ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

crizei demografice stabili creşterea economică din MoldovaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mai înţelept, de sănătate şi culturale ... asa ca ar trebui să fie populaţia din Moldova pe un plan de parlamentari. De ce şi diverse programe şi proiecte dezvoltate. Dar populaţiei şi scăderea ratelor natalităţii şi migraţia, decesele şi divorţuri, în schimb, sunt în creştere. Parlamentari şi experţi independenţi spun că situaţia este critică. Dacă timpul nu intervine, consecinţele ar putea fi ireversibile.

crizei demografice stabili creşterea economică a ţării. Chiar şi acum 15 ani populaţia a fost mai mult de o jumătate de milion. Acest lucru este din cauza migraţiei, fertilitate scăzută şi mortalitate ridicată. Mai multe şi mai multe femei au început să se gândească la copii, după 25 de ani. Şi nu mor bătrâni, şi capabile să şi încă destul de tineri.

Experiment cu capital de mamă din Rusia şi beneficiile de mare în ţara vecină, Ucraina, sunt primul care poartă deja roadele sale. Rata natalităţii nu încet, dar sigur în creştere. Moldova, ca astfel de proiecte nu îşi poate permite.
Situaţia a condus Akhova parlamentari şi profesorilor universitari să-şi unească forţele şi, având studiat problema, să ofere acestuia la fel de criză. Rezolvate, că problema demografică va fi regulate de studiu Institutul de Economie.

- Până în prezent nu avem un institut de cercetare speciale pentru a efectua această problemă. Acum, Institutul de Economie, Finanţe şi Statistică va fi în centrul unei asemenea analize, - a declarat ministrul adjunct al Economiei şi Comerţului, Serghei Sainciuc.

Pentru a restabili echilibrul socio-economice, este nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală şi să aibă în toate sferele, astfel încât de îndată ce standardele de viaţă a crescut de la zero mărci. Cum? Acest joc puzzle pentru ramurile executive şi legislative.


Daria Givndzhiya Vyacheslav Kotin
Pe materiale de "Astăzi, în Republica Moldova".
http://www.tv7.md/

Vineri, 04 ianuarie 2008
Vizualizări: 2727

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
260
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
113
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
158
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
97