ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Detoxifierea colonului

Din păcate, în tumultul vieții cotidiene, noi ne alimentăm prost, iar din această cauză suferă organele sistemului digestiv. Scaunul neregulat, balonarea și problemele de sănătate pot apărea din cauza impurificării intestinului.

În intestin se pot depozita reziduuri, împiedicînd funcționarea normală a lui și avînd un impact negativ asupra stării și capacității de muncă. De aceea, din cînd în cînd, trebuie să facem o „curățenie generală” a intestinului.

Ce obținem după curățarea intestinului?

După o procedură efectuată corect apare senzația de ușurare, se reduce greutate și se amelioează starea organismului. Se îmbunătățește pofta de mîncare și somnul, se normalizează scaunul și digestia, în general.

Însă procedurile trebuie să fie inofensive și delicate la maxim, pentru a nu provoca disconfort. Totodată, acestea nu trebuie să afecteze ritmul de viață.

Procedura de detoxifiere a intestinului se recomandă a fi efectuată începînd cu 30 de ani. Însă în cazul unor maladii cronice, este necesară consultarea medicului.

Detoxifierea intestinului cu tărîțe

Tărîța se umflă în apă din contul celulozei, iar datorită măririi volumului, stimulează peristaltica. Această acțiune mecanică determină defecația.

Totodată, tărîțele au un efect coloretic, ce impulsionează digestia, absorb toxinele și elimină reziduurile alimentare.

Se administrează de trei ori pe zi, cu aproximativ 15 minute înainte de masă. Trebuie să mîncați două linguri de tărîțe, după care să beți circa 2 pahare de apă. Șase linguri pe zi de doza maximă. Procedura se efectuează timp de o lună, fiind repetată în fiecare an.

Remedii simple zilnice

Un pahar de apă călduță, pe nemîncate, dimineața, după ce vă spălați dinții. Această procedură curăță foarte bine intestinul.

O altă metodă este o lingură de ulei, pe nemîncate, zilnic.

Sau un pahar de moare caldă de varză: pe nemîncate, cu o oră înainte de masă, sau dimineața.

Totodată, băutura pregătită din jumătate de litru de apă și două pahare de prune uscate. Apa se toarnă peste prune, se lasă să se infuzeze, se stoarce. Băutura obținută se bea dimineața pe nemîncate, cel puțin două săptămîni la rînd.

O altă metodă de curățire a intestinului – sucul de cartof. Jumătate de pahar de suc de cartof se bea cu mici înghițituri timp de jumătate de zi.

Un alt remediu de purificare – infuzia de semințe de in, ce se vînd în farmacii. Peste o linguriță de semințe se toarnă un pahar de apă clocotită. Se ține 4-5 ore, apoi masa obținută se bea înainte de somn.

Laptele pregătit în mod special, are un efect purgativ. Un pahar de lapte fiert se lasă la cald timp de o zi. Se obține lapte acru, în care se adaugă o lingură de ulei, se amestecă și se bea înainte de somn. Dimineața, intestinul se curăță ușor, fără smptome neplăcute.

 

Sursa: rus-health.info

Duminică, 24 aprilie 2016
Vizualizări: 1657

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
222
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
413
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
294
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421