Cu ce este umplut paharul vieții tale? Schimbă-ți viața spre bine! (VIDEO)

/ Vizionări: 2116
Tag-uri:

Чем наполнена чаша вашей жизни? Не тратьте времени впустую. Меняйте жизнь к лучшему! (Видео) 

Chiar crezi că paharul vieții tale este plin? Parabola noastră în format video îți va arăta o analiză clară a tot ceea ce ai în viață și cum să lucrezi cu acest conținut.

Și cel mai interesant este cum să schimbi ceea ce s-a făcut deja și nu te mulțumește din anumite motive. Cînd ceva nu se potrivește, omul are un sentiment de gol înăuntru. Ca și cum ai fi o cupă, dar deșartă. Și acest lucru te îngrijorează și te supără. Orice ar atinge, oriunde ar tinde o astfel de persoană, ea poartă amprenta lipsei de conținut, a irosirii timpului și energiei pentru o faptă sau un gest, a cărui rezultat va fi la fel de incomplet și parțial.

Dragostea, prietenii, fericirea, familia, sănătatea și credința sînt primordiale! Ele sînt ceea ce umple cu conținut. De aici ar trebui să începi, astfel încît sentimentul vieții să fie unul pronunțat și semnificativ. Deci ai nevoie de experiență?

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137