ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Detoxifierea: cum să scapi de exces
 

Primavara e timpul pentru a readuce organismul  la normal. Cocktail-urile de detoxifiere vă salvează în acest caz și  vă ajuta să vă pregătiți pentru sezonul de vară, în plus sunt  folositoare și gustoase. Vă oferim 6 rețete de cocktail-uri de detoxifiere!
1. Mere și scorțișoară
Se taie foarte subțire un măr și se toarnă 500 ml de apă, se adaugă 1 linguriță de scorțișoară, se pune la rece și se bea pe tot parcursul zilei. Combinația de scorțișoară și mere vă ajută la normalizarea metabolismului și curăța tractul digestiv.

2. Suc de lamaie și miere
În 2 linguri de suc proaspăt de lamâie amestecat cu 200 ml de apă caldă,        se adaugă 1 linguriță de miere și un pic de ghimbir ras. Se bea pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Acest lucru va elimina toxinele din  sistemul digestive, va consolida pereții vaselor sangvine și  vă va furniza energie vitală!
3. Înfuzie de ghimbir 
O cantitate mică de radacină proaspată de ghimbir (3-4 cm) se curăță de coajă  și se toacă mărunt, se toarnă 1 litru de apă fierbinte, se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de 10 min. Se strecoară. După răcire, se adaugă un pic de scorțișoară și câteva linguri de sirop de măceș. Se consumă  în timpul zilei de la 100 la 150 ml cu o jumătate de oră înainte de mese. Acest amestec normalizează digestia, metabolismul, are un efect de tonifiere și revitalizare.
4. Suc de sfeclă
Pregătiți un suc fresh din 1 sfeclă, 2 mere și 4 tulpini de țelină. Se bea câte o lingură de 2 ori pe zi (dimineața și seara), cu o jumătate de oră înainte de mese.
5. Cocktail de sănătate
Se stoarce sucul dintr-o portocală, 1 lamaie și 1 morcov, după care se amestecă cu 100 ml de apă minerală. Beați pe stomacul gol cu o jumătate de oră înainte de mese. Acest cocktail este remediul perfect împotriva oboselei și conține cantități mari de antioxidanți.


6. Castraveți și țelină

Se taie un castravete și o rădăcină de țelină, apoi  se adaugă 300 ml de apă. Beați în timpul zilei, perfect pentru detoxifiere.
 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 aprilie 2014 15:30
Vizualizări: 2299

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
513
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
501
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
527
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
247