ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum prevenim avitaminoza. 5 metode eficiente
 

Vă oferim 5 metode pentru a preveni avitaminoza.

1. Fresh din morcovi și mere

Beți în fiecare dimineață un pahar de suc proaspăt de morcovi și mere. Această băutură nu doar vă va da energie pentru întreaga zi, dar, de asemenea, va asigura organismul cu substanțele esențiale și microelementele necesare pentru o stare de bine.

2. Suc de sfeclă

Sucul proaspăt de sfeclă este unul dintre cele mai bune remedii populare pentru a întări imunitatea și îmbunătăți starea generală de sănătate. Sfecla roșie este benefică pentru sistemul cardiovascular, întărește unghiile și părul, reglează procesul digestiv. Consumați câte 50 de grame de suc de sfeclă dimineața, pe stomac gol.

3. Merișoare cu zahăr

Merișoarele proaspete cu zahăr sunt un remediu excelent pentru prevenirea avitaminozei. Consumați câte o linguriță de 2-3 ori pe zi.

4. Lămâie și caise uscate

Se prepară un amestec din lămâie tocată (cu tot cu coajă), 100 g de caise uscate și 2 linguri de miere. Consumați câte o linguriță în fiecare dimineață înainte de mâncare.

5. Dulceață din struguri

Dacă din toamnă v-au rămas câteva borcănașe cu dulceață de struguri să știți că aveți mult noroc. Semințele de struguri nu doar că sunt un antioxidant puternic, dar și luptă cu succes cu primele simptome ale avitaminozei.

 

Sursa: rus-health.info

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
35
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
92
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
135