ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Despre antrenament şi beneficiul dublu
Sezonul de plajă este aproape în plină desfăşurare şi problema unei formei fizice bune, devine actuală mai mult ca oricînd. În prezent multe branduri moderne încearcă să introducă tendinţele ecologice în producţia lor. Industria de fitness, de asemenea, nu rămîne în urmă de tendinţele mondiale. Cele mai avansate din lume centre de fitness, propun clienţilor să combine trainingul cu beneficiul adus naturii, după principiul "şi veţi arăta bine şi în acelaşi timp veţi ajuta naturii".

 

 

 

Primul exemplu, sala de sport verde. Ideea este simpla: sistemul de iluminat al sălii de sport nu este conectat la liniile de energie electrică centralizate, astfel încît în sală este destul de întuneric. Însă, toate echipamentele de cardio-fitness sunt dotate cu generatoare, care transformă energia mecanică în energie electrică, stocată în baterii speciale. Apoi rezerva de energie din baterii este folosită pentru a furniza energia electrică în sală.

 

 О тренировке и двойной пользе

 

Ideea nu este una nouă, cu toate acestea, astfel de săli de sport sunt foarte puţine: proprietarii sunt descurajaţi de suma investiţiilor iniţiale. Cu toate acestea, singurul inconvenient pentru public, probabil constă în mirosul destul de puternic atunci cînd intri în sala de sport , care este perfect iluminată: s-au antrenat bine alţi clienţi.

O soluţie la această problemă a găsit-o un meşter din Spania, care în stradă a proiectat personal un trenajor, din materiale la îndemînă. Şi iată ce a ieşit:

 

О тренировке и двойной пользе 

 

Priviţi, de asemenea, video.

 

Arată, desigur, prost executat, dar este întotdeauna deschis, gratis pentru vizitatori şi util pentru sănătate.

Exerciţiile în aer liber sunt foarte frecvente şi variate. Nu aş descoperi America, dacă aş spune că aşa se poate antrena atît de sine stătător, cît şi cu un instructor. Cu toate acestea, tendinţele de modă, apar în acest tip de antrenament.

De exemplu, pentru cei care doresc să se antreneze în mijlocul naturii se oferă o încălţăminte anatomică specială, care va permite să vă simţiţi cu picioarele goale.

 

О тренировке и двойной пользе 

 

În aceşti pantofi sportivi veţi şti exact cum să alergaţi în modul conceput de natură.

Exerciţiile în grup la aer liber, de asemenea, nu sunt ceva nou, dar ideile interesante se găsesc şi aici. De exemplu, în Marea Britanie organizaţia ecologică BTVC, propune complet gratuit să se ocupe de sănătatea dvs în "sala sportivă verde". Instructorii experimentaţi distribuie printre doritori lopeţi, ciocane, ferăstraie şi alte instrumente, explica procesul de muncă şi oferă consultaţii pe parcurs. Desigur, este cel puţin straniu să faci "fitness" cu o lopată în mîină, dar antrenorul ajută să alegeţi şi să repartizaţi corect sarcina, iar aerul curat şi o muncă fizică bine-organizată, încă nu a încurcat nimănui. Mai mult ca atît, participanţii la antrenament, de asemenea, sunt implicaţi în activitatea utilă spre binele societăţii.

 

О тренировке и двойной пользе 

 

În general, nu este nimic mai natural şi mai ecologic decît fitnessul (sau exerciţii fizice) în aer liber şi aici alegerea nu este restricţionată cu nimic. Iar, emoţiile pozitive vor fi asigurate atunci cînd antrenamentul aduce beneficiu nu dvs, ci mediului înconjurător. Deci, vă dorim succes la antrenament în sala de sport, la trenajoare, în parc, în pădure, la vilă, în curte (sau în altă parte, în funcţie de fantezie).

 

Autor: Pavel Kopîlov

 

 

Источник: ecobelarus.blog.tut.by

 

Sâmbătă, 09 iunie 2012
Vizualizări: 1786

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
187
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
283
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
299
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
373