ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecografia — o mutaţie voluntară plătită – răsplata peste 15-20 de aniEcografia - o mutaţie voluntară plătită – răsplata peste 15-20 de ani

În ţara noastră ecografia a apărut cu distrugerea sistemului de control al protecţiei populaţiei de la tehnică devastatoare în domeniul sănătăţii, în 1993. Principalele realizări ale ecografiei: uşurinţa de deservire şi profitul comercial au spart toate bariere ale "vechiul regim" la introducerea acestei tehnologii "utile".

Regimuri vechi "înapoiate" au studiat cu atenţie influenţa expunerii tehnicii asupra organismului human. Conform legilor din URSS, toţi cei care trebuiau să lucreze cu ultrasunete, aveau privilegii în salarii, etc. (Pentru nocivitate).

Dar au venit timpuri de piaţă comercială, când medicii au început să spună  că ultrasunete sunt inofensive şi foarte necesare, mai ales pentru studiul sarcinii…Că în URSS nu a fost ştiinţă, iar progresul e numai în Occident.
Abia acum şi în Occident au început să ajungă la adevăruri.

Un nou studiu ştiinţific a arătat că ecografia, efectuată la femeile gravide, poate să împiedice dezvoltarea celulelor creierului fatului. Potrivit ziarului german Die Zeit, savanţii de la Universitatea Yale au demonstrat că undele ultrasunete au un impact negativ asupra copilului nenăscut - şi anume, asupra celulelor lui nervoase. După stresul ultrasonic unii neuroni nu aveau  anumite caracteristici chimice şi prin urmare aceste celule nervoase nu vor mai putea funcţiona după destinaţia lor. Nimeni nu vorbeşte despre faptul că copiii în uter reacţionează rapid la examinare. Ecografia stimulează circulaţia  fătului şi  cauzează o accelerare  bătăilor inimii sale.

http://ecology.md/pics/2010/11/health_UZI_mutatsia01.jpgCopilul simte impactul negativ şi reacţionează prin reflex la radiaţii, încercând să se protejeze. Curiozitatea nu este un motiv bun pentru a expune copilul pericolului potenţial în scopuri dubioase, cum ar fi recunoaşterea sexului copilului.

În USA Institul Naţional de Sănătate nu a aprobat  ecografia obligatorie pentru toate femeile gravide.

http://ecology.md/pics/2010/11/health_UZI_mutatsia01.jpgUltrasunete, considerate anterior inofensive ... pot deteriora aparatul genetic. Suspiciunile au apărut recent.

ADN-ul  poate fi comparat cu un computer de mare viteză, care  instantaneu ia o mulţime de soluţii. Dar, imaginaţi-vă că, calculatorul a fost lovit cu forţă atunci cand îl asurzim cu ultrasunete.

Oamenii de ştiinţă au fost surprinşi de faptul că denaturarea spectrului de oscilaţii acustice nu se produce imediat, şi cu timpul

După numeroasele teste, oamenii de ştiinţă au ajuns la o concluzie surprinzatoare: ultrasunete au "ofensat" molecule ADN, şi acestea au "memorizat faptul". Molecule experimentate au suferit un şoc puternic, după care mult timp au revenit în sine şi, în cele din urmă, au fabricat o fantomă de durere şi de teamă, care a rămas în urma experimentului atât de teribil pentru ele. Acesta este capabil să distrugă ADN-ul ca şi temperaturi înalte.
 
Mulţi oameni ştiu că unele animale utilizează ecografia ca o armă: delfinii  blochează cu ea peşte, balene – calmarii, iar medicii au propus bolnavilor să se expună acestor acţini, şi pacienţii  au acceptat benevol şi chiar au supus şi copiii acestui experiment.

 

 

Sursa cu link pe www.antirak-center.ru

Duminică, 07 noiembrie 2010
Vizualizări: 4183

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
312
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
476
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
354