ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dentistii recomanda pentru tratarea cranberries dinti.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

stomatologi americani au început să se vindece unele dintre pacienţii lor şi cranberries sunt gând să-l practici mai des. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Rochester au descoperit că, datorită acţiune bactericidă de suc de afine şansa de a cariilor în rândul clienţilor săi este redusă. Cranberry suc oamenii de stiinta compara cu Teflon pentru dinţi. "

Ei susţin că componenta de suc de afine de bacterii blocarea accesului la smaltului dintilor. Acest lucru a fost confirmat prin experimente cu Streptococcus mutans microb, care este considerat unul dintre principalele cauze ale cariilor.

Adevărat, primul efect bactericid de afine observat urologi - în opinia lor, sucul de afine previne microorganisme colonizeze peretele vezicii urinare. Acelaşi lucru este valabil pentru dinţi, cercetatorii cred. Este de la sine "ingredient activ" nu este încă cunoscută, dar ei de gând să facă în viitorul apropiat. În acelaşi timp, să ia sucul în forma în care este vândut în supermarketuri, dentişti consideră necorespunzătoare - nu este cuprinsă, de obicei, de zahăr, descompunere în sine contribuie la aparitia cariilor dentare.

Dar cercetatorii de la Ratgerovskogo University din New Jersey (Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, SUA) au ajuns la concluzia că, în general, de afine are unul dintre primele locuri în rândul alimentare cu proprietăţi medicinale.

afine afinele contin un cantităţi foarte mari de antioxidanţi (antioxidanti), care protejeaza celulele de daune provocate de moleculele instabile, numite radicali liberi.

Institutul Naţional de fondurile de sănătate în prezent un număr de studii privind efectul de afine pe cursul de boli cardiace, drojdie şi infecţii virale, anumite tipuri de cancer şi accident vascular cerebral. În special, sa constatat că sucul de afine previne infectiile vezicii urinare, care împiedică bacteriile reţinută la zidurile sale. Este important pentru stomatologi şi pacienţii lor a fost deschiderea de faptul că, în suc de afine conţine o substanţă proantotsianid (Proanthocyanidine), nu da forma tartru.

Nu sunt bazate pe formule de afine sunt dezvoltate de la apa de gura protejarea parodontoza. un consum regulat de afine ucide bacteriile din tractul digestiv a Helicobacter pylori (Helicobacter pylori), care pot declanşa un ulcer sau chiar cancer de stomac. Studiile preliminare au arătat că o doză zilnică de suc de afine reduce nivelurile sanguine de "colesterol rău" de joasă densitate şi creşte "colesterol bun" de mare densitate. Cranberry fructe poate încetini creşterea economică sau chiar împiedica apariţia de cancer, inclusiv regiunea maxilo-facială.

----

Dar ceea ce descoperiri placute nu sunt puse la oameni de ştiinţă, ştim cu toţii că antice ori de afine a fost o sursă valoroasă de vitamine, oligoelemente şi de sănătate. Şi aşa medicii nostri, nutriţioniştii recomandă ca adulţii şi copiii în special în timpul iernii de a utiliza cranberries în produsele alimentare în diferite forme. Puteţi face suc din ea, sucul de presa, le puteţi adăuga la varză acră, o lingură, un salate acru sau doar mânca în distractiv cu miere! Reţete cu afine set - muta-o!

Dorinţe. Nu se fierbe sau de energie termică mai mare de 60 de grade - altfel este o întoarcere în miraculos de afine congelate de obicei "boabe". Şi, în general, "klyukvoedenii" ar trebui să respecte moderaţie - consumul excesiv de afine poate duce la scurgerea a dintilor a unor minerale necesare. Faptul că mediul de acru poate provoca o îndulcire temporară a smaltului. Cu toate acestea, dacă există cranberries rezonabile oferă siguranţă sporită a dintilor cu 80%.

http://skazka.nsk.ru

Joi, 15 noiembrie 2007
Vizualizări: 3888

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
221
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
412
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
294
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
419