ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De mediu parcuri populare.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

(Publicat în revista "securitatea naţională şi geopolitica din Rusia» № 7-8 (48-49), pentru anul 2003)

Viaţă şi de muncă ale civilizaţiei moderne este foarte putin pe baza legilor de evoluţie şi de echilibru a ecosistemelor. Este acum clar că multe şi producţia distrugă oraşul planetare biocaenosis nostru. Şi putem vedea modul în care natura răzbunare severe pentru încălcarea legilor sale. De-a lungul toate dezastrele devin tot mai frecvente; zonele surpare şi inundaţiile ei - situaţia multor ţări în viitorul apropiat. Ca urmare, existenţa noastră este rezonabil poate duce la catastrofe globale şi distrugerea întregii omeniri. Oamenii văd că acţiunile funcţionarilor de la toate nivelurile de multe ori nu sunt eficiente, şi, uneori, spre deosebire de bun simţ, care nu o dată menţionate în discursurile lor presedinte VV Putin. Se pare că aproape în fiecare agricultor sau a unui lucrător înţelege de ce avem nevoie pentru a face îmbunătăţiri reale în toate sferele vieţii noastre, altfel nu e bun nu numai ca va săraci, dar, de asemenea, pentru cei bogaţi. Nu e timp întoarse spre pericol de moarte şi pentru a începe să acţioneze? Pentru o cale de atac decisiv situaţia, este necesar să crească anual tot volumul de păduri plantate. În paralel cu aceasta ar trebui să creeze parc ecologice, în cazul în care plantarea se va face într-un mod special: parcul va avea o formă rotunjită, ca în natura, aproape un unghi drept nu are loc. Special speciile selectate de arbori, arbusti si flori ar trebui să meargă în anumite, calculate strict proporţii. Când sectoarele de planificare şi de plasare de material săditor să fie aplicate, în special, principiile de sectiunea de aur şi de rezonanţă. Bazat pe realizările recente a tuturor ramurilor de ecologie şi alte ştiinţe, precum şi feng shui-ul, acest peisaj, compoziţie de plante ar fi un complex armonios, similare cu munca muzicale frumoasa sau un ansamblu arhitectural mai bine. Dacă incalca aceste parcuri în jurul mega-oraşe şi în viitor - în jurul instalaţiilor industriale mari, acest lucru va ajuta: rapid, ieftin şi foarte eficient rezolva multe probleme presante ale timpului nostru.

1. Astfel de "simfonie verde", aşa cum cresc, cu fiecare nou sezon, cu atât mai evidente vor contribui la îmbunătăţirea mediului la nivel global: curat şi de a reduce poluarea aerului, terenuri şi apă. parcuri ecologice va reduce numărul de cutremure, inundaţii, secetă, precipitaţii, eroziunea solului, apariţia de inundaţii şi alte calamităţi naturale, să contribuie la restaurarea râurilor, precum şi numărul de animale şi păsări. O combinaţie judicioasă a diferitelor elemente: lemn vii, pământ, piatră, culoare apa, aerul si lumina va ajuta la creşterea fertilităţii solului, abordarea crizei de apă proaspătă va ajuta opri înaintarea deşerturilor şi, mai târziu, la rândul său, deserturi si tundra în zona verde. Deoarece numărul de parcuri vor fi echilibrată şi pentru a îmbunătăţi situaţia climatice din Eurasia şi a lumii în general. Şi, impactul va întâmpla acest lucru mult mai eficient decât cel de la bine-cunoscute alte parcuri, rezervaţii, grădini, păduri şi alte zone verzi, din cauza speciale dispensă lor.

2. Am văzut în multe ţări este în creştere agresiune inconştient, care generează diferite tipuri de terorism. Nimeni din lumea noastră de rău, nici preşedintele, nici lucrător umil, sau om de afaceri, nici preotul nu mai poate simţi în siguranţă, să fie încrezători în viitorul lor. Unii politicieni recunosc deschis că acum acestea nu sunt în stare să rezolve multe probleme. Pacificator, energie ecologice parcuri fertile, va ajuta la reducerea tensiunii în societate, eliminarea din anumite cauze de terorism internaţional.

3. Atragerea de oameni pentru a lucra în Ekopark vacontribui la reducerea şomajului şi a persoanelor fără adăpost, care va reduce, de asemenea tensiuni sociale.

4. Ecopark ajuta rectifica problema de educare a tineretului, a lansat astăzi, ca niciodată înainte. Pe teritoriul lor de a putea posta o varietate de studiouri, cluburi, profile, teatre de vară, etc Prin vizitarea ei, face plante şi pământ, prin participarea la diverse activităţi, copii şi studenţi (pensionari şi toţi solicitanţii) va fi în stare să mă diversificate, dezvoltarea armonioasă fizică şi psihică. Prin plantarea de cel puţin un copac sau tufiş, adolescentul se va referi la lume, mai înţelept şi atent. Veţi aduce clase întregul fiecare copil care participă la plantare si alte lucrari. Copiii vor petrece mai putin timp in patru pereţi, bombardarea TV sau computere. Pentru a deveni un cetăţean cu drepturi depline, copilul ar trebui să petreacă o mulţime de timp în aer liber, mişcare şi încercaţi să mă într-o varietate de cazuri specifice, că, în oraş modern, aşa cum am văzut, este imposibil. Cred că toate acest lucru ar fi un înlocuitor definit de Pioneer şi organizaţii Comsomol-ului. Asfalt, beton, aer murdar şi negative psihopolya, adesea, face un copil intr-un distrugator, un criminal, terorist, care avenges societatea care a distorsionat conştiinţa lui, soarta, de a crea şi a menţine acest mediu nenatural. Pentru moment, doar 3% din copii sunt relativ sănătos! Nu este un secret că educaţia noastră nu este doar un pic eficient, dar dăunează, de asemenea, starea de sănătate a elevilor.

5.Zdes va fi capabil să menţină şi să îmbunătăţească biotehnologie ecologic, diverse motoare (de exemplu, în maşini de întreţinere a parcului), pentru a efectua experimente ştiinţifice şi observaţii, pe scară largă implicat în selecţia plantelor.

6. În Ecopark ar putea fi de reproducere diferite animale şi păsări (inclusiv specii rare), care, atunci când blând, pot circula liber prin parc, copii fericiti si toti vizitatorii, daca exista cai sa, ar fi, de asemenea, de ajutor în toate privinţele.

7. Speram ca entuziastii nu va fi lipsit - în acest simfonii "verde, în mare parte cultivate cu propriile sale mâini, oamenii ar fi fericit să efectueze o varietate de evenimente culturale şi sociale: petreceri, concerte, spectacole, vara teatre, veterani onorarea, văzând armata , nunti, etc

8. Mulţi par să fie de acord că cele mai bune ore de viaţa lor, într-un fel sau altul, a avut loc în poala naturii. Prin crearea acestor parcuri ar putea fi realiza treptat ideea naţională, care, în opinia noastră, se pare ca acest lucru: - revenirea la starea fizică, mentală şi spirituală a omului în munca sa de creatie pe terenuri publice, muncii, vizând renaşterea naturii - aceasta va permite consolidarea familii, restaurarea culturii, revitalizarea naţiunii - pentru a crea o cu adevărat democratică, starea civilă, şi, în cele din urmă, de redresare a situaţiei ecologice în Rusia, toate ţările vecine, şi, treptat - de pe planetă. Studiul cu privire la faptele reale ale istoriei arată că în mod constant de lungă durată au fost doar cele ale civilizaţiei (de stat), care pe baza lor de trai în armonie cu toate elementele de mediu. Acum avem un contrast dur o nebunie (în mare parte) de oameni - terenul care hraneste, bea, curăţă şi poartă toate formele de viaţă. Şi încă mulţi laşitate cred că pentru a rezolva aceste probleme nu ar trebui să trăiesc aici, dar "cineva". Fără îndoială, abordarea aici ar trebui să fie strategice: pentru a reuşi în această afacere este posibil numai la nivel mondial prin unirea eforturilor a serviciilor publice şi a publicului. Un vechi proverb spune: "Oricine încalcă natura, care ofenseaza Creatorul, care a creat-o." După populare parcuri favorit ecologice, va fi destul de un pic de timp, şi noia se vedea cat de adanca prima mână, benefice, efect salutar acest lucru va avea pentru fiecare dintre noi, pentru patrie şi pentru umanitate. Aşa că haideţi să se îndepărteze de la marginea dezastruoase - angajat pe calea de a crea luminoase reale, doar societatea!

http://www.eco-rus.com/text/chelovek/chelpark.htm

Miercuri, 16 ianuarie 2008
Vizualizări: 2563

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
220
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
188
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
125
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
193