ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce sunătoarea și ghimbirul sunt mai eficiente decât guma de mestecat
 

Mirosul neplăcut din gură poate fi tratat pentru totdeauna fără spray-uri și gume de mestecat.

Există mai multe motive pentru apariția respirației neplăcute:

№1 - bacteriile speciale de pe limbă. Dimineața și seara, limba trebuie curățită cu o perie speciala sau cu o linguriță.

№2 - deshidratarea. Este necesar de băut apă curată, luând în considerare faptul că alcoolul, țigările și cafeaua usucă mucoasele.

№3 - gingivita, bolile ale gingiilor. Pastele de dinți, gelurile și clătirile au un efect probiotic, ajutând la restabilirea echilibrului de bacterii în gură.

№4 - influența medicamentelor. Antibioticele dereglează echilibrul acido-bazic, inclusiv în cavitatea bucală, ca rezultat unele bacterii se înmulțesc foarte rapid. Prin urmare, simultan cu tratamentul cu antibiotice ar trebui să utilizați probioticele.

№5 - dieta. Mâncați prea multe alimente grase sau, invers, stați pe un regim alimentar extrem, în care predomină proteinele și care este sărac în carbohidrați? Să nu fiți surprinși de faptul că aveți o respiratie neplăcută!

Medicina netradițională recomandă ghimbirul și sunătoarea.

Rețeta 1: Preparați o băutură - la un pahar de apă clocotită adăugați 1/2 de linguriță de ghimbir și 1/2 de linguriță de nucșoară. Consumați 1-2 pahare pe zi. Pentru prelucrarea cavității orale dizolvați un vârf de cuțit de praf de ghimbir într-un pahar de apă fiartă caldă și clătiți gura după fiecare masă.

Rețeta 2: La o lingură de sunătoare uscată (frunze și flori), se toarnă un pahar de apă clocotită, se fierbe timp de 10-15 minute și se scurge imediat.

Apropo, această rețetă este eficientă nu numai pentru combaterea respirației neplăcute, dar, de asemenea, este excelentă pentru a scăpa de mirosul de tutun după fumat.

 

Sursa: rus-health.info

ABONAȚI-VĂ
Joi, 19 februarie 2015 13:17
Vizualizări: 3527

Citiţi de asemenea

Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
284
Warangal - o așezare fortificată antică din India, fondată în jurul unui lac și al unei stânci, de parcă ar crește din e...
282
Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unu...
330
Această insulă uimitoare, situată în Oceanul Indian, arată de parcă s-ar afla pe o altă planetă.Peisajul insulei nu este...
95