ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să-ți curăți natural plămânii în 48 de ore
 

Detoxifierea plamanilor previne aparitia infectiilor, reduce riscul de cancer si imbunatateste capacitatea pulmonara. Iata ce presupune:

Inainte cu doua zile de a incepe procesul de detoxifiere trebuie sa eviti toate produsele lactate, deoarece corpul trebuie sa scape de toxinele din aceste alimente.

– Inainte cu o zi de inceperea curei de detoxifiere a plamanilor, bea o ceasca de ceai de menta inainte de culcare. Ajuta la relaxarea muschilor tractului respirator, are efect antihistaminic si este un descongestionant fantastic.

– Dimineata, stoarce doua lamai, combina sucul obtinut cu 300 ml de apa si bea-l inainte de micul dejun. Lamaile ajuta la cresterea ph-ului organismului, iar asta ajuta la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plamanilor. Un ph mai ridicat sustine, de asemenea, sistemul limfatic, ajutand la curatarea sangelui.

– Bea 300 ml de suc proaspat de grapefruit. Acesta contine antioxidanti naturali care imbunatatesc sistemul respirator.

– Bea 300 ml de suc de morcov intre micul dejun si pranz. Sucul de morcov ajuta la alcalinizarea sangelui.

– Bea 400 ml de suc bogat in potasiu la pranz. Acesta tonifica si curata. Inainte de culcare bea 400 ml de suc de afine. Acesta lupta impotriva bacteriilor din plamani care cauzeaza infectii.
– Bai detoxifiante. Fumul de tigara contine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca sa ajuti corpul sa elimine o parte din ele, fa o baie detoxifianta cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizand porii pielii, aceasta baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizand schimburile dintre interior si exterior.
    Infuzeaza o mana buna de rozmarin in 3-4 litri de apa fierbinte timp de 10 minute. Varsa apoi infuzia cu rozmarin in cada si stai in apa minimum 15 minute.

– Exercitii cardio. Acestea nu detoxifica propriu-zis, insa ajuta la o functionare mai eficienta a plamanilor.

– Detoxifiaza-ti plamanii cu ajutorul respiratiei. Exercitiile de respiratie ajuta la purificarea plamanilor prin vascularizarea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa inhalezi puternic, apoi sa-ti tii respiratia pentru 2-3 secunde, dupa care expiri profund. Repeta acest exercitiu de 7-8 ori.

 

Sursa: ecomagazin.ro

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
283
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
454
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
333
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
451