ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecologia gândurilorEcologia gândurilor

 

 

Până în prezent, oamenii de ştiinţă nu sunt de acord cu privire la definiţia cuvântului "ecologie". Anterior, noţiunea “ecologie” se trata ca o ştiinţă despre interacţiunea fiinţelor vii între ele şi mediul înconjurător şi dezvoltarea lor sub influenţa diferitor factori. Factorii pot fi împărţiţi în neînsufleţiţi (soare, vânt, umiditate) şi vii (interacţiunea comunităţilor organismelor vii şi influenţa persoanelor fizice). Astăzi, oamenii de stiinţă au prezentat mai multe interpretări ale acestei noţiunii.

O asemenea diversitate se explică prin faptul că astăzi ştiinţa oficială a început să recunoască multe fenomene, care anterior au fost considerate drept obscurantism sau pur şi simplu escrocherie. Unul din aceste fenomene a devenit semnificaţia materială a gândirilor umane, care, în mod repetat, a fost dovedită de ştiinţă. Cred că puţini oameni n-ar fi de acord cu senţinţa că, gândurile noastre sunt materiale. De acea, acum la factorii, care afectează mediul înconjurător, se referă şi cele clasificate ca mentale - emoţiile, gândurile şi sentimentele.

Ştim cu toţii că,  în casa în care atmosfera este dificilă din cauza certurilor constante şi scandalurilor nu cresc plante de apartament şi în grădina familiei, care a supravieţuit un divorţ, uneori se usucă până la 50% din copaci. Să examinăm acest proces în detaliu.

În Univers totul funcţionează în conformitate cu legile fizicii. Una din ele este legea atracţiei universale. Şi, la fel, cum planetele atrag obiecte, oamenii atrag ceea în ce ei cred sau ceea de ce se tem. Unii îl fac acest lucru prin rugăciune, alţii doar trebuie să dorească. Din păcate, un foarte mic procent de oameni pot gestiona această putere. Acest lucru se întâmplă pentru că deseori noi, pur şi simplu, nu ne gândim la consecinţele sau nu dorim să ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile noastre mentale.

Înţelegerea acestui fapt ne poate ajuta în menţinerea unui mediu înconjurător curat, chiar dacă nu avem bani sau putere pentru orice activităţi fizice. Rămâne doar să trimitem ideea în direcţia cuvenită. Acest lucru poate fi dovedit prin multe exemple. Unul din ele voi menţiona aici.

O fetiţă cunoscută a fost foarte supărată atunci când un copac vis-a-vis de fereastra ei nu a supravieţuit iarna geroasă şi a îngheţat. Şi în gândurile sale ea işi închipuia un copac verde viu, pe ramurile căruia cântau păsările. Odata, din ferestrele casei ea a văzut pe muncitorii, care au tăiat şi au dezrădăcinat planta moartă. Şi apoi designerii de peisaj au sădit un puet nou, tânăr pe acelaşi loc. S-a dovedit că directorul unei firme, care ocupa o clădire peste stradă, în faţa casei fete, a decis să planteze un copac nou vis-a-vis de faţada biroului său.

Cineva mă poate întreba cât timp trebuie să doriţi ceva, pentru ca visul să devină realitate? Eu nu vă pot răspunde concret la întrebare, deoarece totul depinde de dvs. Dacă visul dvs. va aduce beneficiul Universului, Planetei dvs., naturii, dacă gândurile dvs. vor fi lipsite de agresivitate şi pline de lumină, atunci dorinţa dvs. se va împlini foarte curând. De-acea, verificaţi curăţenia gândurilor dvs., şi acest lucru va ajuta nu numai dvs., ci şi întreaga planetă în general.

 

 

Sursa

Joi, 17 martie 2011
Vizualizări: 3859

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
205
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
151
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
341
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
327