ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să ne îndrăgostim de soţ?Cum să ne îndrăgostim de soţ?

De ce dispar sentimente? Să trecem prin imaginaţie la lecţii de chimie la şcoală. De mult timp este cunoscut faptul că emoţiile umane sunt conduse de hormoni, şi dragostea este un set de procese chimice. Când ne  îndrăgostim, impulsurile noastre pasionate sunt controlate de hormonul dopamina. Anume dopamina contribuie la naşterea dragostei.

În cel mai bun caz, acest hormon domneşte în creierul nostru de 2-3 ani. Apoi, la putere asupra noastră vine hormonul oxitocina. El este responsabil pentru relaţiile stabile între soţi şi afecţiune. Cineva consideră eronat că, atunci când relaţia devine mai calmă, dragostea dispare. În această perioadă are un număr mare de divorţuri. Cu toate acestea, împreună cu calmul, oxitocina ne inoculează afectiune, respect pentru partenerul tau, dorinţa de a trăi împreună.

Atunci  când apare perioada de linişte şi răceală în relaţii de familie, aceasta înseamnă că organismul dumneavoastră are nevoie de un val hormoni. Vă confruntaţi cu un deficit de emoţii puternice, de hormoni pozitivi - dopamină si endorfină.

 

Cum să înşelaţi hormonii dvs.?

Multe procese chimice în organismul nostru încep cu un gând. Anume creierul începe să trimite impulsuri nervoase la toate organele, şi, prin urmare, solutia tuturor problemelor incepe de la cap. De la soluţiile noastre! Dacă vă veţi convinge să fiţi fericiţi, veţi deveni astfel. Dacă vă veţi convinge ca iubiţi soţul, apoi aşa şi este!


Amintiţi-vă cum v-aţi îndrăgostit de sotul dvs.

De ce avem o proprietate să ne amintim toate lucrurile bune numai atunci când le-am pierdut deja? Acest lucru este greşit!

Petreceţi o seară de amintiri. Amintiţi-vă cum aţi întâlnit pentru  prima oară soţul dvs.: despre ce aţi vorbit, cum aţi dorit să-l impresionaţi.

Din amintiri inima dvs. a început să bată mai repede? Acesta este un semn bun!
Amintindu-vă cum a fost soţul dvs. înainte, veţi fi în măsură să analizaţi ceea ce s-a schimbat de-a lungul anilor, şi cum puteţi elimina dezavantajele.

Dacă el nu mai este atât de tânăr ca înainte  sau este în stare fizică proastă? Invitaţi-l să meargă împreună cu dvs. în sala de gimnastică, sau  luaţi o regulă pentru vă plimba împreună seara.

Cum să ne îndrăgostim de soţ?El nu vorbeşte despre afacerile sale, planuri si vise? Vorbiţi deschis după o cină. Impuneţi-l să pună de o parte ziarul după care el se ascunde  seara şi vorbiţi despre el şi viata lui, deoarece el a fost atât de mult timp fara dvs.
Dacă nu puteţi merge în vacanţă, apoi organizaţi o sărbătoare de familie, picnic sau o cină romantică. Petreceţi timp cu sotul dvs. interesant şi neobişnuit.

Imaginaţi-vă viaţa fără un sot. Da, este o metodă dură, dar imaginaţi-vă pentru un moment că l-aţi pierdut pentru totdeauna! Oare nu veţi simti o frică? Durere? Dacă da, atunci sotul dvs. încă vă este foarte drag şi aveţi nevoie să depuneţi toate eforturile ca să nu-l pierdeţi!

Uneori, chiar vizualizarea unui film trist despre război vă face să vă gândiţi cât este de bine că aveţi o persoană apropiată, că el este alături, viu şi sănătos.

Faceţi complimente soţului
Apreciaţi soţul dumneavoastră şi învătaţi să găsiţi tot ce este mai pozitiv în viaţă!

 

Julia Verteghel

 

Sursa cu link pe www.sympaty.net

Duminică, 14 noiembrie 2010
Vizualizări: 2876

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
278
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
209
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
360
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351