ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum trăieşte o familie de pustnici în pădure Jytomyr!



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La data de marţi, 04.11, am luat accidental pe o expozitie de opere de creaţie, poate, exclusiv de familie de cele mai multe Zhitomir, şi miercuri, am vorbit deja cu cuplu, Sirikit pe telefonul mobil. 5 ani în urmă, o familie obişnuită Jitomir - Vasile, Victoria şi cei doi fii, Timotei şi Stepan - a părăsit apartamentul din oraş şi la 50 km de Jytomyr a început dotarea familiei sale imobiliare.

"Doar trece-l pe perimetrul - Victoria Sirik ne-a spus prin telefon. - Comunicate cu plante si copaci, şi partajate cu informaţii despre el însuşi buruienilor - prin toxinele care trec prin transpiraţie picioare. Dacă aveţi timp - faceţi clic în seminţe. Acum este mic, pentru că ne-te şi du-te la culcare cu soarele ".

Întrebarea nu este dacă sperie tonuri de apel de telefon împrejurimile, Victoria a răspuns: "Ai fost doar noroc - am uitat pentru a dezactiva, cât de des. Apoi ne mesaje text de la operator, şi contactul cu apelanţii.

Succesiune este situat în apropiere de satul Sirikit Chervonoarmiis'ke zona Stribizh. Ei locuiesc într-o colibă din chirpici mic, construit propriile lui. Este uşor să renunţe la obişnuite, aşa cum am înţeles beneficiile - apa de la robinet, baie. Ei mănâncă cea mai mare parte cu alimente proaspete, miere de la propria lor stupi. cuptor calde, uscate, ciuperci şi fructe de padure. "Am vrut să închidă prieteni s-au stabilit, dar acestea nu sunt gata încă, - a spus gospodină. - Am luat oamenii pământului care au citit "Anastasia", dar încă câştiga bani, să interpreteze până la capăt. Suntem, de asemenea, nu imediat au fugit în pădure. Doi ani el însuşi înlăturat, a mers asupra naturii, loc să se uite şi regândească. Şi când coapte - mutat ". Aici, în sat, o multime de case de vacante, a declarat Victoria. Fără gaz, desigur, dar un hectar de teren în plus, ele pot lua.

Dintr-o lume tehnocratic Sirikit luat doar necesitatilor goale. Cărţi şi enciclopedii, unele de mobilier, unelte, biciclete, pe care capul familiei două ori pe lună se duce la Jitomir pentru alimente (cereale, ulei vegetal, nuci de pin), dar telefonul tot ce este necesar pentru creativitate. Apropiaţi Sirikit totul - de la Papa înainte de fiul său cel mai mic. Picturi pe panza, hartie, lut, să participe la expoziţii. Tema principală a muncii lor - un patrimoniu de familie fericită. "Post o imagine - nu este principala ocupaţie nostru. Este un hobby, pentru care nu putem cheltui mai mult de 15% din timpul lor liber ", - a spus Sirikit. Ce este acolo o astfel de afacere, aceşti oameni ar putea crede cititorul. Răspunsul meu: Cred că, de înţeles, de creatie. Scopul principal al show-lor - pentru a ajuta oamenii să înţeleagă cum să trăiască o viaţă fericită, păstrând iubirea în familii şi cresc copii fericiţi.

La întrebarea "De unde ai bani pentru hârtie, vopsea, etc răspuns?" Victoria: "Unele din ceea ce vom vinde. Uneori ies în stradă Mihailovski, să vândă farmecele lor. Planurile de a deschide în curând o mică expoziţie şi vânzare de picturi. Şi cel mai mare parts financiare fiul lui Timotei. El a castigat deja propriul lor ". Douăzeci de Tim, după cum ştim, stabilit în Zhitomir shpaklevschikom Malariei. Ii place meseria lui. El locuieşte în apartamentul părinţilor şi visele proprii mosia familiei sale.

Sirikit vorbit cu noi distracţie şi bună-naturedly, a nu ascunde nimic. Chiar şi că, foarte curând de planificare pentru a da viaţă unui alt copil "În timp ce pregătirea pentru acest spaţiu, eveniment bucurie şi sunt ele însele pregătesc fizic şi spiritual. organism Cer senin, cu răşină de cedru, ordinea de gândire. Noi încă mai au unele plante de plante şi să termin de baie. Nu Baia-how-ul? Va da naştere, în casele lor ancestrale, şi întotdeauna împreună.

Sadiq şi şcolile Sirikit nu recunosc. Luaţi în considerare de cunoştinţe construită în fiecare copil la nastere. Principalul lucru - nu dau sistem (o gradina-Scoala de Institutul ...) pentru a bloca aceste cunoştinţe. "Nu Stepka (10 de ani - autor.) Au încercat să predea curriculum. El nu înţelege de ce acest lucru sau care au nevoie să-l cunosc. Considerabilhm, încă devreme. Va veni vremea - cunoştinţe dobudet ", spune tatăl ei. Deci, a spus el, delegatie de oficiali, a vizitat recent proprietatea sa în scopul de a ataşa fiul cel mai mic sa zilele de şcoală.

Anna Dmitrieva
zhitomir.info





Cum trăieşte o familie de pustnici în pădure Jytomyr!

Cum trăieşte o familie de pustnici în pădure Jytomyr!

Cum trăieşte o familie de pustnici în pădure Jytomyr!

Duminică, 30 noiembrie 2008
Vizualizări: 5407

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
324
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
433
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
331
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
393