ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum putem ajuta vaselor sangvine ale creierului?


Cîteva rețete simple din medicina tradițională. Curățarea vaselor sangvine ale creierului este extrem de utilă în cazuri de tulburări în circulația sîngelui în coloana vertebrală  a regiunii cervicale, osteocondroză, după traume sau alte boli care afectează coloana cervicală.

Aceste tulburări afectează creierul, care nu este alimentat suficient. De-a lungul timpului, organismul se adaptează, însă pentru a-i îmbunătăți activitatea, este bine să punem în ordine vasele zonei cervicale.

Cîteva rețete simple din medicina tradițională.

1. Luați cîte un pahar de suc de ceapă și miere. Se amestecă. Luați 2 lingurițe din acest amestec de 3 ori pe zi înainte de mese. Cursul este de 3 luni.

Acest amestec nu numai că va ajuta creierul, dar are și proprietăți suplimentare care întăresc organismul.

2. 10 grame de rădăcini de brusture se pun într-un termos. Seara se toarnă apă fiartă și se lasă să se infuzeze pînă dimineața. În fiecare dimineață, înainte de masă, filtrați și beți 5, maxim — 6 linguri de infuzie. Cursul este de 1,5-2 luni. Apoi faceți o pauză de două săptămîni și repetați din nou.

Acest tratament este, de asemenea, util în scopuri preventive pentru persoanele care stau mult în timpul zilei și, în general, sînt nevoite să ducă un stil de viață sedentar, dar nu au leziuni menționate mai sus sau osteohondroză.

3. Încercați să beți suc de rodie — ajută foarte bine și, de asemenea, mîncați mai multe pomușoare: călin, scoruș, beți sucuri de mere și de morcovi și nu uitați să vă alimentați corect.

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
117
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
201
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
195
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
240