ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce Porfirie* mai aveţi nevoie?
 

Bărbatul  indiferent la frig.

David Blaine este foarte departe de olandezul Wim Hof, care în general nu  simte frigul. Totodată, organismul  său nu suferă de frig, chiar și în cele mai extreme condiții.

Spre exemplu, nu o singură dată a cucerit  vârful munților doar în pantaloni scurți  sau a stat culcat pe gheață un timp îndelungat. După testele efectuate de medici  s-a constatat că organismul său nu a suferit careva schimbari. Părea insensibil la frig. Wim Hof a continuat și mai departe să surprindă oamenii, simţindu-se normal în condiții care pentru alte persoane ar fi fost fatale.
Yoga este de obicei asociată cu India, cu căldura ... Însă, iată că olandezul Wim Hof la vârstă de 52 de ani este renumit pentru faptul  că obişnuieşte să practice yoga nu pe un covor confortabil, ci pe gheață, fiind în același timp aproape  gol, dar  absolut calm. Pentru aceasta a fost poreclit "Explorator polar".

Hof,  de opt ori a stabilit recordul mondial  suportând  temperaturile sub zero. Cu doi ani  în urmă a participat la un maraton în Finlanda și a alergat 22 km doar în pantaloni scurți, îndurînd  gerul de -20 de grade. În 2008  olandezul a petrecut 73 minute și 48 secunde în apă rece sub gheaţă.
Prietenii săi susţin că "Exploratorul polar" poate fi adesea văzut în timpul iernii în parcurile din Amsterdam, stând în mijlocul  lacurilor înghețate meditând sau citind o carte.

În viața sa nu domină doar frigul. El  călătoreşte şi în ţările calde, ca  de exemplu  în Miami,  unde  învaţă persoanele propria tehnologie de a deține  controlul asupra organismului și conştiiţei. Wim îşi antrenează  organismul din  frageda copilărie și crede cu desăvîrşire că propriul exemplu dovedește triumful spiritului asupra materiei.

Какого Порфирия вам еще надо?

Какого Порфирия вам еще надо?

Какого Порфирия вам еще надо?

Duminică, 05 ianuarie 2014
Vizualizări: 1791

Citiţi de asemenea

Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
88
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
122
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
241