ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Doctor în științe medicale, medic naturopat: Am exclus din alimentație pîinea modernă

Doctorul în științe medicale, medicul naturopath, Viktor Hrușciov: "Am exclus din alimentația mea (și a pacienților mei) pîinea modernă.

Totul constă în faptul că, dacă mîncăm pîine pe drojdie, atunci drojdiile, care nimeresc în sîngele nostru, încep să se înmulțească, consumă vitaminele, oligoelementele, proteinele noastre.

Și, în același timp, ei secretă produsele vieții lor – toxine, adică drojdia parazitează în organismul nostru. Și eu consider că pîinea modernă drept una dintre cele mai strașnice invenții ale omenirii.

Drojdia modernă în timpul coacerii se păstrează în capsule de gluten. Iar în intestine ele se eliberează din aceste capsule și afectează mucoasa, împiedică funcțonarea normală a microflorei intestinale. Mai mult decît atît, ele parazitează nu numai în intestin, ci în plasma sanguină trăiesc și se înmulțesc liber. Acest lucru se poate termina cu diferite tipuri de intoxicație, boli fungice, imunitate afectată, ceea ce poate duce la multe boli cronice și procese tumorale.

Iar dacă veți înceta să mai mîncați pîine modernă cu drojdie, numai după 5 ani nu vom detecta celulele de drojdie în plasma sanguină.

Pînă în anii '40 ai secolului al XX-lea, în pîine era folosită cu totul alt fel de drojdie. Ea mai era numită de "hamei". Aceste drojdii nu erau antagoniști ai microflorei simbiotice umane( adică, nu ucideau bacteriile benefice care locuiau în intestinul gros), dar aluatul creștea timp de aproximativ o zi, ceea ce nu le convenea brutarilor.

Pentru a intensifica procesul de producție, a început să fie folosită alt fel de drojdii, care oficial (și această informație deschisă) sînt considerate "microorganisme patogene condiționate", adică cele care provoacă boli în anumite condiții, aceasta este ceea ce se numește acum "drojdie termofilă". Aluatul crește pe astfel de drojdii în aproximativ o oră.

Drojdia termofilă, care este acum folosită în panificație, este antagonistul microflorei simbiotice umane.

Acest lucru înseamnă că aceste drojdii ucid în intestinul gros acei microbi, care în mod normal ar trebui să producă vitamine, aminoacizi esențiali, substanțe biologic active folositoare și multe altele, necesare organismului uman pentru o bună funcționare, adică pentru SĂNĂTATE.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 iunie 2020 9:00
Vizualizări: 1112

Citiţi de asemenea

În inima Himalayei, acolo unde vârfurile înzăpezite se întâlnesc cu cerul, membrul grupului din Moldova - Andrei Elistra...
130
În Templul Luxor, una dintre monumentele lui Ramses al II-lea, la prima vedere pare un monument obișnuit, dar adăposteșt...
143
1. Evitați să cumpărați miere din magazin! Mai bine mergeți la târgul de miere, care este destul de frecvent în fiecare ...
114
Mahatma Gandhi nu are nevoie de nicio prezentare. În India, numele său este înconjurat de aceeași venerație cu care sunt...
137