ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dezgolirea femeilor – motivul principal al dispariției popoarelor europene




 

Moda modernă ce dezgolește femeile conduce civilizația europeană la depopulare (dispariție). Chiar și pe teritoriile sale popoarele acestea sunt din ce în ce mai mult înlocuite de alte etnii, în viața cotidiană a cărora există interdicții pentru exhibiționism, chiar parțial (golirea caracteristicilor sexuale secundare).

Europenii sunt înlocuiți cu popoare ce păstrează castitatea și corpul închis femeilor sale și, prin urmare, păstrează și sănătatea bărbaților. Mai întâi de toate, este vorba despre popoarele Islamului.

”Farmecele” feminine subliniate la modă provoacă dorință sexuală la bărbați și pot fi considerate ca motivul unui ”stres sexual.” Din cauza lui în organismul bărbatului se pornește un proces complicat "de respingere sexuală", ce până la urmă poate duce la impotență și cancer. Despre lucrurile acestea scrie medicul bine-cunoscut, academicianul Leonid Kitaev-Smyk în cartea sa "Psihologia stresului. Antropologia psihologică a stresului " (Wiley, 2009).

Pentru claritatea și înțelegerea a fiziologiei acestui proces savantul aduce un exemplu din viața animalelor. O femelă din lumea animală caută instinctiv cel mai bun mascul, cel care va fi capabil să producă urmași sănătoși și respinge masculii cei slabi.

Dar dorința sexuală la aceștia oricum rămâne, nu se îndeplinește și se suprimă. Conținutul de androgeni în sângele lor se menține la un nivel mediu-crescut, adică periculos din punct de vedere oncologic. Masculii respinși regulat păstrează o cantitate crescută de androgeni, ce contribuie la dezvoltarea adenomului de prostată; în cele mai dese cazuri, acest lucru duce la impotență sexuală. Astfel masculul "cel mai slab" chiar și întâmplător nu va produce pui ”cei mai slabi”. Mecanismul acesta de selecție elimină masculii ”cei mai slabi” din populație.

Însă pe unii masculi slabi adenomul de prostată nu-i privează de capacitatea reproductivă. În acest caz adenomul de prostată se transformă în cancer fatal.

Știință contemporană acumulează dovezi că procesele similare apar și la oameni. Aici putem găsi răspunsul la întrebarea de ce cele mai bogate și dezvoltate popoare Occidentale sunt pe cale de dispariție. 

De-a lungul ultimelor decenii, adenomul și cancerul de prostată, ca o epidemie lovește pe bărbații din țările cu cultura europeană. La începutul secolului al XXI-lea deja la 40% din bărbați se depistează adenomul. Îl au mai mult de jumătate din bărbați europeni cu vârsta de peste 40 de ani. Anatomopologii americani au depistat cancer de prostată la 80% dintre bărbați decedați la vârsta de peste 60 de ani. Cu alte cuvinte, mulți dintre ei pur și simplu nu au ajuns să simtă manifestările acestei boli. În același timp, în țările musulmane, nu există nici o astfel de creștere de oncologie la bărbați. De ce oare? La urma urmei, s-ar părea că țările occidentale au medicina mult mai avansată și un nivel de viață mai ridicat.

În țările cu dominarea "societății de consum" în ultimele decenii o normă au devenit haine la modă, care accentuează și golesc anumite părți a trupului feminin, sau vorbind științific - caracteristici sexuale secundare. Au devenit obsesive abdomene și buricii goi, ca o aluzie la ceea ce se află mai jos, irită formele rotunjite și decolteurile tot mai deschise. Din punct de vedere fiziologic toate acestea sunt semnalele sexuale ce trezesc poftă bărbaților. Fundurile ”sexy” și coapsele femeilor indică capacitatea sa de a concepe și purta copilul. Sânii semi-deschiși – indică capacitatea de a hrăni nou-născutul. Buricul – un posibil act sexual.

Iar dacă excitarea sexuală se provoacă de multe ori și fără nici un rezultat, atunci ea nu se mai realizează, se înfundă, nimerind în subconștient. Bărbații într-un oarecare fel ”se obișnuiesc” să vadă ”farmecele” feminine pe stradă, în birou, în transport urban, fără a observa dorințele sale erotice. Cu toate acestea, excitarea sexuală din subconștientul bărbaților continuă să producă androgeni în sânge, dar nu într-o cantitate normală, ci în doze periculoase cancerigene – se pornește mecanismul de eliminare a masculului ”cel mai slab”.

În medie, un locuitor urban vede astfel de "semnale" de 100-200 de ori pe zi. În cele din urmă, de multe ori excitat dar nemulțumit, bărbatul suferă de un atac puternic și devastator cancerigen, provocat de propriul său organism, ceea ce duce la oncologie.

"Femeile secolului al XXI-lea literalmente sapă mormântul sănătății bărbaților cu picioarele sale goale și decolteuri adânci. Fiecare fată frumoasă, mergând la întâlnire, îl face pe unul singur - norocos, și pe zece întâlniți pe drum – invalizi. Stripteuzele, în general, pot fi numite "arme de distrugere în masă", ce deja au transformat civilizația occidentală într-o societate cu bărbați bolnavi", spune Leonid Kitaev-Smyk într-un interviu pentru ziarul "Assalam".

Promiscuitatea sexuală, cultul nudității ce a dominat în Grecia și Roma antică posibil că au și fost motivele degenerării sale. Astăzi, aceste societăți sunt șterse de pe hărțile istorice. Mai mult chiar – ele sunt șterse nu atât din cauza invaziilor militare, cât din cauza degradării interioare.
Ceea ce Biblia și Coranul ne spun despre locuitorii orașelor Sodoma și Gomora – e unul dintre numeroasele exemple. Ei au provocat o auto-distrugere, încălcând legile naturii și detereorând mecanismele sale naturale. Apropo, "sodomia", homosexualitatea este culmea hedonismului, dominării "senzualității", la care duce dezgolirea trupului.

Încă mai sunt națiuni ce respectă valorile tradiționale ale strămoșilor săi. În primul rând acestea sunt etniile musulmane, la fel au fost cândva și strămoșii slavilor. Încă în secolul al XIX-lea îmbrăcămintea acestora ascundea corpul feminin cu rochii lungi și largi. Hainele erau viu colorate, frumoase, elegante (des cu o abundență de culoare roșie).

Înfrumusețând femeile, hainele acestea îi atrăgeau pe bărbați, însă fără nici un apel erotic, fără a mula figura și a sublinia pieptul. Să ne uităm la vechile fresce, icoane și manuscrise rusești, portrete de femei ale secolului trecut, imagini ale țărancilor - vom vedea haine frumoase de o cultură castă. O astfel de cultura a îmbrăcămintei au avut-o toate popoarele. Păstrând castitatea și acoperindu-și femeile, societatea, astfel, păstra și sănătatea bărbaților săi.

”Astăzi trebuie să întoarcem moda cu un pas în urmă, la formele tradiționale, ca să restabilim raportul optim dintre sănătate și frumusețe, să aducem în societate o înțelegere cât mai corectă a menirii îmbrăcămintei - și atunci totul se va schimba spre bine”, ne spune omul de știință.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 14 octombrie 2014 11:18
Vizualizări: 2199

Citiţi de asemenea

Haideți să ne amintim programa școlară, să zicem, de literatură. Și să începem, de exemplu, cu clasicii. Ce studiem la ș...
174
La Detail Garage oferim o gamă completă de servicii de detailing auto, pentru ca mașina dvs. să arate mereu ca nouă și s...
272
Deși toamna este în plină desfășurare, la XOstudio FLOWERS am început deja să ne pregătim pentru magia sărbătorilor de i...
407
Astăzi dorim să vă prezentăm o băutură naturală de casă, care este excelentă pentru organismul dumneavoastră. Dacă beți ...
462