ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecologic periuţe de dinţi şi pastă de dinţiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pastă de dinţi şi perii ... Nu ecologice moda exact, dacă se ia în considerare şi eliminarea lor de producţie. De fapt, destul de risipă, dacă ştiu adevărul a ceea ce fac, şi ce rău pe care o produc organism, în special pepinieră. În cazul în care pasta de dinti purifica într-adevăr şi de a proteja dintii, după cum se menţionează în publicitatea falsă, stomatologie nu ar înflori în fiecare zi luxuriantly. De ce coadă în stomatologie nu sunt în scădere, numărul de "fals Hollywood zambete" este în creştere, pacienţii la an la an mai tineri, mai bogată şi stomatologi, de fiecare dată amintindu-ne că este necesar să se utilizeze pastă de dinţi şi perie, păstrând tăcerea asupra ingredientele toxice din pastă de dinţi şi că că, o dată, nu cu mult timp în urmă, nu a existat nici o perie, nici paste, nici medici stomatologi în sine, ci de oameni mureau în limită de vârstă foarte (din politete nu voi nume de o cifră, pentru că mulţi nu de azi) şi cu sănătoase vii, întregi dinţi . Ele sunt, de altfel, este încă intact - sunt conservate craniu, oricine poate verifica (deşi este deja în domeniul arheologiei interzis - pentru că cineva este nerentabil să dezvăluie astfel de fapte). Este amuzant, deşi plânge: Strămoşii morţi sunt încă intacte cu dinţii, de viaţă şi descendenţii lor - fără dinţi şi jumătate, cu cealaltă jumătate - putred. te ca ai sigilate dinţi Contele la ce vârstă eşti vizita la dentist, şi cât de des o faci? Mai mult, dintii mai puţin le-aţi lăsat, şi mai mulţi bani rămâne cu stomatologi şi în corporaţii.

Bază de plante, alimente naturale într-o proaspătă şi intacte - acest lucru este sanatos dintii. Atunci când mâncaţi numai astfel de alimente, intr-o dimineata te trezesti cu dinţii curat si o respiratie proaspata. Verificate de către mine şi mulţi "Alchemycal pe bază de plante." Perii, pasta de dinţi, şi aproape toate produsele de igienă moderne - a face bani pe sănătatea noastră şi de poluare global al naturii. Nu matematica de tine însuţi, cum de multe pensule şi tuburi de pasta de dinti care le-aţi folosit pentru viaţa mea? Nu este suficient. Şi unde sunt acum? Faptul că le-au aruncat la gunoi, aceasta nu înseamnă că nu contamineze natura. Deoarece a containerului de gunoi care nu sunt evaporat şi transformate în îngrăşământ - a adăugat greutate şi teribil monstru imens, care absoarbe de viaţă, zone verzi a planetei noastre, în cazul în care în fiecare zi, există mai puţin şi mai puţin. Numele acestui monstru MSW - deşeuri solide municipale. Acum imaginaţi-vă cât de mult a deşeurilor solide, inclusiv periute de dinti folosite, tuburi goale şi alte "deşeuri sanitare", este lansat în fiecare zi în lume "civilizată" umanitate "? Ah, ce suntem "curat si ingrijit." Doar Planet foarte mult pe acest lucru în noastră "puritate" şi aşa te pot suna acest curată?

Apropo, animalele, carii nu sunt afectate. Cu excepţia, desigur, cei nefericiţi care au căzut la oameni ca animale de companie.

Poate parea ciudat, dar un an mai târziu, după ce m-am oprit folosind pastă de dinţi, am început să fac complimente despre dintii mei.

Şi, în sfârşit, cele mai importante. Ce si cum sa spalat pe dinti? Variante ale prietenos de curăţare dintilor ecologic, ca de obicei, o mulţime: soda, sare, frasin, sare şi cenuşă. Cărbuni de lemn de mesteacan albit dintii perfect, clătiţi gura doar după curăţare ar trebui să fie deosebit de atenţi. Clătirea gurii poate decocturi din plante medicinale - costum de musetel, galbenele, stejar si alte periuta de dinti scoarţă pot înlocui cu uşurinţă propriile lor degete sau sucursalelor convenţionale de copaci, în cazul în care uşor mestecate. Toate acestea sunt accesibile pentru orice locuitor al oraşului. Sucursalele pot stoc sus, mersul pe jos prin parc, cel puţin pentru un an în avans. Stejar, întâmplător, sunt cele mai bune. Este amuzant, ciudat, ciudat! Cu toate acestea, deoarece curăţarea dinţilor de strămoşii noştri, cei care au trăit aceleaşi câteva sute de ani în armonie cu natura, şi ale căror dinţi sunt încă intacte. Iar dacă cinevaTotusi amuzant, te rog, râde asupra sănătăţii. Numai în cazul în care este, sănătatea noastră? Şi unde dintii prea? Din nou, de medic dentist stânga? copii sănătoşi în Rusia în mai puţin de 5%, şi până ce numărul creşte, şi invers ... Clientela de stomatologi în fiecare an tineri. Noi de afaceri dentare - vizita copii. Dacă el, cum era de aşteptat, bea laptele mamei şi mama mănâncă alimente dreapta, dinţi sănătoşi l-au asigurat. Această preocupare pentru dinti - nu este cât mai curând posibil "pentru a planta copilului de a vizita la dentist, şi pentru a menţine un astfel de stil de viaţă care familiaritatea cu foarte dentist nu este sostyalos. Daca reusiti, atunci, de asemenea, va avea o contribuţie semnificativă la puritate a planetei noastre.

Trage singură concluziile. Posibilitatea de a alege, de asemenea, tine. Ne exprimăm doar opiniile lor, şi să ofere soluţia lor.

Sursa: ecofriendly.ru

Vineri, 25 decembrie 2009
Vizualizări: 3761

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
59
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
367
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
507
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
376