ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Decocturi din plante pentru păr
 

Forță naturală a plantelor este capabilă să dea părului nostru sănătatea și frumusețea. Timp de mai multe secole, vindecătorii populari au păstrat rețete de frumusețe bazate pe plante. Frumoasele moderne utilizează cu succes decocturi din plante pentru păr în zilele de azi.
Tinctura de aloe pentru creșterea parului. Tăiați câteva frunze inferioare de aloe
(agava), stoarceți sucul de la ei. Adăugați în suc aceeași cantitate de spirt sau vodcă. Frecați tinctura în scalp de 3-4 ori pe săptămâna. Puteți cumpăra tinctura de aloe la farmacie. Pentru un efect mai puternic, se recomandă să acoperiți capul cu polietilenă și să purtați o pălărie. Remediu este eficient la pierderea parului, elimina mătreața. Păstrați tinctura intr-un loc întunecat rece.
Podbal pentru păr. Amestecați frunze uscate de podbal cu frunze de urzică în cantități egale, turnați apă și fierbeți într-o baie de apă timp de 20 minute. Cu decoct  obținut clătiți părul după spălare de 2 ori pe săptămână.
Decoct din galbenele. Luați o lingura de praf de plante de galbenele, mușețel și conuri de hamei uscate. Fierbeți amestec de plante într-un pahar de apă clocotită. Frecați lichidul rezultat de plante pentru păr în scalp peste o zi. Nu clătiți.

Ulei din urzică pentru creșterea părului. În frunze de urzică proaspete sau uscate tocate (3 linguri) se toarnă 150 ml de ulei vegetal cald. Puneți uleiul de urzică într-un vas de sticlă și lăsați timp de 7 zile într-un loc întunecat. Frecați uleiul în rădăcina părului cu o oră înainte de spălare. Remediu stimulează creșterea părului, tratează vârfurile despicate, mătreața. Măști pe bază de urzică îmbunătățesc creșterea părului, elimină mătreața, previn albirea prematură a părului.

Tulpinile și frunzele de morcov mai bine să nu aruncați, gătiți din ele un decoct și folosiți pentru a clăti părul. Creșterea părului  se va intensifica.

Rădăcina de brusture. Se prepară un decoct din rădăcina de brusture (o lingură de materie primă la un pahar de apă clocotită). Pentru a spori efectul, puteți adăuga în decoct o lingură de conuri de hamei și de flori de gălbenele. Înainte de utilizare vă recomandăm să adăugați în decoct 10 ml de ulei de brusture. Frecați amestecul în rădăcina părului de 2 ori pe săptămână timp de o lună. Măști pentru de brusture sunt foarte eficiente împotriva căderii părului.
Iedera obișnuită. 1 lingură de iarbă uscată se fierbe în două căni de apă clocotită timp de 10 minute. Decoctul se răcește, se filtrează și se freacă în rădăcina părului zilnic timp de două săptămâni.
Coada-șoricelului. Se prepară un decoct din 2 linguri de plante și 2 căni de apă. Se lasă să se răcească, se filtrează. Frecați în scalp în fiecare zi.
Plantele medicinale au fost întotdeauna folosite pentru tratamentul și consolidarea părului. Ierburile sunt capabile să concureze cu produse cosmetice scumpe, deoarece conțin o mulțime de elemente utile pentru păr: alcaloizi, volatile, vitamine, uleiuri esențiale și taninuri.
Pentru a consolida și trata părul sunt folosite infuzii și decocturi de plante. Cum se prepară corect un decoct sau infuzie? Cel mai bine este să le gătiți într-un vas emailat. Înainte de pregătirea decoctul plantele trebuie să fie bine zdrobite. Depozitați infuzia în frigider nu mai mult de trei zile.

Există o mulțime de rețete pe bază de plante medicinale. Unele plante sunt folosite împotriva căderii părului, în timp ce altele - pentru tratamentul mătreții, eliminarea vârfurilor despicate, etc. Fiecare plantă are propriile sale caracteristici unice și este potrivită pentru un anumit tip de păr. Aici am vorbim despre plante universale care pot accelera creșterea părului.

Trebuie să spun că procesul de accelerare a creșterii părului este imposibil, deoarece el este determinat genetic și proceduri cosmetice nu pot afecta viteza de creștere. Fiecare fir de păr creștere până la 7 ani și apoi moare. Dar există așa - numitul stadiu de somn în care firul de păr rămâne ceva timp înainte de apariția lui. Este posibil de a accelera acest pas, afectându-l fizic .

În scopul de a readuce parul din etapa de somn este nevoie de a îmbunătăți circulația sanguină la nivelul scalpului, hrănind în același timp foliculii de păr, astfel încât părul să crească puternic și sănătos. Dacă doriți să creșteți mai repede parul, începeți, în primul rând , cu alimentația organismului dvs. Consumați alimente bogate în vitamine și minerale. Dieta dvs. ar trebui să conțină toate elementele necesare. Dacă nu aveți posibilitate sau timp pentru o nutriție completă, alegeți un bun complex de multivitamine.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 02 iunie 2014 12:33
Vizualizări: 4591

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
511
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
499
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
524
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
246