ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce marile piramide şi-au intensificat brusc activitatea?
Piramidele sunt una dintre construcţiile cele mai misterioase de pe planetă. Nimeni nu pune la îndoială faptul că aceste locuri de cult sunt mai mult decît nişte morminte obişnuite. Cu toate acestea, specialiştii continuă să facă dezvăluiri senzaţionale: o lumină iese din vîrful piramidelor spre cer. Care este, totuşi, explicaţia acestei intensificări bruşte?

Răspunsul la întrebare nu este atît de simplu, deoarece ştim încă foarte puţine lucruri despre adevărata natură a piramidelor. Mulţi oameni de ştiinţă consideră că respectivele construcţii sunt cele mai vechi emiţătoare şi receptoare de informaţii. Iar, în ultimul timp, aceste ipoteze devin tot mai veridice.

S-ar părea că nu au nimic comun piramida Kukulkan din Peninsula Yucatan din Mexic, piramidele din zona Shensi din China şi piramidele de cultură Norte Chico din Anzi. Însă, activitatea acestor vechi lăcaşe construite, cu aproximaţie, în acelaşi interval de timp cu piramidele egiptene de la Giza a înregistrat, recent, o intensificare fără precedent.

Mulţi oameni au fost martorii unui fenomen neobişnuit. Ei au văzut cum piramidele emit un pilon puternic de lumina spre cer. Există şi imagini care confirmă acest fenomen neobişnuit. De menţionat că materialele foto şi video prezentate de oamenii de ştiinţă nu sunt trucate.

Astrofizicianul rus Anton Ermolenko este convins că problema necesită o cercetare minuţioasă. „Comunitatea ştiinţifică mondială trebuie să acorde mai multă atenţie fenomenelor care au loc în jurul piramidelor. E ceva unic, şi anume că piramidele au început să se trezească dintr-o hibernare de mii de ani. Consider că noi nu trebuie să ignorăm aceste momente, ci, dimpotrivă, să încercăm să stabilim cauza lor. În plus, nu este vorba doar de un caz izolat. Asemenea fenomene au fost observate din Asia pînă în America de Sud”.

În prezent, atît cercetătorii, cît şi oamenii obişnuiţi vor să ştie motivul apariţiei razei de lumină în vîrful piramidei şi încotro este întreptată ea. Evident, tot ceea ce se întîmplă cu greu poate fi considerată o coincidenţă banală, iar aceasta înseamnă că este nevoie de timp şi de bani pentru a investiga fenomenul. Şi, cine ştie, poate omenirea se va apropia cîţiva paşi de dezlegarea misterului din jurul marilor piramide.

Marţi, 28 ianuarie 2014
Vizualizări: 3989

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
332
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
147
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
202
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
112