ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a iubi exerciţii de dimineata?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Încărcarea în dimineaţa - acest lucru este distractiv! Nu ma credeti? Deci, probabil, faci ceva gresit.

Dimineaţă exercitarea ajută să te trezeşti, tarifele vivacitate şi, în general, este foarte util pentru sănătate - este adevăruri comune. Desigur, nu promit doar pentru mine: "De luni trebuie să înceapă să se angajeze în, nevoie doar de ceva - să stea timp de 15 minute înainte de ...". Dar lenea şi dorinţa de a dormi prevalează de multe ori, şi după 2-3 antrenamente dimineaţa, din nou, ne uitam de încărcare. Între timp, face exerciţii dimineaţa obiceiul său nu este greu, cel mai important - pentru a obţine de creatie.

Cum de încărcare utilă?

Când am somn, sângele circulă în organism mai lent si devine mai dens, inima bate mai puţin decât în perioada de veghe. Sistemul nervos este, de asemenea, de odihnă, toate procesele este încetinit. Imediat dupa trezire, în întregul organism rămâne predominantă a proceselor de inhibare: un om a redus capacitatea mentală şi fizică, sensibilitate, viteza de reacţii. Această condiţie poate persista suficient de mult timp - până la 2 ore. Dar majoritatea dintre noi nu îşi poate permite un astfel de mult timp "clătina" în dimineaţa. Şi acum, se luptă cu apatia şi dorinţa de a încă o dată se încadrează în pat, vom merge la serviciu sau la scoala, "nasul klyuem" în autobuz sau metrou masina, iar atunci când vine momentul să aibă acces la caz, pur şi simplu nu se pot concentra.

-15-minute dimineaţa exerciţii de 10 "ruleaza" toate procesele din organism. Aceasta creşte tonul întregului corp, cauze de inima pentru a începe să lucreze într-un mod de a fi treaz, trezeste sistemul nervos. Efectuează în mod regulat (cel puţin cinci ori pe săptămână), se îmbunătăţeşte metabolismul - acest lucru înseamnă că de calorii provenite din alimente, va fi cheltuit rapid şi nu va fi întârziată în depozit de grăsime ".

Pregătiţi-vă să taxa de ... seara!

A nu se confunda un antrenament dimineaţa şi exerciţii. La trezirea corpului nu sunt încă pregătiţi pentru sarcini grele. Dacă, imediat sa ridicat din pat, să înceapă să efectueze un set de exerciţii pentru grave forta, rezistenta, sau profund intindere, acest lucru nu poate decât benefică, ci şi dăunătoare.
Dar simple exercitii fizice, chiar nu ar trebui să graba de a face imediat, sărind în sus după ceas cu alarmă. Pregătiţi-vă corpul la o trezire confortabil din cele mai bune ... seara.

Într-pat, incercati sa va imaginati cum placuta este trezirea ta. Nu, nu, tu nu dorm prin, şi de a urca la timp. Deschideţi perdele, porniţi muzica, cum să ventilarea camerei, se spală, ia-ti timp, plimbare prin casa ... Si atunci - fericit pentru a face o caldă şi veselă, cu un zâmbet a intra în acţiune. Cu astfel de gânduri frumos de a adormi şi te trezeşti în dimineaţa următoare ar fi frumos. Un creier, au făcut deja dimineaţă un plan de acţiune în noaptea precedentă, după trezirea împinge corpul la acţiunile planificate.

- O mai multe obstacol monotonia facem dimineaţa exerciţii în mod regulat. zi de zi, lună după lună, în fiecare dimineaţă să facă acelaşi exerciţiu - desigur, plictisesc. Dar chiar şi un antrenament dimineata scurt poti sa faci tot timpul în noi moduri. Încercaţi diferite opţiuni.

1. Clasic

Acesta este fundamentul, combinaţia clasică de simplu, dar care să acopere toate grupele musculare de până cald: pante, rotatia capului, squats superficial, balansoare mâini şi de picioare (fără tensiuni puternice). Cu acest set puteţi începe cu cele care nu au antrenament dimineata mea.

2. Yoga

Buna, antrenament liniştită, cu elemente de yoga se potrivesc "bufniţe", care se trezesc dimineata mai ales tare. Concentraţi-vă asupra respiraţie şi se întinde atentă, şi din poziţii complexe ar trebui să fie abandonată.

3. Balet

În dimineaţa exerciţii pot fi făcute şi a elementelor de coregrafie. Shallow plie, înclinaţii, Barre simple (sau sprijinul pe carePot să o înlocuiască) - dimineata va fi sentimentul de har, şi postură va fi mai bine.

4. Rasă

Uşoare (nu obositoare) Pista de alergare! - De asemenea o opţiune bună pentru un antrenament dimineata. Spune puţin o dată: de rulare este numai în parc sau în parc, departe de autostrăzi şi drumuri, ar trebui să fie, de asemenea, conştienţi de adidaşi confortabil.

5. Dans

În final, în cazul în care în această dimineaţă nu ai nici o dorinta de a face unele exercitarea, activa doar pe muzica preferată şi dans 10-15 minute. Şi organismul se trezeşte, şi îmbunătăţeşte starea de spirit, iar dimineata nu a avut loc fără taxă.

După toate, nu lasa un pic de ceva timp de 10 minute, dar în fiecare zi - mult mai bine decât să se aducă la epuizare o dată pe lună.


PS setare. Dacă în mediul urban o forţă mă să te trezeşti dimineaţa şi să facă exerciţii pentru multi este destul de dificil, atunci condiţiile de viaţă în natură se face mult mai uşor. Oamenii care locuiesc in casele lor ancestrale, trezeste la sunete ale naturii, si nu sub semnalele ceas sau masini in afara ferestrei, şi a deschis o fereastră de aer proaspăt în loc de gaze de eşapament, uita-te mai pozitivă, la o mult mai devreme şi exerciţii de trezire. În plus, grija pentru partea lor şi casa sunt, de asemenea, un exerciţiu excelent, care ajuta la mentinerea corpului si spiritului in ton şi de bună formă

http://poselenia.ru/node/632 o condiţie prealabilă pentru http://wday.ru

Vineri, 11 septembrie 2009
Vizualizări: 4833

Citiţi de asemenea

Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
85
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
121
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
235