--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Cum să construim o Eco-casă» — Conferința Internațională Construcţii verzi (Green Building) 

 

 

De la ce se începe o viață armonioasă? Cineva va spune că de la prosperitate, cineva – de la carieră, altcineva – de la încredere și auto-realizare.

Dar noi știm răspunsul corect: o viață armonioasă începe cu o adevărată casă!

 

 

 

 

 

"Cum să construim o Eco-casă" - conferință internațională în domeniul construcţiilor verzi invită toți constructorii, ecologiștii, teoreticienii și practicienii de "arhitectură verde", fermierii și grădinarii, precum și toți cei care doresc să trăiască într-o casă ecologic curată sau să practice ecoturismul pe 20-26 iulie să devină o parte dintr-o echipă mare și prietenoasă!

Conferinţa va avea loc lângă oraşul Kaluga, pe teritoriul unui proiect ecologic unic "Medvinka" (organizator - Fedor Lazutin) și va fi destinată construcției locuințelor de ţară cu materiale naturale locale şi utilizarea tehnologiilor moderne "verzi", tehnicilor de proiectare avansate.

 

 

 

Programul conferinței - ateliere de lucru, seminare, discursuri, întâlniri, concursuri! Acesta va fi nu doar informativ,ci şi foarte interesant!

Timp de 6 zile veţi însuşi abilități teoretice și practice în domeniu construcţiilor verzi și chiar veţi construi o eco-casă!

 

Как построить ЭкоДом

 

Data desfăşurării: 20- 26 iulie 2013.
Locația – Regiunea Kaluga, centrul Medvinka.
Contactele organizatorilor: Anton Trofimov: tel: +7 (926) 173-3226, e-mail: makestroy@yandex.ru
Дата проведения — 20-26 июля 2013

 

 

Sursa: rodovid.me

 

Citiţi de asemenea

Copilăria fericită, conform viziunii IA... ...
88
„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
144
Una dintre cele mai înalte statui ale lui Buddha de pe Pământ și, timp de mai mult de un mileniu, cea mai înaltă lucrare...
141