cetăţenilor oferi în vara anului 2008 CNVM № 59 - "date biometrice de identificare şi monitorizare, pentru a îmbunătăţi securitatea naţională" şi secrete "Legea de pregătire a ţării pentru terorism "3.

Evaluarea politicii de autorităţile americane, un congresman fost şi candidatul la preşedinţie în 2008, Ron Paul a spus că America este a deveni un stat fascist: "Vom fascismul nu este Hitler-tip, dar la o mai moale, care se manifestă în pierdere a libertăţilor civile, atunci când totul este completat ... corporaţii şi de guvern se află în pat cu o afacere de succes. " Reamintească faptul că Ron Paul - unul dintre liderii americani, pledând pentru închiderea a Fed ca fiind neconstituţionale o organizaţie secretă.

Odată cu apariţia de procedură de poliţie lui Obama în Statele Unite continuă să înăsprească pentru două linii - consolidarea securităţii interne şi militarizarea instituţiilor civile. Caracteristic, condamnând atacurile asupra libertăţilor individuale comise de administratia Bush, Obama a pus sub controlul complet al personalului administraţiei sale de a le cere acestora să completeze un chestionar care cuprinde 63 întrebări referitoare la detalii meticuloase ale vieţii lor private. În ianuarie, U. S. Preşedintele a adoptat ordonanţe care să facă posibil să continue practica ilegală de răpire lor secrete de detenţie în închisoare şi pentru a trece în ţări unde tortura se practică. În acelaşi timp, a fost introdus ca un proiect de lege "Un act de înfiinţare a Centrului Naţional de Îngrijire de urgenţă", care include crearea de şase astfel de centre în bazele militare din SUA, pentru a ajuta persoanele şi familiile strămutate de situaţii de urgenţă sau dezastre, precum şi care se încadrează, astfel, sub militare yurisdiktsiyu4. Analiştii atribuie acest proiect de lege cu şocuri posibil şi consideră că este mărturie a pregătirile administraţiei americane pentru un conflict militar care ar putea fi declansat ca urmare a provocare iminentă.

Sistemul american de poliţie este promovat în alte ţări, în special în Europa - prin stabilirea pe teritoriul său a hegemoniei americane de drept prin încheierea de acorduri diferite. Jucat un rol important ascunse de la discuţii publice Europa - Statele Unite ale Americii de a stabili un comun "zona de control asupra populaţiei, care s-au desfăşurat în primăvara anului 2008, atunci când Parlamentul European a adoptat o rezoluţie care sprijină crearea, până în 2015 o piaţă transatlantică unică cu eliminarea oricăror obstacole în calea Comerţ şi investitsiy5. Rezultatul discuţiilor este raportul secret, elaborat de experţi din cele şase ţări participante, care conţine un proiect de cooperare 2014 "spaţiu" în zona de "libertate, securitate şi justiţie".

Acest raport este despre o reorganizare a sistemului de justiţiei şi afacerilor interne ale statelor membre UE, la care vor fi aliniate la SUA. Acest lucru este valabil, de exemplu, nu doar transferul de date cu caracter personal şi cooperarea poliţienească (care este deja disponibilă pe scară largă), dar problema nesfârşit imigranţii din UE către autorităţile din SUA în cadrul unui nou mandat ca retrage toate garantiile, cu condiţia că procedurile europene de extrădare. În SUA "militare Actul Comisiei, anul 2006, care vă permite să hărţuiască sau la închisoare de oricine care este determinat de puterea executivă ca" luptele inamic ilegal ", şi se aplică la orice imigrant dintr-o ţară cu care SUA nu este în război. El a fost persecutat ca un inamic "" nu se bazează pe dovezi, ci tocmai pentru că se califică drept puterea executivă. Nici un guvern străin a obiectat la această lege, amOfiţer de importanţă internaţională.

Acesta va fi în curând semnat la transferul de date cu caracter personal, în conformitate cu care autorităţile americane va fi capabil să obţină caracter astfel de informaţii private, ca număr de card de credit, detalii ale conturilor bancare, efectuarea de investiţii, rutele de călătorie sau de comunicare prin Internet, precum şi informaţii privind originea a omului de a a unei anumite rase, convingeri politice, religie, obiceiuri, etc Acesta este sub presiunea Statelor Unite în ţările UE a început tranziţia la paşapoartele biometrice. Noua directiva UE prevede o traducere generale de la sfârşitul lunii iunie 2009, până în 2012, cetăţenii UE să paşapoarte electronice cu un cip, care va stoca nu doar datele cu caracter personal şi imagine, şi amprentele digitale.

În faţa ochilor noştri, sunt construirea unui lagăr de concentrare electronice la nivel mondial, şi crize, conflicte şi războaie pentru a justifica crearea acesteia. Ca Douglas Reed a scris, "oamenii tind să tremure în faţa unui pericol imaginar, şi prea leneşi pentru a vedea acest lucru.Sursa: fondsk.ru

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 03 mai 2009 11:22
Vizualizări: 2844

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
520
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
947
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531