ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Detoxifierea: cum scăpăm de cele de prisos




 

Primăvara e timpul pentru a aduce corpul înapoi la normal. Cocktail-uri de detoxifiere te ajută în aceasta şi te pregăteasc de vară în mod gustos şi sănătos. Vă oferim 6 rețete de cocktail-uri detoxificante!

1. Măr și scorțișoară.
Se toacă marunt un măr și se toarnă 500 ml de apă pură, se adaugă 1 linguriţă de scorţisoară măcinată, se răcoreşte şi se bea pe parcursul zilei. Combinația de măr şi scorţişoară normalizează metabolismul şi curăţă tractul digestiv.

2. Suc de lămâie și miere
2 linguri de suc ​​proaspăt stors de lămâie se amestecă cu 200 ml de apă caldă, se adaugă 1 linguriță de miere, un vârf de cuțit de ghimbir. Se ia pe stomacul gol, cu 30 min înainte de micul dejun. Acest cocktail curăţă sistemul digestiv, întăreşte pereţii vaselor sanguine şi oferă energie vitală!

3. Băutura cu ghimbir.
O cantitate mică de radacină proaspătă de ghimbir (3-4 cm) se decojează şi se toacă mărunt, se toarnă 1 litru de apă fierbinte, se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de 10 min şi se strecoară. După ce se răceşte, se adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară și câteva linguri de sirop de măceș. Se ia în timpul zilei cîte 100-150 ml cu 30 min înainte de masă. Normalizează digestia, metabolismul, are un efect tonic și de restaurare.

4. Sucul de sfeclă roşie.
Se prepară suc proaspăt din 1 sfeclă, 2 mere, 4 tulpini de ţelină, se ia 1 lingură de 2 ori pe zi (dimineaţa şi seara), cu 30 min înainte de masă.

5. Cocktail de sănătate
Se prepară suc proaspăt din 1 portocală, 1 lămâie şi 1 morcov, se amestecă cu 100 ml de apă minerală. Se bea pe stomacul gol cu 30 min înainte de masă. Acest cocktail este un remediul perfect pentru oboseală, şi este bogat în antioxidanţi.

6. Castravete si ţelină
Se taie mărunt 1 castravete, 1 rădăcină de ţelină, se adaugă 300 ml de apă. Se bea pe parcursul zilei; este perfect pentru repaus alimentar.

 

Sursa

Vineri, 15 august 2014
Vizualizări: 1659

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
111
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
82
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
83
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
133