ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De recoltare de ciuperci de iarnaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/18oct07_gribi/big.jpg Uscare
Fără excepţie, toate ciupercile comestibile pot fi uscate. De obicei, înainte de uscare ei nu este curatata, dar numai curăţate de mizerie, nisip. Cu unt nu coaja de pălării, chiar. Uscate într-o cea mai mare parte toate tubulare, şi oldish, din farfurie - russules tineri, ciuperci chanterelles, şi chiar ciuperci toamna.

Satul este, de obicei, ciuperci uscate (coapte, uscate), în primul rând în cuptoare, în cazul în care acestea nu tăiate în bucăţi, pentru că se consideră că ciupercile tăiate, în special ciuperci pierde aroma lor.

În cuptoare aragaze, uscate la soare, mare ciuperci întregi, plop si alte ciuperci nu poate, aşa că au tăiat în pene. Atunci când nu există nici un cuptor, acesta poate fi ciuperci uscate si soare. Metoda aceasta din urmă este cel mai rău, pentru că de multe ori ciuperci acru, larvele lor uimitoare. Chiar si aroma de ciuperci uscate la soare greşit.

Nu contează cât de ciuperci uscate, această metodă de recoltare este cel mai bun, deoarece ele pot fi stocate timp de mulţi ani şi sunt utilizate pentru a face zeci de, delicioase mâncăruri sănătoase, care sunt inferioare nutritional, carne de multe şi de peşte.

ciuperci se păstra într-un, se răceşte loc uscat, deoarece acestea absorb umezeala foarte repede şi să strice.

Unii culegători de ciuperci preferă să se usuce fiecare tip separat. Dar cel mai bun din toate ciupercile uscate diferite. Când cuptor, cuptor cu uscate mai multe specii, ele absorb mirosul de altul şi de a obţine astfel asortate feluri de mâncare cele mai aromate. Ciupercile uscate sunt, de obicei separat.

Ciuperci uscate pot fi zdrobit în praf, şi a primit un condiment minunat pentru toate feluri de mâncare! Mai bine decât orice cuburi de stoc.

Sărare
Deşi potrivit pentru sărare toate ciupercile comestibile (de la tubulară atunci când tineri), cu toate acestea, ciuperci marinate mai bine, ciuperci, furaje verzi şi Lactarius. Aceste patru specii, printre sare aparţine în primul rând.

Există două moduri de a sărare: rece şi caldă. Metoda este mai frecventă la rece, păstrând în acelaşi timp şi ciuperci de aromă, nu-şi pierd gustul lor intrinsecă.

Ciuperci curăţate de mizerie şi ud două la cinci zile in apa rece, schimbarea acestuia două-trei ori pe zi. Ginger nu se înmoaie şi bine curăţate.
După înmuiere ciuperci înapoi în strecurătoare pentru a le cu apa de sticlă. Apoi, răspândirea într-un castron plăci jos în straturi în cinci-opt centimetri, stropindu fiecare strat cu sare.

Soli ia trei-cinci procente în greutate de ciuperci. În partea de jos si de sus, şi, uneori, între straturile sunt plasate pene sau catei de usturoi, frunze de dafin, muguri de acest an (cu frunze), coacăz negru, ardei dulce, mazare, frunze de stejar.

Prânz la ciuperci pentru a acoperi capacul de lemn şi a pus presiune ascendentă - de obicei o piatră. Caramida, metal, pietre de var nu sunt potrivite. Asuprire este considerat normal, dacă sucul de la ciuperci vorbi la capacul.
Deoarece ciuperci nu este întotdeauna câştigat atât de mult, că marinate galeata, o dată sau un butoi mici, ciupercile pot fi adăugate, desigur, nu uitaţi despre sare şi condimente. Pentru a ciuperci de sare au numai lemn, email şi ceramică.

Saline mod ciuperci rece sunt adecvate pentru a mânca: ciuperci - în două săptămâni, ciuperci - intr-o luna, arborele - în două luni.
: Ciuperci marinate Hot să gătesc 15 - 30 minute, înapoi în strecurătoare. Apoi, ca într-un mod rece.

Păstra murat ciuperci la o temperatură de 0-8 grade Celsius. Dacă este mai mare ciuperci poate acru dacă aceasta este mai jos - să fie mort şi pierde aroma.

Decapare
Marinata poate toate ciupercile comestibile, dar tineri. Little vechi, în special moale se fierbe tubulară.

Puteţi marinata toate împreună, dar mai bine decât fiecare separat. La un kg de ciuperci la marinată luând în apă 1 / 2 - 1 ceasca, de sare, 35 - 40 g, otet (80%) 6 g, 0,2 g frunze de dafin, piper 0,1 PM
Când ciuperci decapare şi ciuperci Aspen la marinata, se adaugă 0,3 g de acid citricacid (pentru a păstra culoarea albă), 0,2 g de scorţişoară, cuişoare de 0,1 g.

Ciupercile sunt spălate, puse în apă fiartă, se adaugă sare şi bucătar, amestecând din când în când şi eliminarea spumă. Apoi se adaugă condimente, oţet diluat şi se continuă până la gatit ciupercile nu sunt încă stabileste pe fundul şi marinată nu este clară. Apoi, ciuperci cu marinată răcit rapid (pus într-un castron cu apă rece), sa mutat la bănci, închideţi capacul şi se păstrează la loc răcoros.

Pentru depozitarea pe termen lung de ciuperci la fiert în primul rând, de pe tulpina, şi doar apoi pune în marinată pregătit, bucătar 10 - 15 minute, răcit, şi să ne orientăm în bănci. În marinată ar trebui să fie 2.5-3% oţet, ciuperci altfel se deterioreze.

Punct important despre congelare. Ciuperci cu calota glaciara lamelar nu poate fi - şi dispare gustul si mirosul.

Joi, 18 octombrie 2007
Vizualizări: 14605

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
68
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
63
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
223
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
319