ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum arată cea mai nouă maşină electrică dezvoltată de Chevrolet

Se numeşte 2017 Bolt EV şi este cea mai nouă variantă de maşină electrică propusă de Chevrolet publicului larg. Are o autonomie de peste 300 de kilometri şi numeroase funcţii inteligente, care vor transforma, conform producătorului, experienţa mersului cu maşina.

Directorul General al Chevrolet, Mary Barra, a prezentat recent, în cadrul Consumer Electronics Show 2016, cel mai nou concept de maşină electrică dezvoltat de companie. Se numeşte 2017 Bolt EV şi este, conform producătorului, o variantă de maşină electrică accesibilă publicului larg.

Maşina va avea o autonomie de peste 320 de km şi va integra unele dintre cele mai recente tehnologii existente, precum un sistem de car sharing, unul de orientare prin GPS şi funcţii specifice jocurilor, prin care deţănătorii îşi vor putea compara abilităţile de şoferi cu cele ale altor conducători auto.

Toate aceste funcţionalităţi au fost create pentru a îmbunătăţi experienţa condusului. De exemplu, atunci când maşina va sugera un anumit traseu, va ţine cont de momentul din zi, topografie, condiţiile meteo şi obiceiurile şoferului. De asemenea, în momentul parcării sau rulării cu viteză redusă, va afişa o vedere panoramică a tot ceea ce se află în jurul maşinii.

Când vine vorba despre conectarea la internet, maşina va fi capabilă să stabilească automat o conexiune prin Bluetooth cu telefonul mobil al utilizatorului, în momentul în care acesta se apropie de vehicul. Cu ajutorul tehnologiei OnStar 4G LTE, maşina va asigura conectarea la internet de mare viteză şi hotspot Wi-Fi pentru toţi pasagerii. În plus, va putea identifica cele mai apropiate staţii de încărcare electrice.

Tehnologiile integrate în Bolt EV vor putea fi controlate cu ajutorul unei singure aplicaţii. Producţia sa va începe la sfârşitul anului 2016.

Chevrolet представило новый электрический кроссовер Bolt

Chevrolet представило новый электрический кроссовер Bolt

Chevrolet представило новый электрический кроссовер Bolt

 

Sursa: green-report.ro

Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
Vizualizări: 1112

Citiţi de asemenea

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” au desfășurat o acțiune ecologică în capitală, unde au acumulat circa 50 de sac...
72
Din cele mai vechi timpuri, levănțica era considerată un elixir minune cu proprietăți terapeutice uimitoare. A luat nașt...
77
Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
62
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
371