ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

DruiziiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Legendarul Druizii existau încă. arheologi britanici a spus "rezultatele" pe ce au fost forţaţi să recunoască acest fapt, după ani de îndoieli

Parade si ceremonii de moderne "druizii" - aceasta este pur fictivă, spun oamenii de ştiinţă

Druizii preoţi Mysterious controla vremea, ei ştiau potiune magica reţete şi a avut alte abilitati supranaturale - pe scurt, au fost oameni foarte puternic. Influenţa lor nu extinsă doar la Insulele Britanice, dar aproape toată Europa ... Dar necazul este că toate informaţiile despre druizii provin din surse literare, şi ştim că de la adevăr în scris, şi că - ficţiune. Litigiile care au fost într-adevăr druizii sau nu, ar fi continuat la nesfârşit, dacă la mijlocul lunii februarie 2008 arheologi britanici nu au publicat un raport privind săpăturile din judeţul Essex. Conform raportului, care în cele din urmă a reuşit să găsească dovezi de existenţă a druizilor. Este vorba de înmormântare misterios în apropierea oraşului Colchester. Corespondent al "Itogi" întâlnit la Londra cu membrii de săpături si de a invata ceea ce secretele ascuns terenului.

Povestiri din cripta

Aceasta poveste sa transformat mistic - ca în cazul în care unele forţe necunoscute au încercat să ia străini din acest loc. Primele date privind prezenţa în lucrări de terasament vechi Colchester au fost obţinute în anii 30 ai secolului trecut. Cu toate acestea, de cercetare problemă atunci şi nu l-a face. Cincizeci de ani mai târziu, în aceste locuri a fost planificată pentru a începe dezvoltarea de nisip si balastiere. Dacă acest lucru sa întâmplat, şi oamenii de ştiinţă nu ar fi primit la dispoziţia lor cele mai interesante concluzii. Dar teritoriu, în cazul în care se presupune că au existat constructii vechi, a avut custodia Kolchestersky arheologice Trust, iar în 1987 sunt fierte ştiinţifice de lucru în cele din urmă.

În timpul săpăturilor specialişti găsit mai multe gropi, care sunt situate în două rânduri. Acest lucru a dat motiv să se presupună că, în cazul în care o dată au existat unele simulacru de o ferma moderna. Clădirile au fost abandonate de către oameni în jur de 1950 AD. Apoi, la acest punct s-au stabilit pe cimitir. Găsite în morminte, îngropat, aparent, nu muritori. Faptul că mormintele nu sunt gropi de obicei şi depresiuni, căptuşite interior cu busteni - că onoarea în vremuri străvechi, este departe de toată lumea.

Turburări în rândul oamenilor de ştiinţă a provocat mormânt, descoperit în 1996. Elementele care au zăcut în ea două mii ani, a subliniat în mod clar statutul special al persoanei decedate. Asta e ceea ce ne-a dat redactorul-şef al British Arheologie, Mike Pitts, care au luat parte în urma săpăturilor: "Subiecţii au fost plasate în două grupuri.. Prima şi, probabil, a aparţinut ritualurile de înmormântare, dar nu au fost un set de, vas de cupru din ceramică, o strecuratoare, decorat vas de ceramică, un vas de bronz pentru încălzire şi pentru o carafă de vin -. doilea grup de subiecţi trataţi, cel mai probabil personale, obiecte a decedat amfora, margele de chihlimbar negru, pelerina cu brosa anexate, o tabla de joc cu ei în mod corespunzător plasate jetoane. "

Totuşi, o atenţie specială de cercetători a atras o serie de obiectele de metal, similare cu instrumente chirurgicale. Oamenii de stiinta au speculat că omul îngropat în Colchester, nu numai că a fost familiarizat cu ritualuri de divinizare, dar, de asemenea, implicate în vindecare. Imediat a apărut întrebarea: Ce se întâmplă dacă mort barbat misterios - unul dintre druid legendar? Dar grabeste-te cu concluziile finale ale oamenilor de ştiinţă nu. expunerea lor de a fi invidiat - de 12 de ani, o înmormântare misterioase apar pe înregistrări, pur şi simplu ca "mormântul unui medic.

Cei care nu pot fi numite

Arheologii precauţie este de înţeles. Desigur, istoria nu - matematica, dar în ea toate punctele de vedere necesită confirmare. Dar nu dovezi materiale Existentexistenţa Druids nu a fost încă găsit. "Teoria clasică este că niciodată nu druizii stabilite cunoştinţele lor - explică istoricul Serghei Shkunaev - Unele surse spun că acestea sunt de 17 ani la şcoală, unde a învăţat ambarcaţiunii.. Această tradiţie a oferit un cerc restrâns de iniţiaţi. Când la fel şi în Irlanda de plantare a început creştinismul, de comunicare a fost pierdut generaţii.

Druizii

Un set de instrumente chirurgicale, găsite lângă Colchester

Mai mult sau mai puţin fiabile informaţii despre oricare din aceste vindecători, sau agenţii de cult a venit la noi din manuscrisele lui Iulius Cezar si contemporanii sai. Este de la aceste texte am învăţat despre puterea general al preotii celtilor şi ritualurile lor sângeroase de sacrificiu. Cu toate acestea, aceste informaţii pot fi doar ... negru de PR. Lui Cezar, care a purtat război cu Daci, a fost necesar să-l convingă concetăţenii că druizii - duşmani, şi aceştia merită cele mai dure de tratament. Cu toate acestea, Pliniu descrie druizii "cursa de profeţi şi de medici", din cauza persecuţiei romane transformat în vindecători convenţionale. Aceasta explică, de asemenea, sensul cuvântului "druid", acesta este asociat cu numele grecesc al stejar - drus. Totuşi, aceste informaţii, pe care Pliniu spune despre druizii, şi limitate.

Puţine abilităţi care sunt conţinute în manuscrise antice, în cele din urmă prea mare, cu multe detalii discutabilă. Autorii din perioada de mai târziu descris ca un vrajitori druidul şi puternic, şi preoţi ca un caracter inofensiv. În plus, astăzi există o mulţime de comenzi "druizii", care se reunesc în celebrul Stonehenge şi efectuarea există ritualuri ciudate. Din păcate, spun oamenii de stiinta, este doar o propunerii, de a percepe în mod serios că nu ar trebui să fie, un fel de răspuns mistico-dorea să Ordine britanice moderne de masoni. Fireşte, într-o astfel de situaţie, arheologii îndoia până de curând. Mike Pitts, care a dat istoria publice kolchesterskogo înmormântare, iar acum sunt îngrijoraţi de definiţii: "Desigur, putem spune că artefacte aparţinut druidul. Cu toate acestea, un avertisment - dacă am admite existenţa însăşi a druizilor." Arheologul nu a ascunde de Itogi că toate aceste doisprezece ani, istoricii s-au dezvoltat în paralel cu o alta versiune de inmormantare ciudate.

Roman

Vârsta de descoperire, care datează de aproximativ 50 de ani de erei noastre, sugerează că ar putea aparţine de înmormântare ... Roman subiecte. Cercetătorii britanici au stabilit că aşezarea a fost fondată Colchester Romani în 49 AD, şi a populaţiei sale principale, în mod firesc, a devenit un soldat al imperiului. Desigur, atunci când a trebuit să participe la medic. Logic? Absolut. Aici este ceea ce pe acest reprezentant cont Kolchesterskogo arheologice Trust Philip crummy: "găsite în mormânt de lucruri la punctul la faptul că persoana decedată ar putea fi un vindecator, care a fost implicat în predicţii - şi ambele aceste fapte se poate conecta cu uşurinţă Druidism. În acelaşi timp găsit obiecte se află în "imagine a lumii romane, unde existau medici şi oameni o afacere de avere-a spune.

Cu toate acestea, după studiu detaliat de specialişti instrumente chirurgicale a ajuns la concluzia fără echivoc: descoperiri diferă în mod semnificativ de la acele elemente care au făcut parte din arsenalul de medic tradiţionale romane. Da, şi un set solid de vase celtice nu au vorbit în favoarea originii romane a proprietarului. Ieşire nu este perpetuat, oamenii de ştiinţă şi a trebuit să accepte teoria pe care le-au repudiat de lungă - recunosc rădăcini celtice în sus, şi faptul că, în plus faţă de vindecare, el a fost angajat în predicţii, care este, de către toate aparenţele a fost un druid. În plus, Pitts şi tovarăşii săi presupune că un om a putut fi găsit nici măcar una din Kunobelina aproximative şef celtic, imortalizat in drama lui Shakespeare "Tsimbelin" - prea mare pentru seriaPe preotul a făcut acest om onoruri funerare.

Şi, deşi aceasta poveste poate servi ca o confirmare a existenţei druizii, este în acelaşi timp, risipeşte unele legende frumoase despre preotul misterios. bătrânii puternic îmbrăcaţi în alb, aproape magicieni, de fapt, au fost medici simpla. adevarati profesionisti, desigur, care a furnizat cunostinte valoroase de cuvânt din gura, şi păstrate de la prying secrete. Dar adevărul nu este asa de romantic ca şi cele aduse din Antichitate, care au devenit parte a culturii mondiale. Întotdeauna îmi pare rău atunci când o poveste care se încheie.

http://www.itogi.ru/
Cu participarea Nasty REZNICHENKO

Miercuri, 11 iunie 2008
Vizualizări: 4689

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
95
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
39
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
68
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
109