Culori de sănătate
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
Articolul 5 + o zi , am vorbit despre cât de multe fructe şi legume este necesar pentru fiecare persoană o zi pentru a rămâne sănătoşi. O parte importantă a alimentaţie sănătoasă, în plus faţă de cantităţile de legume şi fructe, este diversitatea lor. Diversificarea dieta de zi cu zi este un pic, concentrându-se pe cinci grupuri de culoare convenţionale de legume şi fructe.
Această plantă compuşi conţinute în fructe, frunze, rădăcini şi alte părţi ale plantelor, da o culoare. Culoarea de fructe şi legume ne arată ce fel de om compuşi de plante sănătoase prezente în ele. Numărul maxim de nutrienţi sunt adesea concentrate în pielea comestibile de fructe sau de legume - amintiţi-vă acest lucru şi nu va grabiti-l curat off. Prin utilizarea de zi cu zi fructe şi legume din fiecare grup de culoare, oferim corpului compoziţia optimă de vitamine, minerale, antioxidanţi şi alţi compuşi de plante benefice.
Maro alb-grup include alb, bej si maro fructe şi legume. Acest grup include banane, smochine, usturoi, ceapa, anghinare de Ierusalim, ciuperci, cartofi sunt o lumină, pepene galben alb, pastarnacul, radacina de telina si radacina de patrunjel, pere cu pielea maro, rădăcină (florentin), fenicul, şi conopidă, varză creaţă, şi alb . Prezenţa în fructe şi legume în acest grup de compuşi alicină de plante şi un element de sat ajută să sprijine activitatea inimii, scăderea nivelului de colesterol din sânge şi creşte rezistenţa la anumite tipuri de cancer.
În grupul de galben-portocaliu, fructe şi legume prezenta o serie de nutrienţi (inclusiv vitaminele A si C, compuşi carotenoide, şi fenoliki bioflavonoide) promovarea menţinerea funcţiei cardiace, viziune, sistemul imunitar şi reduce riscul unor forme de cancer. Acest grup include: caise, piersici, mango, nectarine, papaya, persimmons, paţachină, ananas, dovleac, porumb, cartofi dulci (cartofi), napi galben, morcovi, fructe citrice şi portocaliu, galben galben mere, pepeni, ardei dulce, etc Fructele şi legumele sunt culorile galben şi portocaliu.
Partidul Verde, în plus faţă de calciu şi alte vitamine importante, conţine luteină compuşi de plante şi de sporire a vizualiza indol, oaselor si a dintilor, precum şi riscul de scădere a unor forme de cancer. Prin Partidul Verde sunt: kiwi, avocado, lamaie, anghinare, sparanghel, varza verde (broccoli, varza de Bruxelles, Savoy, celtice, etc), castraveţii, salata verde si condimente, ceapa (praz, şi shnitt batun), telina, verde squash şi dovlecel, spanac, mazare si fasole verde, şi mere verzi, pere, struguri, ardei dulce, etc
Rosu-maro banda conţine compuşi de plante licopenului şi a antocianinei propice pentru sănătatea sistemului cardiovascular, ale tractului urinar, o memorie bună şi scade riscul de cancer de sân şi de prostată. În grupul rosu cuprinde: cireşe, vişine, afine, trunchi, coacăze roşii, rodii, zmeură, căpşuni, sfecla, ridichi, rubarbă, pepene verde, salata verde roşu, şi cicoare, rosii, ardei roşu, ceapă şi cartofi, frasin de munte, mere rosii si citrice, etc
În legume şi fructe prezenţa echipei de violet de compusi de plante şi fenolik antocianinei care mentine sanatatea tractului urinar, de memorie şi creier funcţie, reduce stresul şi riscul unor forme de cancer. Acest grup includeI: coacaza neagra, afine, mure, chokeberry, struguri negri, prune inchis, albastru, varza, vinete, piper negru si mov si alte legume şi fructe.