ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce sînt folositoare nucile
 

Beneficiile nucilor pentru creier sînt foarte mari. Recent s-a constatat că nucile sînt în măsură să dezvolte gîndirea logică.

Consumînd nuci, organismul primește dopomină și serotonină și ca efect crește viteza asimilării informaţiei, selectării soluțiilor optime pentru probleme.

Nucile contin, de asemenea, vitaminele E, B, C, A, acid, folic, minerale, cum ar fi fierul, magneziul, potasiul, oligoelemente. Fiind o sursă excelentă de proteine, pot înlocui proteinele de origine animală.

Nucile sînt nu doar un deliciu, dar și un remediu. Acestea îmbunătăţesc digestia, ameliorează accesele de stenocardie, servesc ca hrană suplimentară pentru creier.

Uleiul de nuci îmbunătăţeşte memoria, este folositor pentru adulţi şi copii. Este recomandat de consumat nuci pe timp rece, deoarece acestea au un efect de încălzire şi cresc rezistenţa organismului la răceli.

Ţineţi cont de faptul că nucile au mai multe calorii decît ciocolata. Prin urmare, este suficient de a consuma 2-3 nuci pe zi, iar după aceasta se clătește gura sau se consumă un fruct acru.

 

Sursa

Luni, 26 mai 2014
Vizualizări: 1249

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
201
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
150
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
341
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
326