ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dragostea de miere!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Filozoful grec antic şi matematician Pitagora din Samos, care a trăit în VI î.Hr.. Œ., Hrănite numai cu miere sălbatică, lapte de capră, legume şi fructe, ceea ce explică excepţionale longevitatea lor pentru acea vreme (conform unor surse diverse, Pitagora a trăit 80 - 90 ani). Şi poetul antic grec Anacreon, doza zilnică de miere pe tot parcursul vieţii, a trăit până la 115 de ani!

Mierea - este delicios

Cunoscut sub numele de nectar divin vechi, acest produs ar trebui să aducă adevarata placere, apoi utilizaţi proprietăţile sale medicinale pentru om va creşte de mai multe ori.

În cazul în care, odată ce au gustat din mierea de la cel mai apropiat supermarket, v-aţi decis că acest lucru nu este produsul sau pur şi simplu să rămână indiferenţi la aceasta, şi-l mănânce doar ocazional, în scopul de a vindeca raceli, este probabil că aţi încercat nu este cea mai bună probă.

Vă puteţi imagina cât de multe sunt de natura a-bee a plantelor vegetale, din care albinele colectează nectarul? Podbal, mere, pere, cireşe, artar, castan, salcâm, trifoi, hrisca, alior, tei, floarea soarelui, sparcetă, menta, zmeura, Heather, dovleac şi sute de alte plante. Şi toate sunt în diferite combinaţii definesc aroma şi gustul de miere. Desigur, din toate această diversitate există câteva soiuri care sunt ca ei şi tine.

Diferite tipuri sunt foarte diferite unele de altele pentru gust. Mierea poate fi diferite grade de dulceaţă, şi coerenţa diferite. Cineva mai mult ca netede "gras" soiuri, unii preferă miere cu boabe foarte aparent. Gustul poate fi pronunţată şi mai permisivă. Există soiuri de miere cu o aroma înţepător. Uneori, se adaugă miere de propolis, care creşte, evident, puterea sa de vindecare, dar gustul face mai dramatice.

Cea mai utilă este considerată în mod tradiţional miere hrisca, deoarece conţine cele mai importante umane oligoelemente şi vitamine. Dar el are un gust şi miros specific, care nu este pentru toată lumea. Dacă nu simt ca este vorba de acest tip de miere, asiguraţi-vă că pentru a încerca alte soiuri. miere Linden, cu o proprietate sudorific puternic şi, prin urmare, folosit ca un excelent antipiretic, în acelaşi timp are o placuta aroma delicata, care ne simţim în timpul înfloririi limes. Dacă nu miere gust mai neted, textura vâscos, încercaţi miere donnikovy. De altfel, el este considerat cel mai util pentru prevenirea şi tratamentul bolilor cardiovasculare. Puţin cacealma, dar gustul placut foarte are una dintre cele mai vechi soiuri de miere - salcam. De obicei, el este foarte luminos. subtil aroma picanta uimitor este miere coriandru. Acest soi mai puţin frecvente, de obicei este adus de la Osetia de Nord. Dacă ţi-a plăcut acest tip de miere, nu uitaţi că el are caracteristica interesanta, nu-l mănânce pe timp de noapte.

Încercaţi şi alege, şi sunt sigur de a gasi soiuri ca dragostea.

Pune un pic de miere în mijlocul limbii, închide ochii, începe să se dizolva incet masa dulce si asculta-ti instinctul. Dacă credeţi că nectarul chihlimbar trece prin corpul vostru si o calda lumina puternica din jurul varsat, atunci aţi găsit ceea ce au vrut şi iubit deja miere.

Fă-ţi prieteni cu un apicultor!

Cum citesc pentru a afla dacă una sau miere altă parte, la maturitate deplină, sau nu, nu nada de zahăr este albine dacă nu adaugă la esenţa sa miros, sau alte materii străine?

Nu există nici o modalitate simplă de a determina cu o calitate garanţie absolută pentru a vă dacă un produs nu există. Şi dacă nu aveţi intenţia de a efectua analiza folosind cromatografice sau orice alte metode de complicat, va trebui să se bazeze pe propria intuitie si cateva sfaturi cu experienţă amatori miere.

1. Încercaţi să înghită o cantitate mică de miere, literalmente pe vârful unei linguri, nu mandatcurba. Dacă vă simţiţi o uşoară senzaţie de arsură în gât, apoi înainte de a avea o bună miere.

2. Dacă la sfârşitul toamnei, şi chiar mai mult în timpul iernii sau primăvara devreme, vă sunt oferite de o miere transparentă, care este atât de uşor să se toarnă în recipiente necesare, în orice caz nu-l cumpere! Prin acest timp, orice mierea trebuie să "Sugar", adică până îngroşa mai mult sau mai puţin în funcţie de soi. Fluid med după 3-4 luni sau mai mult, după colectarea lor pot fi numai după încălzire. Din păcate, mulţi vânzători fără scrupule de miere pentru comoditatea de umplere este încălzit el, ştiind foarte bine că, o dată la temperatura de miere de mai sus 40 de grade Celsius, produsul îşi pierde aproape toate caracteristicile sale frumos!

3. A determina dacă există în cantitate excesivă de miere de umiditate (ca, de exemplu, în miere imature), poate fi destul de simplu. Adresaţi-vă bunicii tăi, nu situată în jurul dacă creion birou sau un piept vechi de neşters. Au fost unele produse de papetarie minunate în Uniunea Sovietică. Deci, daca esti norocos si vei gasi acest raritate, vă moaie vârful unui creion într-o linguriţă de miere. În cazul în care cerneală în jurul creion vor divorta, atunci acest produs este prea multă apă. Acolo este un alt mod.

De tip într-o lingură de miere şi se toarnă încet de la o înălţime de 20-30 cm, farfurioare de strunjire, un firicel de miere de bună ar trebui să descrie spirala de la centru spre margini.

Totuşi, pentru a fi complet sigur că aţi cumpărat miere de bună calitate colectate în marginile curat, el este cel mai bun prieten cu un apicultor şi să cumpere miere de la acelaşi furnizor.

Vă rugăm să vizitaţi miere echitabil sau pe piaţa de căutare, care vin regulat apicultorii cu produsele lor. Întâlniţi-vă cu cei care zguduie miere a lui şi îl vinde. De obicei, o ferma este de gând să nu mai mult de 10 soiuri de miere.

În cazul în care contra de 15-20 de specii, atunci probabil că aţi lor ofera mediator.

Ţineţi minte că varietatea de miere este în principal determinată de timp, de încasare a acesteia, care este, perioada de înflorire a unei plante de miere. Prin urmare, tratamentul cu precauţie la tot felul de felul ciudat. Nimeni, chiar şi cei mai experimentaţi apicultorul nu pot oferi locuri de muncă pentru a colecta roi nectar de la o plantă special. Şi aşa miere in banca, care prevede "Forbs", este mult mai credibilă decât cea despre care a spus că a colectat de la unele plante ciudate.

Separat, este necesar să se spune despre miere sălbatică. Miere aşa-numitele bortnichesky - un produs foarte valoros. Colectate din cuiburile de albine sălbatice. Desigur, acest tip de miere la un cost ar trebui să fie diferit de cel obişnuit, precum şi produs diferit este de mana de la fabrica, care este, la ori.

Uita-te pentru cei care oferă nectar de vindecare. Acest apicultor trebuie să fie harnici vitalitate, cum ar fi cele insecte, cu care lucrează în fiecare zi. Dar nu ar trebui să se deda la "înţepătură" la orice ocazie. Nu cumpara miere, precum şi orice alte produse, oamenii nemulţumiţi, ursuz.

Nu ezitaţi să încercaţi produselor. Un apicultor bun nu va fi niciodata simţi jignit dacă aţi încercat miere, nu de gând să cumpere imediat. Cu un zambet va invitam sa veniti înapoi la el din nou. Discuţie despre meşteşugurile apicultor în zona unde locuieşte la familia sa. Dacă el este fericit să vorbesc cu tine despre tot, el stie toate detaliile despre beneficiile diverse tipuri, poate sfătui ce mierea este potrivit pentru tratamentul şi prevenirea anumitor boli, iar el pare fericit şi sănătos, va veti simti imediat dorinta de a deveni un client constant .

Dar nu în grabă, ar trebui să încerce cât mai mult posibil din ceea ce oferă producătorilor diferite. Încredere în instinctele tale. De bun gust, aromă plăcută de miere vorbesc în primul rând despre calitatea produsului. Dar nu cumpara "magic" parfum de trandafiri sau căpşuni şi diverse alte mirosuri puternice. Desigur, mierea trebuie să fie un miros special al pperetele de la care albinele colectează nectarul. Dar nu poate fi prea puternic. Şi dacă ai cumpăra miere în camere neîncălzite sau în aer liber pe vreme rece, miros niciodata nu poti simti. A fost numai după miere să se încălzească la temperatura camerei, poti simti aroma subtila de flori de la care au fost colectate.

Principală nu - să strice

Ei bine, v-aţi decis, au ales ceea ce au căutat, şi a adus acasă un borcan cu nectarul "divin". Nu le-a pus în frigider. Există med rapid "Sugar", sau pur şi simplu se ingroasa. proprietăţi utile nu va pierde, dar va fi mai usor de folosit.

Nu lăsaţi miere din lume. Dar lucrul principal - în orice împrejurări sau de căldură-o! Este imposibil să rasa miere în ceai fierbinte. tradiţională ceai fierbinte cu miere are doar proprietatea sudorific, nu mai mult. Şi toate celelalte calităţi unice benefice de miere sunt pierdute în soluţie fierbinte.

Desigur, ceai cu miere de albine - este foarte gustoase, mai ales dacă aţi pus în el cu felii de lamaie. Dar nu se bea cald. Adauga un linguri de cuplu în băutură rece la 40 de grade, şi vă salvaţi toate proprietăţile sale remarcabile. Şi dacă v-aţi obişnuit fierbinte, apoi mânca miere cu ceai "nibbling."

Există un proverb din Osetia: "Miere pentru orice fel de mincare de drum." Check it out în practică, şi veţi vedea adevărul acestor cuvinte.

Dar unul dintre cele mai simple moduri de a folosi miere, care ajută la atingerea rapid efect pozitiv în reabilitarea totală a corpului.

În seara, se toarna apa clocotita pe uscat a crescut de şolduri şi se lasă peste noapte într-un termos. In dimineata cand te trezesti, se toarna un pahar de bulion de rezultate şi se răceşte la o temperatură care simţiţi că bea un pic mai cald decât buzele si limba (amintiţi-vă de aproximativ 40 de grade, care este doar puţin peste temperatura corpului), şi se adaugă înapoi lingurita plin de dvs. favorit miere. Chiar înainte de a mânca şi de a exercita o băutură, în picioare la fereastra deschisă şi a ieşit pe balcon. Cel mai bun de tot, în cazul în care fereastra se duce la est şi veţi vedea în ziua în curs de dezvoltare şi puterea câştigă cu ei. Simţiţi-vă bautura racoritoare, turnând prin corpul vostru, acesta oferă puterea şi energia. Câteva luni jurul spune neaparat despre un ten frumos. Si apoi, brusc observaţi că în ultima vreme mai puţin obosit, mai puţin frecvent intră în disperare şi mai mult timp.

Natalia Sidorova
chaskor.ru

Sâmbătă, 25 aprilie 2009
Vizualizări: 4014

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
293
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
464
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
344
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
465