ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dinţii sănătoşi ca urmare a unei alimentaţii sănătoaseDinţii sănătoşi ca urmare a unei alimentaţii sănătoaseAvând grijă de ecologie, căutând armonie în jurul vostru, de asemenea, aveţi nevoie, de o armonie în interiorul vostru. Mai mult ca atât, una fără cealalta nu există.Fiecare dintre noi nu că pur şi simplu nu poate. Fiecare dintre noi trebuie să aibă o stare bună de sănătate. Astăzi este vorba de un subiect foarte important cum ar fi sănătatea dentară.

În toate timpurile oamenii au încercat să monitorizeze sănătatea lor şi sănătatea dinţilor lor. Astăzi un zâmbet frumos şi luminos alb este o carte de vizită a unui om într-adevăr  sănătos şi încrezut în sine. Fără îndoială, fiecare dintre noi ar dori să aibă dinţii nu numai drepţi si sănătoşi, dar, de asemenea, albi ca zăpada. Pentru a păstra dinţii sănătoşi şi frumoşi categoric nu aveţi nevoie de produsele scumpe farmaceutice destinate pentru cavitatea orală. Este suficient să vă alimentaţi correct, făcând accent pe produsele obişnuite, bogate în calciu, accesibile pentru fiecare.

Pentru a evita colorarea smalţului dinţilor este necesar să evităm utilizarea cafelei, ceaiului şi a altor alimente bogate în substanţe colorante.

În general, pentru întărirea dinţilor şi a gingiilor, precum şi reducerea sângerării lor este necesară hrana solidă, deoarece mărul sau morcovul într-un mod natural mecanic ajută la curăţarea gurii. Caria dentară este cauzată de chifle, prăjituri şi ciocolată. Albirea naturală a dinţilor la domiciliu se poate face cu căpşuni sau fragi. Utilizarea cenuşii de lemn ajută, de asemenea, la dinţii galbeni şi contribuie la albirea lor. Conţinutul mare a vitaminei C în produse poate, de asemenea, distruge treptat dinţii, deci mai bine folosiţi sucul de lămâie sau sucul de portocale printr-un pai.

Un instrument bun de ajutor pentru dinţii dvs. pot fi frunctele uscate, nu în zadar utilizarea caiselor uscate, prunelor uscate sau smochinelor se recomandă femeilor gravide, atunci când dinţii lor “lucrează din plin”.
 
Pentru a evita apariţia cariei dentare ne ajută nu doar supa de pătrunjel, dar şi însăşi planta, care bine mestecată şi înghiţită previne apariţia  respiraţiei rele şi ajută la prevenirea "bolilor  dentare”. Dacă în mod constant utilizăm pătrunjel în cantităţi mici, atunci pentru albirea dinţilor nu veţi avea nevoie de pastele speciale, şi proceduri stomatologice. Fără îndoială, aceste mijloace ajută la îmbunătăţirea stării de sănătate a dinţilor şi la prevenirea acestor boli, însă în cazul în care timpul e pierdut şi s-a format o gaură, este mai bine să consultaţi un specialist. Cu atât mai mult că stomatologia de azi poate oferi o gamă completă de tratament şi de albire, de protezare şi implantare a dinţilor, şi ajută chiar şi în cazurile cele mai avansate pentru a păstra frumuseţea zâmbetului dvs.

Nici o pastă de dinţi, praf, elixir şi alt gunoi farmaceutic nu vor face dinţii dvs. mai bine. Drept mărturie cea mai elocventă a acestui fapt pot servi veniturile ridicate a industriei dentare la nivel mondial. Observaţi lucruri evidente şi fiţi sănătoşi!

 

 

Sursa

Vineri, 11 iunie 2010
Vizualizări: 3538

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
225
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
159
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
342
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
334