ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Curățarea generală a organismului

Lămîia

Nu în zadar mamele și bunicile noastre, la primele semne de răceală ne dădeau imediat ceai cu lamîie. Și asta nu din cauza că ele credeau că vitamina C este o super-armă împotriva virușilor. De fapt, super-puterea lămîii constă în faptul că ea ajută la transformarea toxinelor în forme solubile în apă, care în această stare sînt mai ușor eliminate din organism. Lămîile stimulează, de asemenea, funcția ficatul și curăță sîngele.

Sfecla

Sfecla este o adevărată bomba cu vitamine! Și dacă înainte o evitai, îți propun să-ți schimbi părerea. Ea conține mult beta-caroten, magneziu, calciu, zinc, fier și astfel de vitamine ca C, B3 și B6. Acestea ajută ficatul și vezica biliară să distrugă toxinele, iar fibrele îmbunătățesc digestia și procesul de eliminare a deșeurilor. Pentru curățarea organismului, este recomandată utilizarea sfeclei în formă crudă combinată cu verdețuri și suc de lămîie.

Merele

Merele nu sînt doar bogate în fibre și substanțe nutritive. Ele, de asemenea, stimulează producția biliară, pe care ficatul o folosește pentru a scăpa de toxine. Pectina ajută corpul nostru la eliminarea metalelelor grele și a aditivilor alimentari. Nu cumpărați mere frumoase de peste mări, pentru că în spatele aspectului lor apetisant se află un ansamblu de substanțe periculoase.

Legumele verzi

Legumele verzi conțin cantități mari de clorofilă. Ele contrubuie la curățarea organismului de metale grele, toxine, erbicide și pesticide. Verdețurile, castraveții, tulpinile de țelină, broccoli, germenii de soia sau de grîu etc. - toate acestea sînt benefice organismului vostru. Ele reprezintă elementele de bază ale oricărei diete complete și sănătoase și, de asemenea, ajută la curățarea sîngelui și la alimentarea acestuia cu oxigen.

Algele marine

Algele marine conțin o cantitate enormă de antioxidanți, care stimulează circulația sangvină și metabilismul. Acidul alginic, care este conținut în alge, absoarbe toxinele din tractul digestiv. De asemenea, ele conțin o cantitate mare de substanțe minerale utile. Varza de mare (laminaria), de exemplu, conține clor, potasiu, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, iod, calciu, fier, zinc, vanadiu, mangan, nichel, cobalt și molibden.

Coriandrul

Coriandrul merită o mențiune specială, deoarece contribuie la eliminarea din organism a metalelor grele, care duc la apariția depresiei, cancerului, problemelor hormonale și problemelor cu glanda tiroidă. Compușii chimici din coriandru leagă aceste toxine, eliminîndu-le din sînge, țesuturi și organe. Și ajută corpul nostru să scape de această povară neplăcută.

O sfeclă cu verdeață și suc de lămîie - este pur și simplu o bombă de detoxifiere, trei în unu!

Citiţi de asemenea

Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
62
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
58
Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, s...
91
Băile de soare pot încetini procesul de îmbătrânire cu până la cinci ani, se arată într-un nou studiu.Oamenii de știință...
111