De la Cernobil va rezerva

/ Vizionări: 4298

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Guvernul Ucrainei a aprobat proiectul de decret prezidenţial în care în regiunea Kiev va fi stabilit "rezervă specială de la Cernobâl, a raportat Interfax. Rezerva acoperă o suprafaţă de aproximativ 49000 de hectare, răspândit în zona de excludere - km zonei de securitate treizeci de stabilit în jurul centrala nucleară de la Cernobâl, după accidentul din 1986.

remarcat ca mai devreme ediţie ucrainean al "Business Capital", stabilirea de sanctuare în regiune supravegheat Preşedintele ucrainean Viktor Iuşcenko, precum şi ME şi Ministerul Mediului şi Resurselor Naturale. Ca unul dintre motivele pentru care a apărut acest proiect, oficialii numit necesitatea de a pune capăt braconajului în zona de excludere.

Poliţia regiunea Kiev înregistrează anual sunt sute de cazuri de vânătoarea ilegală de animale şi de a prinde peşte. În plus, aproximativ jumătate din gard în jurul zonei de excludere demolate: Potrivit poliţiei, localnicii demontate gard a le livra la fier vechi.

Potrivit Departamentului de Stat pentru Mediu, Păduri, care sunt introduse în rezervă - una dintre cele mai curate locuri din zona. Ele se gasesc elani, caprioare, mistreti si vulpi. În viitor, ecologişti sunt de planificare pentru a oferi un sanctuar animale din alte regiuni ale ţării.

costurile de întreţinere anuală a Cernobâl speciale "evaluate la milioane de grivna (sute de mii de dolari). Între timp, "Business Capital", observă că o dată dat afară din pădure braconierii protejate de rezervă pot deveni şi un alt motiv de vânătoare pentru oficiali de rang înalt din Ucraina.

Lenta.ru