ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a-și crește nivelul de energie

Există două tipuri de energie – fizică și vitală.

Energia fizică este acea energie care susține viabilitatea corpului fizic. Este necesară pentru a ne menține nivelul energiei libere (energiei vitale).

Pentru a menține un nivel ridicat de energie fizică sunt necesare doar două condiții:
1. O alimentație echilibrată și nutritivă
2. O odihnă corectă și completă

Monitorizați corpul Dvs. Dacă se simte bine, vă puteți ocupa cu dezvoltarea energiei libere, iar dacă nu – preocupați-vă de dânsul. Relaxați-vă, dormiți mai mult, mâncați bine. În genere, dedicați un timp anumit doar odihnei. Luați o vacanță, plecați la mare, la munte, la țară, acolo, unde vă puteți relaxa.

Deci, să presupunem că aveți suficientă energie fizică, iar acum vine momentul cel mai interesant: cum să sporiți vitalitatea (energia liberă). În primul rând apreciați nivelul actual de energie liberă. Dacă vă este greu să vă sculați dimineața, să mergeți la școală sau la serviciu, dacă după prânz vi se face somn, iar seara nu visați la altceva decât să stați în fața unui televizor, atunci nivelul Dvs. de energie liberă este foarte redus. E de ajuns doar pentru a vă menține starea actuală. Însă, indiferent de nivelul de energie în momentul de față, ea oricând poate fi crescută.

Există 2 abordări pentru a-și crește nivelului de energie liberă:

1. A reduce consumul energiei libere
2. A spori producerea și acumulare sa

Mai întâi, să clarificăm cum cheltuim energia liberă.

1. Orice fel de emotii negative. Orice lucru ce provoacă emoții distructive ne ia o mulțime de energie vitală! În special, sentimentele de vinovăție, retrăire și frică.

2. Stresul. Orice stres este cauzat de însemnătatea exagerată. Însemnătatea este un subiect destul de major și merită o discuție aparte.

3. Însemnătatea exagerată

4. Metode artificiale de sporire a energiei:

băuturi energizante
alcool

Metodele artificiale de sporire a energiei sunt foarte similare cu împrumutul banilor în credit. Luați energia chiar acum, dar mâine sau mai târziu, veți fi nevoit să întoarceți mult mai mult. Prin urmare, încercați să folosiți aceste băuturi (și în special alcoolul) cât mai rar posibil.

5. Tutunul

6. Cheltuiala pe fleacuri și nimicuri. Aveți un scop clar în viață? Ați stabilit prioritățile? Dacă nu – vă recomand s-o faceți chiar acum. Astfel veți evita irosirea inutilă a energiei pe mărunțișuri și prostii. După ce veți stabili priorități clare (de obicei legate de familie, copii etc), vă veți da seama că tot ceea ce nu e în listă, nu merită energie! Cheltuiți 80% din energia Dvs pe primele 3 puncte de pe lista priorităților: 50% - pentru primul, 20% - pentru al doilea, 10% - pentru al treilea, iar restul de 20% - pe toate celelalte! Irosind energia pe lucruri neînsemnate o pierdeți pentru totdeauna. Iar cheltuind-o pe ceva cu adevărat important, o investiți, și veții obține și mai multă energie în viitor.

Când sufletul și mintea sunt unite în aspirațiile sale, obțineți un volum imens de energie. Nu există nici un sentiment mai plăcut, decât sentimentul de realizare a visului mult dorit. Dacă vi-ați ales calea - Absolutul vă va însoți pe tot parcursul ei și mereu vă va furniza cu toate cele necesare.

Ei bine, acum să vorbim despre cum de a-și crește nivelul de energie.

1. Vise, obiective

Dacă aveți visuri și scopuri, la care zi de zi aspirați, vi se oferă o cantitate imensă de energie liberă. Însă așa se întâmplă doar atunci, când visele și obiectivele sunt într-adevăr ale voastre, și nu impuse de către altcineva.

2. Credința

Nu contează în ce credeți: în Dumnezeu, în Forța Superioară, în Absolut, în Supraconștient sau în orice altceva, credința Dvs. în această Ființă Supremă ar trebui să vă ofere energie liberă din plin. Dacă nu e așa, atunci poate că ar trebui să aprofundați credința Dvs. Există o afirmare foarte bună: "Lumea mea are grijă de mine". Repetând această afirmare, în câteva zile începeți să fiți absolut calm și simțiți un aflux mare de energie, pentru că nu mai aveți nici un motiv de teamă. Lumea are grijă de Dvs. Expresia ”lumea mea” o puteți înlocui cu ceea în ce credeți, de exemplu, "Dumnezeu are grijă de mine"

3. Iubirea

Iubirea este un sentiment pozitiv foarte puternic. Când inima vă este plină de dragoste, sunteți plin de entuziasm și de un sentiment că puteți face orice! Acest sentiment este o sursă puternică de energie liberă.

4. Gimnastica energetică

Gimnastica energetică reprezintă exercițiile efectuate pentru lățirea canalelor energetice.

5. Recunoștința

Ce simțiți când aveți inima plină de recunoștință față de cineva? Încercați să fiți recunoscător și mulțumit pentru toate ce le aveți. Aceasta vă va oferi o cantitate mare de energie liberă suplimentară.

6. Arta

Ce fel de artă vă place mai mult? Arta revigorează sufletul. În vremurile noastre ”informaționale” arta trece pe planul al doilea. Este înlocuită cu Internet. Dar nu uitați să acordați ceva timp pentru artă, este importantă pentru sufletul nostru. Nu uitați că doar cu ajutorul sufletului mintea poate realiza ceva!

7. Muzica

Muzica e energie în forma sa cea mai pură. Porniți muzica care vă place. Făceți-o mai tare, ca fluxul de energie să fie mai mare, și luați atât, cât puteți.

8. Hobby-uri

Hobby-urile nu sunt altceva decât ocupațiile pentru suflet. Tot ceea ce faceți pentru sine vă dă energie.

9. Comunicarea cu oamenii cu un nivel energetic sporit

Există oameni care au o cantitate foarte mare de energie. O au destul și să prospere și chiar s-o dăruiască. Atunci când aveți de a face cu astfel de persoane, energia lor involuntar se emană și asupra Dvs. Majoritatea oamenilor au sentimente pozitive față de astfel de persoane. Uneori, nici măcar nu știu de ce. Oamenii de succes au un nivel ridicat de energie, și după comunicarea cu dânșii rămâneți într-o stare de spirit bună.

10. Auto-hipnoza

După cum ați văzut, cu ajutorul auto-hipnozei puteți obține tot ce doriți. Creșterea nivelului de energie este de asemenea posibilă - este suficient sa faceți exerciții de vizualizare și gimnastică energetică.

11. Animale de companie

Cred că nu e nevoie de explicații. Oricând v-ați uita la animalele voastre de companie, mereu evoca sentimente plăcute.

12. Schimb pe energie fizică

În timpul sportului, activităților în aer liber obosiți fizic, însă vitalitatea crește continuu. Joggingul, înotul, exercițiile în săli de sport vă oferă o sursă suplimentară de energie.

13. Schimb pe bani

Nu este altceva decât o donare. Dați (împrumutați) banii fără ca să așteptați să vi se întoarcă, iar în schimb universul vă dă energie.

Concluzie:

Puteți uita tot ce-am spus mai sus, dar dacă vă amintiți cel puțin fraza aceasta, atunci, citind acest articol, ați câștigat destul de mult:

Obțineți energie atunci când retrăiți sentimente pozitive, și pierdeți energie atunci când vă confruntați cu sentimente negative.

 

Sursa: rus-health.info

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014
Vizualizări: 1401

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
67
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
88
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
118
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
81