ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Descoperă lumea mobilierului de designer la PEREFLEX!

Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, specializată în vânzarea de materiale de finisare, faianță, laminat și mobilier, este bucuroasă să vă prezinte noutăți – mobilier de designer de înaltă calitate, expus pe mai multe etaje ale showroom-ului nostru. Aici vă așteaptă:

Canapele și colțare — Confort și stil pentru relaxarea dumneavoastră.

Paturi — De la modele luxoase până la minimalism pentru un somn odihnitor.

Dulapuri — Soluții spațioase și compacte pentru depozitare.

Saltele — Ergonomice și confortabile pentru sănătatea dumneavoastră.

Mobilier pentru copii — Elementele sigure și colorate pentru camera copiilor.

Comode, standuri TV și noptiere — Elegante și practice.

Fotolii — Ideale pentru citit și relaxare.

Mese de cafea — Accente funcționale și stilate pentru living.

Mese și scaune — Pentru mese de familie și muncă într-un cadru plăcut.

Decor — Ultimele detalii pentru crearea unui ambient confortabil.

Rafturi — Perfecte pentru depozitare și decor.

Oglinzi — Estetică și funcționalitate pentru casa dumneavoastră.

Misiunea noastră la PEREFLEX este să oferim locuitorilor din Moldova produse de înaltă calitate la un preț optim. Am adunat o gamă largă de produse din diferite colțuri ale lumii pentru ca dumneavoastră să puteți alege cele mai bune materiale de finisare și mobilier pentru casa dumneavoastră. Consilierii noștri competenți sunt mereu gata să vă ajute în alegerea potrivită.

Ofertă specială: 10% reducere la tot mobilierul! 

Înțelegem cât de important este să aveți mobilier de calitate și accesibil pentru fiecare casă, de aceea vă oferim condiții avantajoase – credit fără dobândă și livrare în toată Moldova. Specialiștii noștri se îngrijesc de fiecare client, asigurând rapiditate și flexibilitate în servicii.

Compania PEREFLEX se mândrește cu contribuția sa la dezvoltarea societății, oferind acces la produse de calitate și susținând partenerii noștri din regiuni și din capitală. Organizăm periodic seminarii și workshop-uri pentru perfecționarea angajaților clienților noștri, astfel încât aceștia să fie mereu la curent cu ultimele tendințe și noutăți.

Estetică, ecologie și prețuri accesibile — acestea sunt ceea ce găsiți la PEREFLEX. Ne străduim ca fiecare client să poată crea un ambient confortabil și plăcut acasă, folosind produsele noastre.

Vizitați showroom-ul nostru și convingeți-vă de calitatea produselor noastre. Vă așteptăm cu nerăbdare și suntem gata să vă ajutăm să transformați visul despre casa ideală în realitate!

Adresa: str. Uzinelor, 10/2, Chișinău

Telefon: +373 60 701 010

Website: www.pereflex.md

Email: stanislav@pereflex.md

Urmăriți-ne pe rețelele sociale:

Instagram | Facebook


ABONAȚI-VĂ
Joi, 13 iunie 2024 15:10
Vizualizări: 207

Citiţi de asemenea

Fără natură, omul nu poate exista nicăieri. Oamenii iubesc să meargă în drumeții, să se plimbe prin pădure și să petreac...
116
Prima fotografie: tufișurile cresc direct pe construcție, totul este acoperit cu pământ și dărâmături, pe jos sunt bucăț...
196
Un videoclip nou de la Ze Frank despre modul de răspândire a semințelor plantelor prin încolăciri.  ...
148
Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
320