ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De afaceri recunoaşte avantajele punerii în aplicare a IT-ul ecologicAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Compania a Marii Britanii ar avea o imagine clară a beneficiilor de la introducerea de "verde" tehnologia IT, raportul a declarat ca firma Forrester Research.

Datele colectate au fost obţinute în timpul anchetei a participanţilor la activităţile tematice Green IT 2009 Conferinţa şi expoziţia, a avut loc la Londra, la 6-7 mai.

Sa dovedit că 86% din managerii IT în cauză cu introducerea şi promovarea iniţiativelor de mediu, în special în funcţionarea centrelor de date si sisteme desktop. 43% dintre respondenţi au deja un plan de punere în aplicare a "verzi" tehnologii şi acelaşi lucru în timp ce în curs de dezvoltare astfel de planuri, în timp ce restul de 14% nu - nu chiar primar - o strategie.

Introducerea de protecţie a mediului de afaceri în IT, 49% din managerii de top este asociată cu consumul de energie reduse, în timp ce 40% din manageri cred ca "verzi" tehnologii poate prelungi durata de viaţă a resurselor IT. În acelaşi timp, 25% dintre respondenţi cred că reducerea efectelor nocive cauzate mediului va ajuta compania atingerea obiectivelor sale de responsabilitate socială. Alte 23% legat pentru primul loc în conformitate cu aşteptările clienţilor săi, iar 12% - personalul propriu. Restul de 9% ar dori să se pregătească pentru lege gosregulyatorov viitor în ceea ce priveşte impactul asupra mediului de afaceri.

Printre metodele de centre de date, să contribuie la realizarea "verde" standarde, identificate de virtualizare server şi de consolidare de stocare (85%), mai eficientă de răcire (82%), utilizarea eficientă a serverelor de energie (78%), de audit şi de management al energiei (73% ), managementul centralizat al energiei electrice (66%), planificarea de zona de producţie (63%), outsourcing (39%).

Curăţenie sistemele desktop de lucru poate fi realizat prin scris off şi eliminarea de calculatoare învechite (94%), de audit şi de management al energiei (88%), power management centralizat al statiilor de lucru şi servere (78%) şi utilizarea clienti subtiri (70%) .

Analiştii Forrester recomanda companiilor să recurgă la prima mai puţin radicale "verde" de iniţiative, din cauza bugetului limitat de IT. De exemplu, ar avea sens pentru a opri calculatorul la noapte, pentru a imprima documente pe ambele feţe ale unei foi de hârtie, nu centrele de date supercool. Numai atunci, convins de eficienţa unor astfel de acţiuni, trebuie să achiziţioneze software pentru gestionarea consumului de energie şi echipamente de economisire a energiei.

computerra.ru
Întocmite în conformitate cu ComputerWorld Marea Britanie .


Miercuri, 07 octombrie 2009
Vizualizări: 1679

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
444
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
184
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
254
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
140