ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dr. Ellsworth Wareham — vegan în vârstă de 98 de ani
 

Vegan  timp de o jumătate din viața sa, dr. Ellsworth Wareham este un cardiochirurg renumit care a finalizat cariera la 95 de ani. El crede că stilul său de viață sănătos contribuie la longevitate și citează ca dovadă a teoriei sale cercetările efectuate la Universitatea Loma Linda.
Dr. Wareham controlează greutatea, consumând fructe, legume, nuci, cereale și leguminoase.

Доктор Эллсуорт Уэрхэм - 98-летний веган

 

"În primul rând, am început să duc un stil de viață activ, lucrând în grădină, tăind tufe, tunzând gazon, încercând astfel să mă mențin în formă.
Cât privește planul meu de alimentație, eu sunt vegan timp de o jumătate din viața mea. Eu cred că este o formă sănătoasă de alimentație.
Încerc să abordez în mod pașnic problemele de viață și să nu-mi fac griji, având frică peste măsură de provocările cu care mă confrunt. Eu am un somn bun pe timp de noapte și dacă vreau să mă întind pentru a lua un pui de somn în timpul zilei, atunci mă duc și fac acest lucru – astfel încerc să fiu la fel de atent, încât este posibil, pentru a salva energia pe care o am.

Am încetat să lucrez atunci când am împlinit 95 de ani și din această cauză am nimerit în vizorul National Geographic. Apropo, oamenii cu care am lucrat au dorit mult ca eu să continui, dar am simțit că trebuie să petrec mai mult timp acasă, pentru a fi aproape de familia mea.

Aș putea lucra și acum. Pot să fac tot ceea ce am făcut înainte în ciuda vârstei de 98 de ani, dar am ales 95 ani ca o vârstă convențională atunci când ar trebui să nu mai lucrez.
Am fost întotdeauna înclinat să devin un vegetarian. Rudele mele erau agricultori și am avut întotdeauna suficient de carne, dar pentru mine niciodată nu a fost atractiv să consum produse de origine animalieră. Niciodată n-am băut lapte cu pahare, dar am adăugat în el fulgi de porumb, iar apoi  soția mea a utilizat laptele pentru gătit.
Cu alte cuvinte, eu sunt în mod natural inclinat spre dietă vegetală, dar am fost preocupat de problema corectitudinii alimentației și când am aflat că pot obține ceea de ce am nevoie, luând vitamina B12,  desigur că am devenit complet vegetarian.
Și cred că este o forma perfectă de alimentație".

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 02 aprilie 2014 11:09
Vizualizări: 3147

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
518
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
504
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
530
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
248