ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Date despre vitamineAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


* Organismul uman este necesară pentru funcţionarea totală de 13 vitamine A, C, D, E, K şi cele opt vitamine B, cum ar fi B6, B12 şi acid folic si niacina, tiamina si biotina.

* Pentru a potoli setea, nu tulpina la sifon şi băuturi dulci, care de multe calorii. Este recomandat să bea apă minerală carbogazoasă non-, un suc de ceai si ceai verde.

* Persoanele care locuiesc permanent în oraş, produse deficit de vitamina D, din cauza lipsei de lumina UV. Pentru a completa este recomandat să mănânce legume cultivate în aer liber. Vitamina D este, de asemenea, găsit în ouă, ouă, peşte şi uleiuri de peşte, de unt şi ficat de vita.

* Originea şi dezvoltarea cancerului împiedică vitamine C şi E, conţinute în varza, mai ales la Bruxelles. proprietăţi anticanceroase au de asemenea, un întuneric struguri, ceapa rosie si flori galbene, broccoli. Dar apariţia de cancer al sistemului digestiv contribuie la abuzul de cafea şi ceai negru, care conţin o substanţă tanin. Pentru a preveni acest lucru se poate adăuga un pahar de lapte, care neutralizează acţiunea de tanin.

* Ceapa, usturoi si ridichi sunt bogate în conţinut alicină - un antibiotic natural care ucide bacteriile si virusii, fără să facem rău bacterii benefice.

Posibilitati de alimentatie proaspete arahide * dificil de asimilat de proteine.

* Morcovul este bogat în caroten, previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

* Obligatoriu tariful zilnic de potasiu oferi câteva banane. Ei au recomandat hipertensiune arterială şi de bază. O calciu-Vit voi doi mere verzi.

* Cireşe şi agrişe să conţină vitamine care să împiedice problemelor de sănătate şi oboseală ale corpului.

* Caisele sunt bogate in antioxidanti si benefice pentru persoanele cu boli respiratorii.

* Diabeticii deseori încurajată să mănânce pere, deoarece ele contin de care au nevoie de potasiu, vitamina C, acid folic şi beta-caroten-.

De Julia Volodkin
l-navigator.ru /

Marţi, 02 septembrie 2008
Vizualizări: 3160

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
75
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
238
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379