ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să afli dacă ești o femeie deșteaptă sau deja ești înțeleaptă? Foarte simplu!

O femeie deșteaptă, după ce a descoperit greșeala soțului ei, îi va reproșa. Și-i va aminti că l-a avertizat despre asta. O femeie înțeleaptă îl va susține, îl va încuraja, uneori se va preface că nu a observat nimic.

O femeie deșteaptă într-o situație de criză va lua frîiele în mîini și își va învăța soțul cum să trăiască corect. O femeie înțeleaptă îi va arăta foarte subtil direcția și îl va sprijini în intenția sa de a ajunge acolo.

O femeie deșteaptă îi va învăța pe copii matematica, indiferent de orice. Iar femeia înțeleaptă va vedea în fiecare dintre ei o personalitate.

O femeie deșteaptă la locul de muncă va încerca să fie mai bună decît alții și să nu facă greșeli. În același timp, majoritatea colegilor vor fi foarte precauți cu ea. O femeie înțeleaptă va crea în colectiv o atmosferă de dragoste și căldură.

O femeie deșteaptă va interveni în viața copiilor săi adulți, le va oferi sfaturi și recomandări nesolicitate, le va spune cum să-și crească copiii corect. O femeie înțeleaptă va permite copiilor să obțină propria lor experiență de viață și-i va susțină în orice situație.

O femeie deșteaptă se va lupta cu influența soacrei sale, își va apăra independența față de părinți, se va certa cu ei din cauza sfaturilor lor. O femeie înțeleaptă va învăța să zâmbească, să asculte în tăcere, să fie de acord cu ei. Și să facă în felul său. Cu dragoste.

O femeie deșteaptă vrea să schimbe întreaga lume, să transforme toți oamenii din jur. O femeie înțeleaptă va începe să se schimbe ea însăși. Și îi va accepta pe ceilalți așa cum sînt.

O femeie deșteaptă crede că este fericit cel care are dreptate. Iar o femeie înțeleaptă știe că are dreptate cel care este fericit.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 15 iunie 2022 9:15
Vizualizări: 1374

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
91
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5874
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38298
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7018