ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum tăcerea influențiază asupra liniștii sufletești
Găsiți timp pentru a vă retrage în natură. Învățîndu-se să asculte liniștea, Natura, omul se va auzi în prezent. Prin tăcere se descoperă creativitatea. Omul devine calm și încrezut în sine.
Dacă omul este liniștit, el emană o energie deosebită. Fiind calm, el fără efort rezista la energii negative. În jurul său se formează o aură de protecție invizibilă, prin care poate pătrunde doar o energie spirituală mai fină.

Aflîndu-vă într-o astfel de stare, veţi întâlni cu zîmbet orice vibraţii ostile, neavând nici o legătură cu ele. Omul, care vrea să vă întristeze, nu-și va putea atinge scopul fără consimțământul Dvs. Datorită liniştei interioare cei din jurul Dvs., de asemenea, vor putea ajunge într-o stare de armonie.

Când simțiți că ceva nu e în regulă, plecați la natură și găsiți pace în ea.
Dacă veţi aduce niște adolescenți excitați în pădure, veți vedea cât de calmi ei vor deveni .

Mulți oameni care suferă de boli incurabile, după ce au petrecut câteva luni într-o cabană retrasă în sânul naturei, spun că e cel mai bun medicament, și, uneori, în mod surprinzător pentru medici, simt o îmbunătățire vizibilă.

Natura are o capacitate minunată de a VINDECA. Încercați să petreceţi o zi într-un loc retras, ascultând păsările, foșnetul frunzelor, vuietul vântului, privind norii. Aceste sunete vor restabili armonia din sufletul și corpul Dvs., afectat de gălăgia urbană.

Luaţi un obicei de a vă plimba regulat în natură.

În toată luna dedicaţi cîteva zile comunicării cu Natura. Acesta este cel mai bun medicament, şi vă va costa mult mai puțin, decât vizite la medici și psihologi.

 

Sursa

Sâmbătă, 15 noiembrie 2014
Vizualizări: 2148

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
811
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
221
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
336
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
284