Cultivarea Nameko
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
Există mai multe varietăţi de acest ciuperca: estimările vara de locatie, estimările de locatie, in toamna acestui an, estimările iarna de locaţie şi estimările lunca de locaţie.Marasmius ani
Capacul corpului rodirea ciuperci la o semicircular tineri vârsta, maturitatea devine plat, cu un bizon în centru. Marginile sale coborât jos. Capac de culoare maro-brun, cu benzi concentrice de lumină apoase. Carne de ciuperca este lumină şi apă. Inferioară a PAC este colorat în gri se închide la culoare, cu vârsta de până la maro. Stem cilindric, se îngusteaza uşor în sens descendent, are un inel de o culoare cu o pălărie. agaric miere de vară creşte în grupuri mari pe butuci copac, căzut copaci. Uneori se poate dezvolta în conifere slăbit - pin, molid.
fructe ciuperci de la mijlocul lunii iunie-august, justificând astfel denumirea sa. În vara anului rodirea Armillaria organisme, de obicei comestibile este pălăria doar în carnea de picior nu este folosit din cauza structurii cartilaginos densa.
Marasmius toamna (reali)
Aceasta ciuperca se caracterizează prin faptul că în grupuri mari creşteri în toate tipurile de păduri, grădini, copaci vii, rădăcini, trunchiuri, căzut copaci. Se loveşte mai mult de două sute de specii de plante superioare. Toamna agaric ciuperci mierea este considerată o comestibile calităţi ridicate. În plus, el are capacitatea de a acumula în corpul său de fructe este foarte important pentru organismul uman microelemente - cupru si zinc. Prezenţa acestora în anumite doze, stimuleaza formarea de celule sanguine. Este suficient să mănânce 100 de grame de ciuperci, pentru a satisface pe deplin necesitatea de zi cu zi pentru aceste elemente. capac de ciuperci corp fructe este plat, cu un tubercul în centru, maro, acoperit cu solzi numeroase. Marginile capacul învelite în jos. Stipe are un inel. Carnea este organismul rodirea este lumina, aroma acru.
Enokitake
Pileus plate, de culoare gălbuie, cu un spot maro în centru. Pulpa este, galben moale de culoare. Stem groasa la baza - negru si maro. Ciuperca creste pe trunchiuri de copaci, trunchiuri de scăzut, de multe ori lemn de esenţă tare - plop, plop, salcie. Dezvoltă şi lemn de viaţă. Fructe în septembrie-octombrie, în regiunile de sud - până în decembrie.
Marasmius lunca
Pileus conice în tinereţe, mai târziu plat, cu un bizon, în centru, de culoare brun-lumină. Celuloza capac apos. Stem solide, o culoare cu pălăria. Acesta creşte în pajişti, terenuri forestiere, păşuni, formând adesea "inele de vrajitoare". Fructe în iunie-septembrie.
In natura, există specii otrăvitoare de Armillaria. Acesta este un galben-lozhnoopenok gri şi roşu-lozhnoopenok caramida. Galben-gri estimările de locaţie diferită de toamnă şi de vară de culoare praf spor. În toamna anului spori Armillaria în alb, în vara - de maro sau maro. galben miere agaric-Gri a spori de culoare verzuie. Determina culoarea poate fi în locul lor primare se concentreze (partea de jos a capacului). Este de ajuns sa-l tina pentru o câteva mişcări cu un prosop de hârtie. Sa scufundat pe litigii de hârtie (praf RAID) şi va fi dat de membru al ciupercii. În cazul în care vremea la momentul de verificare va fi destul de umed, apoi care se află în litigiu poate fi complicat. În acest caz, ciuperci culese adus în cameră şi a pune în partea de jos a capacului în jos pe o foaie de hârtie. După 1-2 ore pe suport de hârtie la lumină sporii căzut. Lozhnoopenok adesea creste impreuna cu căderea Armillaria în acelaşi loc, cum ar fi un ciot. În cadrul organismelor de fructe mici capac de ciuperci otrăvitoare are o culoare gălbuie. În centru, cu o pată de culoare mai inchisa. Partea de jos a capacului de gri-galben, în vreme uscata pe aceasta placa de vizibil în mod clar de spori verde.
Lozhnoopenok rosu-caramiziu este caracterizat de culoare brun-roşcată a PAC. Marginea exterioară a acestuia mai usoara decat la mijloc. Pulpa este gălbuie. Partea inferioară a capacului este pictată în galben închis. Plodonociuperca um din august până la mijlocul lunii octombrie, mai ales pe butuci de copaci lemn de esenţă tare.
Cedat la cultivarea artificială a tuturor speciilor comestibile de Armillaria, dar o preferinţă în toamnă şi de vară.
Cultivarea Armillaria pe butuci de lemn
Locul ales pentru zonele plantaţie de ciuperci cu buşteni de mesteacan, plop, pin si molid. Starea butuci la momentul de marcaje culturii trebuie să respecte parametrii necesari. Ar trebui să fie destul de gros, lipsit de semne de infecţie trutovymi ciuperci de lemn, cu o umiditate ridicate. Umiditatea este determinat de culoarea ochilor (foarte întunecat) şi la atingere (cu privire la alocarea de apă din bucăţi rupte din ciot). Se întâmplă uneori ca umiditatea normala straturile exterioare ale ciot nu se potriveşte cu cea din interior. Lumina de ploaie numai pentru scurt timp înmuiată de ceva timp înainte de inspecţie a suprafeţei sale, sau diferenţa dintre noapte şi zi temperaturile au reflectat faptul că a absorbit o cantitate mică de condens. Armillaria miceliul care se introduce la însămânţare, este afişat pe cât posibil volumul, conţinutul de umiditate uniformă a lemnului. Prin urmare, folosind metode de determinare umiditate externă, este cel mai bun nu este mulţumit cu acest lucru, şi pentru a produce suplimentare de auto-umidificare. În orice caz, pagubele provocate de o astfel de operaţiune nu va fi. Butuci ar trebui să fie adăpate 1-2 zile înainte de plantare. Apa este turnată din găleţi sau un furtun mai degrabă treptat, în doze mici, pentru a evita diapozitiv sa rapidă într-un ciot.
Însămânţarea material pentru cultura ciupercilor este găsit în pădure. În primul rând, acesta poate fi de fructe corpurile de Armillaria, în al doilea rând, bucăţi de lemn deteriorate. Dacă alegeţi să opriţi fructe organismele de ciuperci, tehnica de semănat se efectuează cu următoarele. Selectate în primul rând de ciuperci coapte. Caracteristica lor distinctiv este o dimensiune destul de mare (cu diametrul de 8-12 cm) şi un fund de culoare maro. Palarie a numărului de 10-20 de piese sunt plasate într-o găleată de ploaie (preferabil) de apă. În cazul în care apa va fi folosit din orice altă sursă, preferinţa ar trebui să aibă la râu, lac, sau în cel mai rău sanitare. Se colectează apa din cariere diferite, ravene, iazuri nu ar trebui să fie, deoarece în aceste locuri, se stagnează, reprezentând tot felul de microorganisme contaminate dăunătoare mediului. Înmuierea într-o găleată pălării dureaza 12-24 de ore. După acest timp mâinile capacul de deformare direct în găleată, pentru a forma o masă sub formă de pastă. Apoi, o soluţie lichidă a fost amestecat bine si apoi se filtrează. Filtrate de perfuzie (a unui must de spori) se toarnă buturugi fund. Pentru a mări suprafaţa totală de contaminare este recomandat pe laturile ciot de a face o mai profundă, care a turnat, de asemenea, perfuzie criptogamice. Aceste dimensiuni mai profunde ale 2x2x4 cm, în alegerea de lemn într-un model checkerboard folosind o dalta si ciocanul. La un ciot le piese suficient de 50-10. Soldul de masă fungice pot fi de asemenea utilizat pentru plantare. Ele sunt de obicei umplute aprofundare. După semănat aprofundarea sigilate cu rumegus umed, muşchi (pentru a menţine umiditate constantă). Capetele de butuci lăsată deschisă. Pentru a numărului de spori din lemn a fost suficientă pentru formarea miceliu, ciot de un număr de aproximativ 0,5-1 litri de perfuzie ciuperci. Sporii germineaza lent, astfel încât prima recoltă de miere agarics coace numai după 2 ani de la plantare. Fructe de ciuperca poate fi în termen de 5 ani, până distruse ciot. Apoi organismele fructe pot apărea în continuare printre iarbă, în locul apariţiei rădăcini mari.
La butuci cresc tot felul de Armillaria. Acesta ar trebui să ia în considerare numai faptul că estimările vechi de localizare este mai bine dezvoltat pe lemn de esenta tare (plop, mesteacan, plop), pe de conifere acceptarea grefei acelaşi miceliu roci este întârziată.
Însămânţarea Armillaria timp posibil, în perioada mai-august.
În timpul lucrărilor privind infecţia nea ar putea avea dificultăţi cu privire la inaccesibilitatea a unor zone şi, în special şanţuri. Acestea sunt destul de usor pentru a turna litigiu perfuzie. Pentru a facilita sarcina va ajuta clisma ordinare. Se apelează numărul de soluţie, vârful este introdus in canalul şi stoarcere uşor becului este saturată cu toate porţiuni interioare ale lichid.
În cazul în grădină sau în grădină este ucis de îngheţ sau alte motive pomi fructiferi (meri, peri), atunci puteţi încerca agarics miere creşte pe ele. De obicei, trunchiuri lor tăiat în jos, la nivel de creştere uman, face din lemn mai profunde şi transportate înapoi perfuzie criptogamice. Groove izola ermetic rumeguş, bucăţi de muşchi de scoarţă de copac,. În această versiune de copaci ciuperci ar trebui să fie selectat numai mature, cu un diametru de 10-15 cm, trunchi tineri, copaci subţiri nu sunt utilizate. Având în vedere că estimările Adresa este suficient de dezvoltat tendinţe parazite, în timp ce în creştere în grădină ar trebui să ia anumite măsuri de precauţie pentru a fungice cordoane-rizomorfy nu a reuşit să ajungă la copaci vii. Pentru a face acest lucru, la o distanţă de 2 m de-a lungul marginii a trunchiului miceliu infectat din lemn săpat un şanţ. Adâncimea de transee nu este mai mică de 30 cm, latime 10 cm
Este mult mai rapid decât atunci când sporii semănat dezvoltă estimările de locaţie de la obtinerea bucăţi de lemn de miceliu. În acest caz, având, probabil, un an de la plantare. Miceliul caută într-o pădure pe butuci putrezire copac, în cazul în care o multime de creştere de fructe de organisme Armillaria. Dacă aţi găsit un astfel de loc, să stabilească, pe zona de ciot cu semnele cele mai pronunţată a miceliu. O multime de smântână, fire albe cu o aromă pronunţată de ciuperci-l extrădeze. Cu instrumentul acest site este separat de buturugă. În cherestea, proiectate pentru cultivarea ciupercilor ucenicie (2-3 şi 5-6 la extremităţile suprafeţei laterale). dimensiunea Groove depinde de grefă bucăţi de lemn. Este necesar să se stabilească atenţia asupra faptului că piesele de la însămânţare trebuie să fie îngropate în ciot, astfel încât adâncimea a numărului de canal la 2-3 cm mai mult. Bucăţi de miceliu de Armillaria închide ermetic în canelurile, diferenţa dintre ei şi pereţii sunt umplute cu rumeguş. Rumegusului este turnat pe o foaie de hârtie grele, pe care le deţine pentru a sloturilor şi sfârşitul orice obiect plat (o riglă de lemn) le-a împins mai profundă. Apoi, pilitură sigilate randament exterior aprofundare. butuci cap la cap, după care cultura este acoperit cu bucăţi de polietilenă. Pentru a nu lăsa-o locaţie specifică, de presă în jos pe partea de sus a moloz de caramida. Polietilena este necesar să se menţină umiditate din stratul superior al ciot cu piese de altoire. Bazându-se în această privinţă, pentru a ajuta la ploile nu ar trebui să fie, datorită faptului că suma posibil excesivă a apei, inundaţii ciot cap la cap inhibă acceptarea grefei de miceliu de suprafaţă. În acest stadiu timpuriu, când există difuzarea de cap de pod pentru zona de aterizare principal a substratului nevoie doar de o valoare stabilă de umiditate, fără abateri. În cazul absenţei de lungă de ploaie din nou podstrahuet bucată de plastic - umiditate sub el va fi destul.
In timpul iernii, miceliul butuci copac infectate Armillaria acopere molid grosime de sucursale. În timpul topirea zăpezilor de primăvară este necesar să se asigure că se topesc de apă a fost la fel de mici ca posibilul acces la suprafaţa frontală a butuci. Acest lucru este periculos, în sensul că, obţinerea unei anumite cantităţi de lemn, o schimbare pozitivă pentru aciditatea fructifere viitor. În consecinţă, apariţia culturii poate fi amânată pentru o perioadă de 4 săptămâni sau mai mult. Prin urmare, în primăvara anului acumulărilor de zăpadă pe molid sucursalele ar trebui să fie evitate (şi se agită periodic). În vara anului Armillaria plantaţie de molid ramuri recoltate la începutul lunii iunie, pe plantaţie de toamnă - la sfârşitul lunii iulie, care este direct reciuperci de aşteptat fructe.
Cultivarea Armillaria pe segmente de lemn
Materie primă pentru aceasta metoda de creştere ciupercile sunt segmente de foioase şi conifere. Pentru vara Armillaria luat cea mai mare parte din lemn de frunze (aspen, plop, mesteacan, arin), pentru toamna Armillaria se potriveşte orice rasa - el este la fel de bine dezvoltat şi în conifere si foioase. Lemn, de preferinţă, trebuie să fie proaspăt tăiate, sau o perioadă scurtă de vechi. Atunci când materialul alegerea vechi inspecta cu atenţie suprafaţa de jos a acestuia (în contact cu solul). Acesta nu ar trebui să fie rodirea organisme de outsideri diverse ciuperci. înregistrează de asemenea, absenţa lor icre, în mod normal, ascunse in stratul cambial (între scoarţă şi trunchi). Pentru a controla de decolare scoarţă în zone mici in segmentul terestru 2-3. zonele Bare asigura în mod corespunzător informaţii cu privire la adecvarea din lemn. Creşteri Web-ca de suprafaţă alb şi putred servi drept motiv pentru respingerea materialului.
Dimensiunea bucăţi de lemn sunt importante în timpul de creştere a Armillaria. De exemplu, folosind segmente mai mici decât cele recomandate, a petrece timp pe ele nu vor fi doar mici, dar sunt ele însele fructe organismele din cauza subdezvoltării cu greu pot fi utilizate. Segmente ar trebui să procure un diametru de cel puţin 20 cm în lungime de aproximativ 40 cm Aceste copii contin nutrienti suficient şi au o capacitate mai mare de umiditate. de apă se păstra în lemn de această mărime va beneficia de dezvoltare a miceliu în timpul lungii perioade de existenţă a culturii şi vypestuet mult de o generaţie de organisme bune, fructe cu greutate.
Dacă este destinat pentru contaminarea lemn uscat, trebuie să se înmoaie în apă timp de 1 zi -2. De obicei, segmentele sunt plasate în orice recipient umplut cu apă (butoaie, jgheaburi, vase mari). După înmuierea piese de umiditatea acestora este de obicei mai în cauză nu au - un strat de cortexul credibil le protejează împotriva uscării. Segmente semăna sporii perfuzie sau miceliu. Metoda de aici este aceeaşi ca şi în cazul de diluare a culturii pe butuci de lemn. segmente infectate îngropat în pământ vertical la o adâncime de 20 cm deasupra solului ar trebui să rămână o parte din dimensiunea segmentului la distanţă de 15-20 cm între segmentele este ales solului nu mai puţin de 50 cm aproape de o multime de aterizare de pilitură sigilate. Sub fiecare secţiune este turnat la 1 galeata de apa. Locul culturii, la intervale de Armillaria cea mai buna alegere pentru zonele umbrite sub bolta de coroane copac, sau sub adăpost speciale (prelată întinsă panza). plantată bucăţi de fructe de 2 ori pe an: la începutul verii şi toamna. Randamentele Armillaria de la un segment ajunge la 300-500, primele fructe de obicei nu abundente (din cauza lipsei de distrugere de lemn şi de extracţie, deoarece o cantitate mică de substanţe nutritive).
În cultura iarna Armillaria trebuie să meargă pregătit. Fiecare segment de molid dens acoperire de molid de sucursale, sau polietilenă. Când polietilenă cu ajutorul ar trebui să-i capacitatea pentru schimbul de aer. În acest scop, fiecare bucată de film, care acoperă intervalul de sus în jos cu o sulă sau cui găuri străpunse (30-40 piese pe 1 m2). Capetele de polietilena este fixată pe sol de o sarcină (caramida, piatra). Acoperire de protecţie cu segmente filmat la începutul lunii iunie.
Cultivarea Armillaria în ramurile de pomi fructiferi
După tundere de sănătate gradina diferite de arbori şi arbuşti, precum şi ca urmare a lemnului mort naturale, a produs o cantitate de nuiele subţiri, tulpini, portbagaj. Dintre acestea, puteţi face, de asemenea, un substrat complet pentru ciuperci de creştere. În ramuri groase si trunchiul (de la 1,5 cm în diametru), cu un topor face zatesy Sunlungimea ei. Ramuri mai mici stânga intact, fără această formare. Dintre ramurile forma un fascicul de întâlnire cu diametrul de 15 cm capete legat nailon sau din alte materiale sintetice de thread. În acelaşi timp, încercând să se evite o potrivire strans, strans. Sucursalele ar trebui să fie în contact unii cu alţii destul de liber. Venind grinzi împins gros trunchi şi ramuri, pe termen scurt şi piese de non-standard (curbate) din deşeuri de lemn. În cele din urmă pachetele colectate trebuie să fie un material dens, fără formarea unor lacune mai mult sau mai puţin semnificative între ele.
Creioane sunt înmuiate în tinctură de pălării zdrobit Armillaria. Atunci pregătească pentru un loc de stabilire infectate grinzi. În sol sape adâncime canelură de 30 cm pentru a reduce activitatea parazitare din fauna solului în canelura turnat 0,5-1 litri de soluţie de dezinfectant. El poate fi o două soiuri. Primul - o supă de scoarţă de stejar, (de 30 g la 1 litru de apă), al doilea - o soluţie de permanganat de potasiu (1 g de cristale sau pulbere pentru un litru de apă 1). Dupa 3 ore de la executarea măsurilor preventive la partea de jos a canelurii este introdus unul sau mai multe grinzi. Apoi, Groove să doarmă sol (de preferinţă din cei săraci, nu mucegai). Peste locul infectat de a parca un baldachin de protecţie. Pentru a face acest lucru, suprafaţa solului de mai sus grinzi îngropat în două locuri (capetele Groove) pune două cărămizi, sau 2 pietre plate. Ei au o bucată de material pentru acoperişuri. De mai sus, pentru fixarea un material izolant, cărămizi, apăsaţi în jos din nou, cărămizi, sau bucăţi de pietre. Astfel, plantaţiile de celule ciuperci ofere protectie de incredere de la soare, vânt, şi în acelaşi timp are o ventilaţie adecvată. În vreme uscată a solului în apropierea încorporat grinzi adăpate. Adăpost de protecţie sunt eliminate înainte de faza de fructe. Ciuperci mai întâi să fie aşteptat în termen de 2 ani de la plantare, în timpul verii.
În plantare de iarnă adăposteşte molid sucursale (peste acoperişuri).
Cultivarea Armillaria în deşeurile de lemn tocat
Mierea ciuperca poate fi cu succes crescute în rumeguş, aşchii de lemn de rasinoase si foioase. La substratul acestor materiale ciuperca se dezvoltă mult mai rapid decât trunchiuri de copaci sau segmente. Recoltării poate mai târziu 2-2,5 luni de la plantare, şi, uneori, un pic mai devreme. În cazul în care cultura plasat într-o cameră, apoi un an puteţi obţine unele dintre rotatiei sale (recolta). De obicei, un teren de reproducţie pentru formularul Armillaria-un amestec de depuneri. Valoarea reciproc ales după cum urmează: 2 piese de rumeguş de la 1 cipuri parte şi 1 parte chips-uri. Dimensiunea de chips-uri pot varia foarte mult, el la fel ca şi alte elemente de amestec, ridicaţi în volum.
Înainte de prepararea deşeuri de lemn substrat trebuie să fie uscate. Acest eveniment nu pot fi neglijate, deoarece acesta poate fi utilizat pentru a atinge două obiective importante. În primul rând, ca urmare a unor forme de uscare mor vegetativă a microorganismelor posibil concurente, multiplicarea excesivă a care a fost stimulată de disponibilitatea şi deschiderea de mediu de cultură. Doilea rând, lemnul se va primi gradul necesar de capacitatea de umezeală pentru saturarea grele soluţie de substanţe nutritive. Temperatura din această soluţie ar corespunde la temperatura de apa clocotita. Apoi, în timp ce încă substrat umed este supus la caldura de expunere, şi, căutând în cele din urmă rămâne florei patogene în el. Desigur, infecţia va rămâne intactă seminte - spori, dar, de obicei, trezesc în substrat a fost amânată pentru mai mult timp sau mai puţin timp, până la dezvoltarea de întreg spaţiul de miceliu de ciuperci cultivate. Soluţia nutritiv se prepară după cum urmează. Într-un litru de apă se dizolvă 15 g de gem din fructe de padure sau orice fructe, 15 g de ovăz sau făină sau amidon de porumb, în cantitatea de apă în 1910 a adus la fierbere şi se menţine la temperatură înaltă, la macăldură-lea timp de 20-30 minute. Evaporarea de apa au depasit sus. Se toarnă soluţia la fierbere a substratului. În acest moment, acesta din urmă trebuie să fie plasat într-o sticlă, băncile de pre-spălate de 3 litri sau 5 litri. Banca se potrivesc, de obicei, de trei litri de deşeuri 500-600 g de lemn mărunţită, în cinci litri - până la 1 kg. În funcţie de această rată de consum set de soluţii de nutrienţi pe banca. Substrat în borcan de trei litri trebuie să absoarbă 1,5 litri de lichid, pe substrat de cinci litri - 3 litri. Astfel, pentru pastă de umiditate optim adere la raporturi de lichid la materialul uscat ca 3:1.
Bănci după turnarea în soluţia la fierbere ar trebui să fie bine închise capacele. În această condiţie ele sunt lăsate timp de 8-10 ore. Apoi, bancile deschise, aruncă filtru de tifon gât şi transformându-le cu susul în jos, de presă al conţinutului interior al inutile (nu impregnat) de apă. Atunci când picăturile de apă vor fi alocate, du-te la etapa următoare.
Contaminarea miceliu substrat produc doar comercial achiziţionat de la o organizaţie implicată reproducerea sale profesionale. Sălbatice, miceliul pădure nu se poate aplica, pentru că este adesea plină de infecţii. În plus, acesta are nevoie de timp să se adapteze la destul de liniştitor, dar cu un mediu nefamiliar. Miceliul Armillaria produc în principal de cereale. Însămânţarea este efectuată de acesta la răcit până la 20-23 ° C substrat. În acelaşi timp, să adere la următoarea secvenţă. Jumătate din substrat se agită în felurilor de mâncare preparate curat. Omul ia o mână de caryopses tocat cu miceliu, apoi se împinge în borcan şi decomprimat acolo, împrăştierea materialului săditor pe suprafaţa substratului. Apoi, lopata parte zadelyvaya pastă de lemn în partea ei de miceliu. Manevră mâna în banca ajută că ultima jumătate de umplut. Dupa ce a absolvit de la circulaţie, substrat bine berbeci asternuta de palmier. Ar trebui să se stabilească în jos în poziţia iniţială înainte de amestecare. Pe de cealaltă jumătate a substratului, situat pe exterior, face acelaşi manipulare. Că se frământă în el miceliu. Contaminate în masă umplute bancar în întregime. Miceliul petrece în cantitate de 50 grame pe borcan de trei litri, si 100 g pentru cele cinci litri. După plantare băncilor închise capac de plastic sau o bucată de polietilenă, obvyazyvaya marginea acestuia în gât cu sfoară. Pentru a oferi fereastra de ventilaţie în capacul (1,5 x2 cm), care a redus la tăcere o bucată de spumă. Structura de spumă vă permite să săriţi în băncile suficient oxigen în acelaşi timp, menţine umiditatea ridicată a substratului (din cauza evaporării uşoară a apei prin spumă), şi pentru a evita contactul cu sporii de microorganisme dăunătoare în urmă. Bucată de cauciuc dimensiunea alege puţin mai mare decât într-o fereastră tăiat: spuma ar trebui sa stea bine, nici o crăpătură.
1,5-2 luni de cultura Armillaria în bănci oferă fructe. Volumul de recoltare, cu un borcan de trei litri este în primul val de fructificare ciuperci g 80-100, împreună cu valuri ulterioare ajunge la 200-300 g, cu o cutii de cinci litri - 200 de grame, şi toate - 500-600 PM Până în momentul de legare de fructe organisme (aspect de mazăre mici albe pe suprafata a substratului) cu un capac borcan ar trebui eliminat. Esenţială pentru fructificarea cu succes a ciuperci - un mediu de umiditate ridicată (aer). Acesta poate fi realizat prin spânzurare într-un loc unde cultura este diluat, o cârpă umedă sau straddled pe podea, containere de apă, şi udarea periodic de apă de suprafaţă a substratului.
Pentru dezvoltarea de fructe organisme este mult influenţată de un exces de dioxid de carbon în atmosferă. Creşterea concentraţiei de gaz în perioada de rodirea se datorează respiraţiei crescut de ciuperci. Acest fenomen este într-un volum închis al spaţiului conduce la oprimareaşi miere maldevelopment agarics. Prin urmare, în timpul procesului de formare a fructelor ar trebui să ventilarea activ până la această cameră organizează o proiectele de timp.
Ciuperci care cresc din cutii de conserve, sunt destul de o privelişte interesantă şi ceva amintind de flori, înfloritoare în vase. Long miere subţire picioarele agarics încoronat pălărie mare întins.
Substrat, după finalizarea celui de fructe ciuperci, pentru creşterea acestora în continuare nu mai este adecvată şi poate fi utilizat ca un îngrăşământ pentru culturile de legume.
Toamna si vara au custodia de carne de licitaţie şi că stocarea pe termen lung nu poate fi. Prin urmare, cutii de conserve de ciuperci culese ar trebui să fie utilizate pentru gătit puţin o dată, într-o stare destul de proaspete.
În plus faţă de cultivarea Armillaria ca un produs comestibil, este utilizat pe scară largă pentru a face mikodrevesiny aşa-numitele. De obicei, acest lemn de fag, care infecteaza miceliului.
Dezvoltarea pe ea, ciuperca contribuie la schimbarea proprietatilor sale. Nr încălcări ale structura şi componenţa, acesta este de 3 ori mai uşoară şi are o calitate foarte uşor de impregnare soluţii de diverse substanţe. De exemplu, atunci când umed mikodrevesiny parafină smylennogo soluţia obţinută material maleabil. Astfel de lemn este inlocuind cu succes lemn scump de cedru libanez, venind pe liniile de producţie şi modele. mikodrevesina netratată serveşte pentru a face matrite care sunt folosite pentru suflare produse din sticlă. formele de viata de la mikodrevesiny depăşit că, în formele tradiţionale de pere de 15 ori.