Cum distingem profesioniștii pe piața imobiliarelor din Moldova? Experiența Astercon

/ Vizionări: 684

Cum distingem profesioniștii pe piața imobiliarelor din Moldova?  Experiența Astercon

Atunci când vrei să-ți cumperi o locuință, primul tău gând este să găsești niște specialiști cărora să le încredințezi, fără frică, și banii, și visele tale. Nu-i așa?

Doar că marea dificultate e: cum să găsești anume acel expert veritabil și competent de pe piața imobiliarelor? La această întrebare, vom încerca să dăm răspuns, pornind de la experiența companiei de construcții Astercon, care vine cu un antecedent frumos și anume: compania a dat recent în exploatare complexul locativ „Valea Trandafirilor” cu două luni înainte de termen.

Dezvoltările actuale şi noile tehnologii în domeniul energiei, care sunt disponibile acum şi în Moldova.
Dezvoltările actuale şi noile tehnologii în domeniul energiei, care sunt disponibile acum şi în Moldova.

Mai mult, având un portofoliu extins, de zece ani de activitate, compania de construcții și-a setat o strategie eficientă, care, datorită faptului că este respectată la literă, aduce rezultatele scontate, în termen rezonabil:

Dialogarea activă cu clienții – cu acest punct am ținut neapărat să începem, deoarece, anume acest moment marchează începutul colaborării dintre dezvoltator și potențialul client. Dacă dezvoltatorul menține un constant schimb de informații (foto, video) cu tine, îți răspunde la întrebări despre evoluția proiectului, atunci, fii sigur că întreg proiectul va răspunde necesităților pe care le ai.

Proiectarea eficientă – poate suna extrem de banal, dar, în realitate această etapă este vitală. De ce? Pentru că dezvoltatorul, în această fază, examinează toate potențialele riscuri, creionează calendarul lucrărilor și determină metoda de achitare, în conformitate cu prevederile legale. Relevant, în acest caz, este faptul că dezvoltatorul trebuie să dețină toate autorizațiile legale. Verifică acest aspect, deoarece, în caz contrar, te poți pomeni că darea în exploatare va întârzia o perioadă nedeterminată de timp.

Nanoacoperiş — invenţia savanţilor din Moldova
Nanoacoperiş — invenţia savanţilor din Moldova

Tehnologiile inovative utilizate – deși este un subiect de la sine înțeles, acest lucru poate face diferența între un profesionist și un amator. În cazul celor din compania de construcții Astercon, aceștia au implementat, cu succes, inovații în domeniul construcției, precum este sistemul de filtrare a apei. Acest mecanism asigură necesarul de apă potabilă fără să ai nevoie de filtre suplimentare. În plus, grație acestei tehnologii, vei prelungi potențialul de funcționare a aparatelor fără întreținere suplimentară. Avantajele unei ape de calitate înaltă sunt evidente și le vei resimți în timp.

Darea în exploatare la timp – în momentul când ai decis că ai nevoie un apartament bun, atrage atenția la „cazierul profesional” al dezvoltatorului tău. Dacă majoritatea proiectelor au fost date în exploatare cu depășirea termenului preconizat... ai grijă. S-ar putea să existe piedici evidente și să aștepți mult timp până să poți intra în posesia apartamentului dorit.

Transparența decizională – au existat extrem de multe situații când clienții au fost înșelați cu privire la evoluția lucrărilor pe șantier și s-au pomenit că nici după un an de zile blocul nu a fost ridicat. Pentru a evita astfel de circumstanțe, trebuie să te asiguri că dezvoltatorul „te aude” și „te ascultă”. Transparența decizională este omniprezentă în compania de construcții Astercon, care, la fiecare etapă informează beneficiarii și le oferă răspunsuri la întrebările stringente.

Peisaje fantastice din Moldova (Foto)
Peisaje fantastice din Moldova (Foto)

Evident, toate aceste criterii nu sunt exhaustiv enumerate, pot fi multe alte principii care să ofere o prestanță onorabilă membrilor activi ai pieței de imobiliare din țară. Exemplul celor din compania de construcție Astercon este cu atât mai pertinent, cu cât echipa lor a reușit să îmbine necesitățile beneficiarilor cu avantajele unor locuințe confortabile, amplasate în regiuni ecologice și cu infrastructură avantajoasă.

Cei care nu au reușit să își achiziționeze un apartament în blocul „Valea Trandafirilor”, nu trebuie să se indispună. Au posibilitatea să achiziționeze apartamente în complexul locativ „Alba Iulia Residence”, unde vor beneficia de avantajele proiectelor anterioare, dar, și de prezența unui sistem inovativ integrat de filtrare a apei.

Cum distingem profesioniștii pe piața imobiliarelor din Moldova?  Experiența Astercon

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.noi.md/md/feed/): failed to open stream: Connection refused

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137