ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să începeţi război biologicAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În a doua jumătate a lunii februarie 2009, compania austriacă - distribuitor de droguri "Horta" trimis în Republica Cehă şi Slovenia şi Germania vaccin gripal joc produs pentru SUA internaţionale companiei farmaceutice Baxter.

Tehnician de laborator Cehă BioTest compania farmaceutică, în apropiere de Praga, testate au primit vaccinul americană în dihori laborator. Curând după ce a primit injecţii de vaccin, toate animalele au murit. O analiză mai amănunţită a vaccinului a arătat că ea are o vie, activă virusul H5N1, aviare şi umane - H3N2. Mai multe studii detaliate de laborator chimic canadian a demonstrat că componenta H5N1yavlyaetsya una dintre cele mai periculoase agenţi biologici de pe pământ, înregistrată ca o armă bacteriologică rată a mortalităţii potenţial în cazul în care este aplicat pe oameni - 60%.

ziare Cehă au pus la îndoială faptul că descoperirea unor vaccinuri contaminate cu virusul gripei aviare de moarte, ceea ce însemna 18 ţări, a făcut o companie americană, Baxter International nu a fost parte de conspiraţie de a provoca o pandemie.

Ipoteza nu este lipsită de fundament, deoarece, în conformitate cu cerinţele de siguranţă de laborator, care sunt comune pentru producătorii de vaccinuri, să se amestece în direct de produse biologice virale cu un material de vaccin de accident, este practic imposibil.

"Compania care a produs materialul contaminat de virusul gripei de la fabrica din Austria, a confirmat vineri ca produsul experimental conţine un viu H5N1 - virusul gripei aviare", spune Canadian Press
Baxter a poluat vaccin H5N1 virusul gripal este de asemenea cunoscut ca forma umană a gripei aviare, una dintre armele cele mai letale biologice de pe pământ - rata medie a mortalităţii de 60%. "Vaccinuri" au fost obţinute de către laboratoare în Republica Cehă, Germania şi Slovenia.

Iniţial, Baxter a încercat să nu răspundă la întrebări, apeland la "secrete comerciale" şi a refuzat să recunoască faptul că vaccinurile au fost contaminate cu H5N1. Sub presiunea de la Baxter recunoscut faptul că un lot de vaccin pur virusul H5N1 trimise de accident. Aceasta a fost aparent o incercare de a schimba rapid istoria a ceea ce sa întâmplat şi pentru a ascunde faptul că contaminarea accidentală de vaccinuri cu un agent biologic letal, cum ar fi gripa aviară este practic imposibilă, şi singura modalitate de modul în care acest lucru ar putea întâmpla a fost un premeditat şi penale.

"Este neglijenta criminala pur şi simplu sau o tentativă a fost de a provoca o epidemie, cu ajutorul vaccinării împotriva gripei este de a răspândi boala - aşa cum sa întâmplat cu-B vaccin anti de vaccin hepatitic B, care conţine virusul HIV în SUA şi? - Numai atunci vinde pentru bani pentru vaccin împotriva H5N1, care dezvolta Baxter? Cum ar putea fi un virus, H5N1 la vaccinuri împotriva gripei convenţionale? "

Faptul că Baxter a avut virus mortal H5N1, amestecate cu conexiunea de gripă H3N2 a virusului sezonier, este un indiciu. Virusul H5N1 a ucis deja în sine sute de oameni, dar dificil de aplicat. Cu toate acestea, în cazul în care fuzioneze cu virusurile gripei sezoniere, care, după cum ştie toată lumea, sunt transmise prin aer şi tadkzhe răspândi cu uşurinţă, rezultând un efect este de a crea un puternic, se răspândeşte prin aer, o armă mortală biologice de calitate superioară.

Canadian articol de presă în explică, "În timp ce H5N1 nu infecteaza oamenii uşor, virusurile H3N2 sunt transmise cu usurinta. Dacă o persoană infectată cu două variante de virus, el sau ea devine un incubator pentru un hibrid capabil să se răspândească cu uşurinţă printre oameni."

Puţini se poate îndoi că aceasta a fost o încercare deliberată de a transforma virusul H5N1 în altceva - în contrast direct la vaccinurilor convenţionale şi vaccinuri, sub pretextul de persoane infectate, care să conducă la o epidemie devastatoare, deoarece bSion-ar putea extinde acum prin aer. Comunicat de presă canadiană scrie că rearanjarea procesul de amestecare numit, este unul din cele două moduri de a crea un virus pandemic ", dar, de asemenea, susţine că nu există nicio dovadă că Baxter doar că şi tratate, deşi nu sunt întrebat cum şi de unde au fost de la Baxter Live mostre ale virusului gripei aviare.

Nu trebuie să se repete, ceea ce este aspect cheie din această poveste - o viaţă Virusul gripei aviare este practic imposibil să intri în mod aleatoriu vaccinul antigripal regulate.

Sănătate experţi Mike Adams govoit "dezgustătoare să se gândească la ea, dar nu ar fi fost un accident ce? Ca Baxter International mentine un sistem de BSL3 (biosecuritatea nivelul 3) - o serie de protocoale de securitate de laborator care să împiedice contaminarea încrucişată de materiale. ".

Am avut aproape o nenorocire, care s-ar prăbuşi şi moneda euro şi pe pieţele din Europa - o lovitură egală cu partea de sus de un război local. În Austria, 18 de persoane în carantină, în timp ce "poluare" a găsit repede - pentru a răspândirii infecţiei din SUA. Vaccinul a fost trimis în ţările UE. Şi mi se pare că nimeni din Ucraina, ca o excepţie, mai valoros nu va face.


Pe materiale
prisonplanet.com
presseportal.de
timesofindia.indiatimes.com

Sursa varjag-2007.livejournal.com


Luni, 18 mai 2009
Vizualizări: 3342

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
65
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
293
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111