Din două piese Oală Eco Kettle — se fierbe la fel de mult ca ai nevoie

/ Vizionări: 4294

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din două piese Kettle Eco Kettle
Oală Eco Kettle permite proprietarului, completati maxim oală până la un maxim de apă vskipitit numai cantitatea necesară de apă unu la opt cesti.

Ai nevoie de a fierbe doar o ceasca de cafea sau ceai, sau nu puteţi completa fierbătorul la început? Eco Kettle este potrivit pentru toate. Acesta conţine un rezervor central pe care puteţi să vă păstraţi umplut pînă la refuz, şi o supapă în mijloc care permite masuratori pentru a stabili dreptul de cantitatea de apă într-o cameră specială, cu un volum de unu la opt cesti - economisi energie electrică, timp, şi chiar de apă.

Din două piese Kettle Eco Kettle


Constatat că majoritatea dintre noi, ceainic, foloseste de doua ori mai multa apa, care este, îşi petrece jumătate din energia şi de două ori de timp.

Evidenţierea importanţei de economisire a energiei şi a apei, Ministerul Mediului şi DEFRA Regatul Unit (Departamentul pentru Alimentaţie şi Agricultură) a declarat: "Dacă toată lumea fierbe doar cantitatea de apă necesară pentru o ceaşcă de ceai în loc de fierbere un ceainic plin, am ar fi în măsură să salvaţi cât de mult de energie electrică, care ar fi suficiente pentru a acoperi toate străzile din Marea Britanie! "

teste de consumatori independente petrecut Trust Energy Saver (Energy Saving Trust), a arătat că ceainic Eco foloseşte 30% mai putina energie decât cazane standard. Conservarea energiei în faţă!

Alte caracteristici includ de 1,5 litri Eco Kettle de 3 kW mentionat de reglare a aburului, de protecţie de la căldură un ceainic gol, filtru de calcar lavabil, capac blocabil si o garantie de 12 luni.

Desigur, se fierbe ceainic, nu mai puteti ajuta pe aproapele tău, brusc a privit în ceaşcă de ceai, dar niciodată uşor pentru a salva! ...

Eco Kettle vândute cu amănuntul de 29.95 lire sterline.

ecogeek.ru /