ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De apă din aer — aceasta este realitatea!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Apa din aer este mergi la a lua o companie canadiana, Elementul Patru. Anunţate de companie, instrumentul va condensa apa conţinută în aerul de consumatoare de energie electrică în timp ce, în două lumina becurilor conventionale.

De aer, de fapt, o sursă nelimitată de apă. Vaporii de apa conţinută chiar în aer deşert. Dezvoltatorii de această afirmaţie aparat uimitor faptul că invenţia lor va fi masive pe piaţa internă aparatul primul după inventarea cuptorul cu microunde.
Masina este o minge cu diametrul de 90 cm, jumătate împărţit în două emisfere, care este fixat pe perete. Unitatea efectuează prin filtrul de aer, arestarea particulele de praf. Aerul este răcit până la punctul de roua. Apei condensate este tratată cu lumină ultravioletă (pentru distrugerea organismelor patogene) şi introduse în bucătărie.

Scopul principal al acestei invenţiei este o încercare de a scăpa de sticle de plastic, care formează deja un plutitor "continente material plastic" în oceane ale planetei.

În SUA singur pe sticle de plastic turnat 30 miliarde de litri de apă, care consumă 11 miliarde de dolari şi 17,6 milioane de barili de petrol. Estimat 1.5 milioane de barili de petrol este suficienta pentru a produce benzina pentru un an la 100.000 de vehicule.

PS Pe unitate miracol care primeşte apă din aer "confuze" şi cărturari interne.

priroda.su

Joi, 16 iulie 2009
Vizualizări: 2744

Citiţi de asemenea

Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
85
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
121
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
237