ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cuplu vrea să reînvie satAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

După schimbarea de confort urban în mediul rural baieti inconvenient un gust din viata reala.

"Dar nu avem nimic de a face muncă silnică şi nu arată pe supravieţuirea" Ultimul erou ", - a declarat Konstantin imediat Sanyuta, care un an vor primi un militar signalers speciale. - Aici, suporterii s-au adunat, dar numai în mod voluntar. Ne-ar plăcea să trăiască şi a luat deja primul pas spre realizarea visului său.

În sălbatic viu Legeydah sapte persoane: trei absolvenţi de la Universitatea din Kiev Tehnologie şi Design - Svetlana, Catherine, si Anastasia (două dintre ele au venit cu baietii) si doua coleg fostul - Kostya Sanyuta şi Sergey GAITAN, care a absolvit cu onoruri Poltava Inginerie Civilă Universitatea . Cel mai vechi în cadrul companiei - Serghei Lysenko din New Kahovka regiunea Herson. El a fost 36 de ani, el a fost campion al Ucrainei în ciclism printre veterani şi sa mutat aici dupa ce prietena sa, Katya. Serghei este serios pregătirea pentru competiţia viitoare, asa ca trage în ziua două sute de mile în imediata vecinătate, Kate merge cu el pentru companie. Prin urmare, nu am găsit baieti la faţa locului, dar au masa de prânz cu baietii troicii stânga în acea dimineaţă de la ferma. Peste o ceaşcă de ceai, pe frunze infuzat oregano şi căpşuni, şi a avut loc o conversaţie.

Câştigător, a devenit clar că jumătate în luna Spartan, condiţii care nu-l omoare pe un spirit de dragoste în baieti tineri. Ei cred că toate le reuseste necesar. Planul de un maxim - de a construi o casa băncilor nearsteep (fiecare la gustul lui), păsări de curte de uz casnic diluat, soedint două iaz locale în peşte a alerga unul. Baieti locale doresc să arate frumuseţea şi de altele, astfel visul până aici turismul verde, şi de a explora arte şi meserii ...

Întrebat dacă există destul de această forţă, a declarat compania în cor: "Trageţi!". Iniţiativa să scape de civilizaţie şi a trece la sat aparţine conducătorului auto poltavchanke Anastasia. Anterior, compania a avut doar vorbe si vise. Nastia a fost foarte puternică, a insistat asupra căutarea rural. Baieti au revizuit multe sate înainte de a opri alegerilor la desert si cele mai frumoase. Înainte de a soluţiona într-un sat parasit, baietii au călătorit în multe mile în căutarea unui loc sub soare. Mulţi oameni se uită la ei ca străini, în unele sate, autorităţile au prezentat condiţiile pe care le este imposibil să se îndeplinească.

Băieţi sosit în Shishaki să rămână.

sat Satul Legeydy Shishakskogo Regiunea Poltava Regiunea vrea sa reinvie. Un grup de tineri "aborigenilor" stabilit în regiune înapoiată luni şi jumătate în urmă. Ele pot fi numite excentric sau aventurieri, dar l-au neagă şi asigur că a venit în Legeydy aici pentru a rămâne. Nu exista nici o lumină, gaze, şi locuinţe decente. Drumul spre satul numai la apele subterane, la cel mai apropiat magazine - în jur de cinci kilometri. Există tipi de echitatie biciclete - pentru alimente şi pentru a încărca telefoanele mobile. Cu toate acestea, folosindu-le este imposibil - nu există nici o acoperire a reţelei. Pentru a vorbi cu continentul, aveţi nevoie pentru a urca pe munte.

Dar nu este aer curat, plante medicinale, animale salbatice si pasari, şopârle şi şerpi de multe, precum si cinci loturi de teren de 25 hectare. Ei au fost cei care "ţine" aici tineri, care la înlocuit oraşul apartamente confortabile în viaţa spartani. Mulţi prieteni nu le poate înţelege, unele chiar simpatiza cu, şi e de mirare: va supravietui - nu vor supravietui ...

Primul caz de
viaţa rurală baieti tare nu a sunat. Dar testele de pe drum care intră deja afară. Lucru mai greu - este deja în spatele lui: trei zile (Baieti!) S-au luptat în drumul lor spre doar mai mult sau mai puţin casa de locuit. Adevărul este că, atunci când a auzit despre migranţi, cu restul de 20 case de întreprinzător oameni au decolat ardezie lor, ci la cele mai recente nu este atins. Cel mai probabil, sudoarelea că el a fost aproape nu este vizibil din cauza subetaje şi jos pentru a abordare.

"Mai mult a trebuit să sudoare să coboare din munte de a urca pentru altul, şi coborî din nou. Dar nu de lumină, şi o sarcină de bunuri de valoare - două canapele, un rezervor de 350 de litri de apa si ferestre - reaminteşte Kostya. - Am angajat o sarcină de taxi, dar şoferul a condus doar locul unde se termină asfaltul, refuzând să strice masina ta. Două zile au fost cheltuite pe ceva pentru depăşirea acestor doi kilometri. Glisaţi avut patru bărbaţi.

Imediat după sosirea baieti secerat de buruieni în judeţ, alese din apă şi vechi, "împrumutat" la ferma o pereche de cravată grinzi pentru construirea de dusuri de vară, a schimbat ferestrele în casă, a găsit şi instalat destul de o bancă decent pentru restul ...

Preşedintele a promis să ON hectar
Preşedinte al Consiliului sat Shishakskogo Vasili Magda a luat cu bucurie, spunând: "Bună lucru pe care îl au în minte - pentru a restabili sat. Ce putem, ajuta.

Acum, el nu face nici un secret faptul că tipii ia dat o mulţime de probleme. "Gândiţi-vă acum, de unde puteţi obţine 200 000 grivna să se întindă în Legeydy aproximativ doi kilometri de linii de înaltă tensiune, reconstruiţi electrice de distribuţie Toate acestea au fost mult timp ridicat şi desfiinţate -. Shrugs Vasile Magda - Ce e acolo să spun., În cazul în care un contract de leasing este un elev de clasa timp de o oră este 1000 grivna Şi trebuie să găsim bani pentru a face coborarea în sat.. Chiar si sub regimul sovietic de pavaj asfalt la el, dar nu a reuşit - oameni au fugit din morţi-sat înainte de sfârşitul drumului încheiat. " Legeydy au fost aproximativ doi kilometri de asfalt, şi să le treci pe Krutogorye rupt mai bine să avem tehnologia militară sau picioare puternice.

fericit om Un adjunct al consiliului local, luând în considerare declaraţiile tinerilor cu privire la alocarea de terenuri în Legeydah, în unanimitate, au votat în favoarea. Imediat după aceasta, aproape un an în urmă, cinci dintre care vizitează cetăţeni ai devenit proprietarii de terenuri virgine. Preşedintele a promis că mai târziu, vor obţine mai mult - fiecare hectar. Dar, înainte de acest lucru se întâmplă, de care au nevoie pentru a dovedi gravitatea acesteia. Pentru a începe cel puţin clar un spaţiu în cadrul unei fundaţii la un site - o astfel de condiţie sovietice.

Între timp, Consiliul satul a primit şase cereri de la care doresc să se mute la oraş la un sat abandonat. Ei sunt prieteni din tipii care au deja decontate. Ei au venit pentru a vizita şi nu se teme de lipsa de inconvenientele de uz casnic. Meadows, un cer inalt, a faunei sălbatice castitate - ei nu au prea vrut să merg oriunde. "Şi acum nu ne va ajunge oriunde!" - Într-un glas ferm stabilit băieţi.

IARNA meargă la muncă în oraşe
Băieţi speranţă pentru o iarna pentru a câştiga un capital iniţial şi in primavara anului viitor să înceapă construcţia de casele lor. Asiguraţi-vă că de la Adobe (de exemplu, argila, zameshennoy cu paie). În casele de astfel de material, care păstrează căldură în timpul iernii şi se răcească în vară, a trăit strămoşii ucraineni. Chartered Engineer Serghei GAITAN, 23, a locuit în apartamentul urbane apropiate, visând la o casă spaţioasă cu două etaje, cu un şemineu. Dar os, ai căror părinţi are o casa mare cu oraşul şi o casă la ţară, vrea maximum de fonduri pentru a investi în design. Va construi, după cum afirmă el, o casă în formă de ciupercă sau melci. Svetlana Severin, de asemenea, tinde să originalitate. În imaginaţia ei - posesiunile lor cu o casă mică, de trei camere cu ferestre rotunde, decorate cu ornamente. În visele mele - chiar şi un mic stabil.

Otstutstvie colonişti viitor energetic nu îmi pare rău: se spune, dacă nu înainte de primăvara anului viitor în Legeydy deţin o lumină, auto-a instala generator şi începe încă de a pune bazele. În acest fel progrebut încă, tinerii nici o îndoială.

Nu au fost suficient de bărbaţi COMUNICARE PE INTERNET
Plictisit de orasforfotă de băieţi ocupat. Serghei Kostya, oamenii de stiinta compulsiv calculator, dor de comunicare de pe World Wide Web. În cazul în care de energie electrică, problema va dispărea. Serghei nu exclude că, în şedinţa într-un sat uitat, totul va fi în măsură să câştige bani prin scrierea de text pentru site-uri web, aşa cum a făcut-o în oraş. Dar lumea susţine că ea a ajuns obosit de ani de studiu pentru trei sau patru ore pe zi la metrou, deci absolut nu a vrut sa civilizaţie. Băieţi au învăţat-o să cosească iarba, şi ea foarte cel de auto-l cosite pe site-ul dumneavoastră. Şi un pensionar din satul cel mai apropiat, în cazul în care plimbare pe biciclete (uneori pe un scuter) în magazin, ea contrived o capcană. "Acum ar fi un peşte undeva pentru a găsi - spune Lumina. - Colecteaza si ierburi bucătar pe toate ceaiuri aromate, de la plantatii de caise poarte fructe coapte. " Toate gratuit de pe un număr redus de cazuri timp, ea se plimba in jurul. În viitor, va avea, probabil, de modelare şi de cusut haine pentru sateni - dintre ei au primit deja astfel de oferte.

Colonişti baieti pe durata de viaţă liberă este ceva ca o comuna, dar totul este bazat pe o bază de voluntariat, fara reguli greu şi responsabilităţile pentru fiecare. Cook, cu toate acestea, Svetlana au mai multe, dar toate complimentele din om a luat-o prea. La micul dejun, compania - paste banale, salata si ceai. Spun că fiecare fel de mâncare este obţinută cu o poftă de mâncare: Kostya luat o carte de reţete acasă, şi băieţi, căutaţi în el, cauta ceva de zi cu zi de sărbătoare. Gustul pentru alimentare de apa si este foarte diferit de la alimentarea cu apă urbane.

Posibilitati de alimentatie le din oală comună, şi fondul general nu - toata lumea cumpara ceea ce doresc, ori de câte ori este posibil.

Boleti aborigenii Going
Tema specială în copii - părinţi. Ei spun că nu toate demisionat la alegerea copiilor lor: atunci când încearcă să scape de multe din sat, de la probleme, această societate a făcut contrariul. "Mamele cu părinţii doresc să vadă fiii şi fiicele lor a celor care sunt mai bine şi nu ştiu întotdeauna de ce nu se încadrează în nivelul de trai vom ajunge toţi la simţurile lor, în timp şi este acum capabil de a construi viaţa lor aşa cum o vedem.. Nu vrem să împrumute să cumpere skvorechen urbane unde se duc toate capetele reciproc lui Poate aceeaşi bani -. and chiar mult mai mici - să investească în crearea de bunuri de familie şi apoi take părinţii lor aici. them Să nu ştie libertăţii personale always ocupat în căutarea pentru funds pentru alimente, restul aici. Rroditeli Înţeleg că dorinţa noastră de a rupe cadrul în care noi, la fel ca ei, zatisnuty de la naştere, nu este o idee rea, de ce continua sa ne sprijine financiar - a spus, "Azi" Constantin.

Ruptura definitivă cu lumea exterioară şi de a trăi un sihastru baieti, desigur, nu este colectate. Ele sunt acum două săptămâni vizita rudele, dar cu debutul geruri de toamnă sunt de gând să plec de aici până în primăvara anului. Dar de această dată - o mulţime de planuri: o soba nou sat a restabili rupt de jefuitorilor. Unii oameni încă mai trebuie să staţi: la paza casei, care a investit deja o mulţime de bani şi efort.

"Suntem adulţi, se cuvine să se gândească la urmaşii lor - aşa spune Kostea alegerea ta. - Mi-aduc aminte cum îngrozit părinţii uitat la mine când am fost bolnav, fiind tineri. Am fost ticsite cu sute de pastile. Apoi, părinţii nu-şi dau seama că noi nu lupta cu boala, şi cu mediul înconjurător în oraş - murdare de aer, apă şi clorurate. Suntem adesea întrebat: ce faci când bolnav în pustie? Şi noi nu suntem de gând să ranit, deoarece este deja vindecat, şi sistemul nostru imunitar este mult mai mare decât era înainte. Munca fizică şi dorm în aer curat, alimente ecologice, cultivate cu propriile mâini. Încearcă-l şi vezi pentru tine. "

Yana Sokolova
http://www.segodnya.ua/news/ 12049915.html

Joi, 21 august 2008
Vizualizări: 4483

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
64
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111